رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

پسری که تاحالا بن نشده چیه؟

Mehrdad

ارسال‌های توصیه شده

5 ساعت قبل، Anabell گفته است:

اون شیف کاریشونه سیید 🤣🤣🤣 

8 ساعت قبل، Anabell گفته است:

داداش بزار ی چیزی رو بهت بگم گوش کن و تا ته بخون که بفهمی دلیلش چیه 😉😉

اون زمان درسته من سر ی هوس تعلیق شدم ولی مرام و معرفتم خیلی زیاد بود کاری که توی استف مجاز نبود من انجام میدادم.

مثلا بازیکن می گفت من میخوام ماشینم روی بالای سقف خونم باشه با این که توی قوانین استف نوشته شده بود مجازات به همراه دارد هم برای شما و هم برای اون بازیکن من براش انجام میدادم و یا حتی بهشون پول میدادم و دلشون رو شاد می کردم و بعضی ها زیر کش بودن و گزارش می کردن با اینکه من خیلی دوسشون داشتم و می گفتم طوری نیست فدای سرش ولی خب آدم خوبی بودم کلاهبرداری هم از دست رفیقم بود چون رفت سر گوشیم کلاهبرداری کرد و منم تعلیق شدم ولی گفتم طوری نیست منم استف بودن خودمو به چشم کسی هی نشون نمیدم فقط عاشق هلپری بودم از وقتی اومدم سرور هیچ وقت هم صدام در نیومد سر چیزی چون آقا شرایط لازم داره دیگه و باید داشته باشی و جنبه هم میخواد. 😊😊😊

خلاصه برات بگم من عاشق هلپری و تیم استف و کارکنان هستم و خیلی دوسش دارم حتی ۲ سال من با اینکه بازی می کنم زیر بار زور نرفتم و سر حقوق هفتگی که میخوام بگیرم هم حتی اگه ۱۰ کی هم باشه میگم طوری نیست چون من این کارو واسه پول نکردم واسه خوشحالی خودم و خدمت به سرور کردم ❤️❤️❤️

داش دمتم گرم❤️

من که زیاد نمیشناسمت ولی موقعه که EnDWaY داشت تعلیقت میکرد من اونجا بودم و دیدم که گفتی صبر کن توضیح بدم ولی گوش نکرد و درجا تعلیق داد

• ارزشتو‌ بردم بالا دلتو زد، حالا برو پیش کســی ڪه لنگاتو میبره بالا

:𝑚𝑦 𝑎𝑐𝑐𝑜𝑢

RobyN.png
     b04010_2427f303-24affd26-24GIF-20240820-

666.png

ArMor Team

RadFayer.png

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

1 ساعت قبل، TravisScott گفته است:

داش دمتم گرم❤️

من که زیاد نمیشناسمت ولی موقعه که EnDWaY داشت تعلیقت میکرد من اونجا بودم و دیدم که گفتی صبر کن توضیح بدم ولی گوش نکرد و درجا تعلیق داد

اره دیگه داش زندگی درد سر و نامردی های خودشو داره من که خداییش کم برای تیم استف نزاشتم روزی 12 ساعت فقط تایم هلپری میزدم حتی بازم بیدار بودم سر تایم زدن و تیم استف و تو اونجایی که باشه نییت من خوشحالی مردم هست نه ناراحتی شون.

علی هم این کارو کرده دیگه

EnDWaY  ولی طوری نیست کاریه که شده فدای سرت ❤️

ولی میگن حاجی گنگش بالاس 😂

چون الان حدود 453 تومن رو دستم افتاده.

ببین میگن وقتی از صفر لول 1 شروع کنی خیلی بیشتر رفیق ها هواتو دارن و دوستت دارن و بیشتر هوا دارت هستن غمتو میخورن این داستان ها

منم برام زیاد ارزشی نداره فقط هوای رفیق هاتونو داشته باشین نامردی نکنید دوست باشید با هم ❤️

دم همه رفیقا گرم بدرود ❤️

:My Account

Staffing.png

:❤️❤️ My Love

Ms_Melikaa.png

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۳/۱۰/۲۱ در 04:39، Mehrdad گفته است:

Click

@Syd @MashAli @TheMatin @SeTaM @TAHATYLER @NeverKill @Slap @Neverlose @UnSolved @kadkhodaa @IGNORE @kopli @Mastery @PaKaR و بقیه..

کسیو میشناسی تاحالا بن نشده؟ تگش کن.

بیا ماهم مهره دار داریم دیگه ای بابا🤣

تَرس اَز کَسی نیست وَلی خُب اِحتِرام قَشَنگتَرِه!🔪☠️ 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   بازگردانی قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• اضافه کردن...