OrgYT ارسال شده در January 9 اشتراک گذاری ارسال شده در January 9 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام میخواستم عرض کنم که این کسی که توانایی لیدر شدن رو ندارن لیدر نشه این لیدر محترم ۱ ماه دقیق الویت بندی کرده فکشن رو و فکشن الان فکشن ایشون کلان 5عضو داره وی ایشون از هیچکس تست نمیگیره تو این یه ماهه از هیچکس تست نگرفته منتظر هست تا به اتفاق بیوفته داخل گزارش دست بزنه حضور در فکشن دیگر یا محرومیت خوب اون ها اون مشکل رو دارن چرا از بقیه تست نمیگیرید من مدارک الویت بندی رو می زارم از مسعول مرتبطه خواهش مندم گزارش تست این فکشن رو نگاه کن VLA مگه میشی 1 ماه الویت بندی کرده باشی یه نفر تو فکشنت نیومده باشند حتی ردم نشده باشن چون تستی گرفته نشده از مسعول محترم خواهش مندم که گزارش تست این فکشن رو چک کنه VLA فقط دو نفر به این فکشن اومدن که تو عکسم معلومه و این آقا با هرکس حال کنه تست میگیره و میارتش داخل فکشن داخل گزارش تست میتونید مشاهده کنید • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
دیدگاه ویژه شده Robert ارسال شده در January 9 دیدگاه ویژه شده اشتراک گذاری ارسال شده در January 9 درود @OrgYT شکایت شما رد شد. 8 ساعت قبل، OrgYT گفته است: با سلام میخواستم عرض کنم که این کسی که توانایی لیدر شدن رو ندارن لیدر نشه نقل قول لطفاً از هرگونه توهین، بی احترامی، اسپم، کنایه و موارد اضافی ممنوع خودداری نمایید! (شکایت به صورت خودکار رد خواهد شد) موفق باشید، بدرود. 『』 C14H22N2O لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
ارسال شده توسط Robert،
0 واکنش
رفتن به پست