ArmouR ارسال شده در شنبه در 10:00 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 10:00 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: با سلام و درود خدمت شما اقا من در تاپیک قبل شکایتی کردم از HadiseH به دلیل کلاهبرداری و اقای رامتین شکایت بنده رو تایید کردند ولی رسیدگی کاملی بهش نشده. توضیحات شکایت: ایشون وارد اکانت بنده شده و از اکانت بنده 48,000,000$ به پول بازی رو به حساب خودشون و Cheater واریز کردند. $28,000,000 به اکانت HadiseH و 20,000,000$ به اکانت Cheater واریز کردند. ادمین مربوطه در شکایت قبلی مجازات رو اعمال کردند ولی تمام پولی که از حساب بنده خارج شده رو بک ندادند. بنده 19,000,000$ از کلن [NwA] برداشت کردم و تمام پول برای من بوده و باید بک میخورده به حساب کاربری بنده. * در قوانین چیزی به نام کلاهبرداری از کلن نداریم یعنی وقت Leader Clan تمام دسترسی های مربوطه رو میده یعنی با میل خودش بوده و اگر پولی یا اموالی دیگر از کلن برداشته شود برگردن خودش بوده * و من هم پول ور داشتم از کلن باید پول بنده بک بخوره تا الان ادمین Ramtin به مقدار 28,600,000 به حسابم بک زدند و هنوز 19,400,000 مونده ممنون میشم هرچه سریع تر بررسی کنید. با تشکر. • مدارک (فیلم یا عکس): *مدارک مربوطه از تاریخچه ی بانک بنده: 2 4 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Robert ارسال شده در شنبه در 10:14 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 10:14 Staff-Note 1 『』 C14H22N2O لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان Mortezaa ارسال شده در شنبه در 15:25 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 15:25 درود و وقت بخیر خدمت شما بازیکن @ArmouR شکایت شما رد شد. این مورد در حال بررسی کامل تری می باشد لطفا تا پایان بررسی مسئولین صبور باشید. بسته شد. 2 God Bless Great America لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده