MrArTiN ارسال شده در چهارشنبه در 21:12 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 21:12 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام و درود. بنده یکسری زمانی که هاستر بودم اسامی که مودعی تبلیغ کردن بنده بودن تمامی مدارکات تبلیغاتی اشخاص رو ارسال کردم و تک تک رو بررسی کردید و مجازات اعمال نشد. 1- آقا Adwin باید بعد از بک خوردن هاستری بنده به دلیل توهمت به هاستر و مدارکات مجازات اعمال میشد. 2- آقای Adwin به دلیل تبلیغات و مدارکات کاملی که ارسال شد باید Taligh - Tablighat (Staff) میخورد که مجازات اعمال نشد. 3- ما قبلا هم اعلام کردیم بنده در حال حاضر لاگ و بررسی های لازم تکمیلی که انجام دادیم بنده مجدد هیچگونه اقدام به کاری نکرده با مدارکات وقت گذشته و یکسری مدارکات ساختگی دیموت شده و بعد از بررسی های لازم مشخص میشه. بعد بنده درخواست بررسی کل لاگ های چت خودم رو دارم برای اثبات بی گناهی و نا عدالتی که انجام شده. • مدارک (فیلم یا عکس): مدارکات رو کاملا دارید. (نیاز به ارسال نیست) و در پیوی فروم که ارسال شده اد شدید. 1 1 نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ♥ ArTiN ♥ ☆ ☆ ☆ 𝐎𝐑𝐈𝐆𝐈𝐍𝐀𝐋 𝐆𝐀𝐍𝐆𝐒𝐓𝐄𝐑𝐒 ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ 𝑩𝒆𝒔𝒕 𝑭𝒓𝒊𝒆𝒏𝒅𝒔 𝑭𝒂𝒎𝒊𝒍𝒚 ☆ ☆ ☆ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dillon ارسال شده در پنجشنبه در 06:51 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 06:51 با سلام خدمت ریاست اجرایی محترم به دلیل اینکه اسم بنده داخل این شکایت اومده با اجازه شما Staff-Note موفق و موید باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MrArTiN ارسال شده در 19 ساعت قبل سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 ساعت قبل طبق صحبت ها با مدیریت محترم شکایت پس گرفته میشود و اقدامات لازم توسط مدیریت پس از بررسی اعمال میگردد. +موفق باشید. 2 نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ♥ ArTiN ♥ ☆ ☆ ☆ 𝐎𝐑𝐈𝐆𝐈𝐍𝐀𝐋 𝐆𝐀𝐍𝐆𝐒𝐓𝐄𝐑𝐒 ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ 𝑩𝒆𝒔𝒕 𝑭𝒓𝒊𝒆𝒏𝒅𝒔 𝑭𝒂𝒎𝒊𝒍𝒚 ☆ ☆ ☆ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.