رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

باگ Register

LOPY

ارسال‌های توصیه شده

- عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: LOPY.png

- توضیح کامل باگ:

اشتباهی اسمم رو وارد کردم و رمز رو وارد کردم بعد زدم روی register و بعدش Quit زدم

وقتی در مرحله ریجستر بعد از نوشتن نام کاربری، رمز رو وارد کنیم و بعدش قبل از تایید رمز Quit بزنیم اون پایین مینویسه Newest Account در حالی که اون اکانت اصلا مرحله ریجستر رو تموم نکرده!

- قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): 250d11_25Screenshot-%DB%B2%DB%B0%DB%B2%D

- توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): -

ویرایش شده توسط LOPY

ca3b07_24InShot-%DB%B2%DB%B0%DB%B2%DB%B4

LOPY.png                      

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

درود؛ مدارکی که قرار داده اید، برای زمانی که Login می کنید می باشد و توضیحاتی که شما داده اید، برای زمانی که Register می کنید می باشد. با این حال با توجه به صحبت های @Buff عزیز، موردی که گزارش کرده اید، مشاهده نشد.

.Stay where your heart smiles

لینک به دیدگاه

5 ساعت قبل، LOPY گفته است:

- توضیح کامل باگ:

اشتباهی اسمم رو وارد کردم و رمز رو وارد کردم بعد زدم روی register و بعدش Quit زدم

وقتی در مرحله ریجستر بعد از نوشتن نام کاربری، رمز رو وارد کنیم و بعدش قبل از تایید رمز Quit بزنیم اون پایین مینویسه Newest Account در حالی که اون اکانت اصلا مرحله ریجستر رو تموم نکرده!

- قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): 250d11_25Screenshot-%DB%B2%DB%B0%DB%B2%D

- توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): -

داداش شاید نیک نام خودت رو اشتباه وارد کردی و رمز رو زدی و اکانت جدیدی به وجود امد

لینک به دیدگاه

ارسال شده در (ویرایش شده)
3 ساعت قبل، iliyaaaa گفته است:

داداش شاید نیک نام خودت رو اشتباه وارد کردی و رمز رو زدی و اکانت جدیدی به وجود امد

منظورم همینه عزیز

4 ساعت قبل، Azure گفته است:

درود؛ مدارکی که قرار داده اید، برای زمانی که Login می کنید می باشد و توضیحاتی که شما داده اید، برای زمانی که Register می کنید می باشد. با این حال با توجه به صحبت های @Buff عزیز، موردی که گزارش کرده اید، مشاهده نشد.

اون Login که روی صفحه هست ربطی به مدرک نداره فقط پایین تصویر مدرکه، تمامی موارد تو توضیحات گفته شدن

ویرایش شده توسط LOPY

LOPY.png                      

لینک به دیدگاه

وقتی ی اکانت جدید میزنی و پسوردش رو هم میزنی ریجیستر میشه، برا همینه ک پایین میاد، فک نکنم باگ باشه 

.ٖؒ﷽‌══════════════════════════════
 .--ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ--.   
یک روز ؋ـرا مے رسـב کـہ بـہ خاطر نکشتن هر یک یهوבے اورا نـ؋ـرین میکنیم....
  .--ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ--.

(/_\)

(•.•)

❤️>/

LiTcH.png

لینک به دیدگاه

3 ساعت قبل، LOPY گفته است:

اون Login که روی صفحه هست ربطی به مدرک نداره فقط پایین تصویر مدرکه، تمامی موارد تو توضیحات گفته شدن

خب شما وقتی تونستید با اون اسم به صفحه Login وارد شوید، یعنی تونستید مراحل Register اون اکانت رو انجام بدید. اگر می گویید که این مورد باگ هستش، لطف کنید حساب کاربری جدیدی بسازید و طبق توضیحاتی که دادید، همزمانی که اسم اون حساب کاربری پایین صفحه وارد می شود، از صفحه اسکرین شات بگیرید و ارسال کنید به طوری که در صفحه Reigster باشید.

.Stay where your heart smiles

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، Azure گفته است:

خب شما وقتی تونستید با اون اسم به صفحه Login وارد شوید، یعنی تونستید مراحل Register اون اکانت رو انجام بدید. اگر می گویید که این مورد باگ هستش، لطف کنید حساب کاربری جدیدی بسازید و طبق توضیحاتی که دادید، همزمانی که اسم اون حساب کاربری پایین صفحه وارد می شود، از صفحه اسکرین شات بگیرید و ارسال کنید به طوری که در صفحه Reigster باشید.

عزیزم گفتم که من از اول با اکانتی که اسمشو درست وارد کردم، Login کردم، شما به اون کادر توجه نکنید. (اگر توجه کنید اسم ها فرق میکنه IkariS - IkarS) 

شما یکبار که تست کنید (اکانت جدیدی بسازید یکبار رمز رو وارد کنید، و بعد از دکمه Register، دکمه Quit رو بزنید) متوجه میشید

2 ساعت قبل، Suvastika گفته است:

وقتی ی اکانت جدید میزنی و پسوردش رو هم میزنی ریجیستر میشه، برا همینه ک پایین میاد، فک نکنم باگ باشه 

ولی من حتی برای بار دوم هم رمز رو تایید نکردم. (مراحل Register تکمیل نشده)

@AdmBoT

15 ساعت قبل، LOPY گفته است:

- توضیح کامل باگ:

بازم برای کسایی که نمیدونن میگم به اون کادر Login توجه نکنید.

LOPY.png                      

لینک به دیدگاه

درود خدمت شما دوست عزیز.

بررسی‌های نهایی انجام شد و گزارش شما تأیید نشد.

در ۱۴۰۳/۱۰/۲۳ در 13:59، LOPY گفته است:

ولی من حتی برای بار دوم هم رمز رو تایید نکردم. (مراحل Register تکمیل نشده)

نیازی به Login کردن نیست به محض اینکه روی گزینه Register کلیک کنید اکانت مورد نظر با اسم وارد شده ساخته میشه و در دیتابیس ذخیره میشه.

باگ نیست.

موفق باشید.

لینک به دیدگاه

• توسعه دهنده

درود، با توجه به نتایج بررسی این مورد رد شد.

COMFORTABILITY KILLS

لینک به دیدگاه

• Mohny موضوع را قفل کرد
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...