ijoker ارسال شده در January 8 اشتراک گذاری ارسال شده در January 8 به نام خالق مرگ • عکس سايز کوچک شما از "اطلاعات کاربري" از طريق کنترل پنل: • عکس سايز کوچک کسي که از او شکايت داريد از "اطلاعات کاربري" از طريق کنترل پنل: • عکس سايز کوچک از "اطلاعات کاربري" از شاهدين از طريق کنترل پنل: • توضيحات: درود. وقت بخیر. ناظم و دوست گل ما اقا AliExpert عزیز، یک هشداری به بنده دادند که از نظر بنده اشتباهی از سمت من رخ نداده و امکان اشتباه از چند جا می تواند باشد که برای شما ذکر خواهم کرد. علت هشدار گرفتن من: ایجاد وضعیت به کسی که نیک نیم اش توهین بوده و عنوانی که در فروم خورده " اخلاق سوء استفاده گرانه" حالا چیز عجیبی که واسه من سوال شده اینه که اگه اون نیک نیم توهین است که من هم قبول دارم که توهینه، پس چرا در فروم عوض نشده اسم؟؟! این در صورتی هم هست که این اکانت که اسم بدی هم داره الان کم کم 3 ماه هست که ریجستر شده و اسمش هست، چرا تا به الان کسی رسیدگی نکرده به تعویض اسمش، نه فروم فیلتری داشته که شناسایی کنه و نه ناظم های عزیز اقدامی کرده اند. تا الان مورد اول بود. خب مورد دوم: اینکه تا الان اشتباه از جانب شما(دست اندر کاران) بوده و اسم رو حذف و یا تغییر نداده اید؛ حالا اینکه شما تغییر نداده اید و من وضعیتی برای ایشان فرستادم و هشدار گرفتم به هیچ وجه درست نیست، شما با رسیدگی نکردن به اسم اون اکانت زمینه رو واسه هشدار دادن گزاشته اید، مثل اینکه تله گزاشتید تا هشدار بدید(خنده دار نیست؟!!). بعد موضوع بعدی اینه که ما فرض میکنیم که هم فروم فیلتری برای شناسایی نداره و هم ناظم ها تا حالا متوجه اون اکانت نشدن، خب حالا که با وضعیت بنده اگاه شدن! باید وضعیت بنده رو هاید کنند تا موقعی که به بنده در پیام شخصی علت هاید رو بگویند و لااقل چون این موضوع نادر هست(و همچنین در قوانین فروم نیست) این عمل(ارسال پیام شخصی) رو انجام بدهند. و از طرف دیگر هشدار به خاطر اخلاق سو استفاده گرانه هست، حالا باز بر میگرده به موضوع اول اینکه اصلا اشتباه از شماست که اون اکانت با نیک نیم زشتی که داره تا الان کم کم 3 ماه است که در فروم می باشد. به علت کمبود وقت بنده هم اکنون توضیحات مختصر و مفیدی دادم تا اصل موضوع رو متوجه بشید و بعد اگر به امید خدا وقت توستم خالی کنم، توضیحات کامل تری رو خدمت شما بزرگواران می دهم. • مدارک (فيلم يا عکس): دیگه نام اون کاربر محترم رو تگ نمیکنم تا اعتراض بنده مورد تایید ناظمین قرار بگیره. شما هم که دیگه دسترسی تون از ما بیشتر و سریع تره و از این جهت هم نیازی نیست من تگ کنم. اگر هم مشکلی بود در خدمت هستم، اطلاع بدید تا در پیام شخصی برای شما ارسال کنم. باتشکر از زحمات شما برای رسیدگی به اعتراضات بازیکن ها . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در January 8 اشتراک گذاری ارسال شده در January 8 با عرض سلام و خسته نباشید; فرمایشات و توضیحات شما زمانی اعتبار دارد که شما 1 بار این کار را انجام داده باشید و بله اگر آن زمان بنده اخطار فرومی مستقیم به شما میدادم فرمایش شما میتوانست قابل بحث باشد و میتوانستیم سخت گیری نکنیم ( هر چند باز هم عکس العمل بنده درست می بود ) اما شما نه 1 بار نه 2 بار بلکه 3 بار برای ایشان وضعیت گذاشتید و هر دفعه تلاش میکردید که وضعیتتون نمایش داده بشه. یک جورایی با داشتن 2100 پست انجمن باید قوانین را مطالعه کرده باشید و متوجه باشید که وضعیتی که اسم بی احترامی را نمایش دهد نه یک بار و دو بار فرقی با فحاشی در انجمن ندارد. در حالی که نه کاری با ایشان دارید نه لزوم است وضعیت اینچنینی بگذارید. همچنین وضعیتی که شما گذاشتید هم مشخص هست که ادامه ی آن چه جوابی دارد. هر چند اخطاری که به شما دادم اخطار زیاد سنگینی نبوده. امیدوارم قانع شده باشید. موفق باشید. مدارک و توضیحات اضافه خدمت سرپرست محترم مجموعه ارسال شد. Staff Note 3 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در January 10 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 10 در ۱۴۰۳/۱۰/۱۹ در 22:26، AliExpert گفته است: با عرض سلام و خسته نباشید; به نام خالق مرگ. متاسفانه به خاطر اینکه موقع نوشتن شکایت ذهنم درگیر جای دیگه ای بود، یاد رفت بگم که من هیچ گونه شکایتی از شما ندارم و فقط حذف هشدار برام بسه. و این این حرف هایی که فرمودید رو جواب میدوم چون میتونه سوال خیلیا باشه، صرفا برای رفع ابهام میگم. در ۱۴۰۳/۱۰/۱۹ در 22:26، AliExpert گفته است: فرمایشات و توضیحات شما زمانی اعتبار دارد که شما 1 بار این کار را انجام داده باشید و بله اگر آن زمان بنده اخطار فرومی مستقیم به شما میدادم فرمایش شما میتوانست قابل بحث باشد و میتوانستیم سخت گیری نکنیم ( هر چند باز هم عکس العمل بنده درست می بود ) اما شما نه 1 بار نه 2 بار بلکه 3 بار برای ایشان وضعیت گذاشتید و هر دفعه تلاش میکردید که وضعیتتون نمایش داده بشه. شما مثل اینکه نوشته بنده رو درست و کامل نخوندید پس مجدد نقل قولش میکنم: در ۱۴۰۳/۱۰/۱۹ در 15:47، ijoker گفته است: بعد موضوع بعدی اینه که ما فرض میکنیم که هم فروم فیلتری برای شناسایی نداره و هم ناظم ها تا حالا متوجه اون اکانت نشدن، خب حالا که با وضعیت بنده اگاه شدن! باید وضعیت بنده رو هاید کنند تا موقعی که به بنده در پیام شخصی علت هاید رو بگویند و لااقل چون این موضوع نادر هست(و همچنین در قوانین فروم نیست) این عمل(ارسال پیام شخصی) رو انجام بدهند. در ۱۴۰۳/۱۰/۱۹ در 22:26، AliExpert گفته است: یک جورایی با داشتن 2100 پست انجمن باید قوانین را مطالعه کرده باشید و متوجه باشید که وضعیتی که اسم بی احترامی را نمایش دهد نه یک بار و دو بار فرقی با فحاشی در انجمن ندارد. در حالی که نه کاری با ایشان دارید نه لزوم است وضعیت اینچنینی بگذارید. همچنین وضعیتی که شما گذاشتید هم مشخص هست که ادامه ی آن چه جوابی دارد. اگه نیک نیم بد هست پس چرا بعد سه ماه تغییر نکرده؟ بعدش هم کار داشتن من با اون شخص رو شما نمیتونید تعیین کنید. و اینکه شما می گوید: "همچنین وضعیتی که شما گذاشتید هم مشخص هست که ادامه ی آن چه جوابی دارد." باید بگم که اولا اشتباه از جانب مدیریت و دست اندرکاران هست که تغییرش ندادن و دوما شما نمی تونی قصاص قبل از جنایت بکنید. بعد از طرفی شما می فرمایید که اینکاری که من کردم فحاشی هست، به گفه خودتان، پس من رو چرا به عنوان اخلاق سو استفاده گرانه هشدار دادید؟؟؟! و باید دوباره یاد یاد اوری کنم که این اسم طی کم کم 3 ماه بوده و کسی تغییرش نداده و زمینه رو خودتون برای هشدار دادن فراهم کردید و اشتباه از طرف شما هست که اون اسم همچنان در فروم می باشد، امیدوارم اشتباه خودتان را بپذیرید. بار دیگر ذکر میکنم که شکایت من صرفا برای حذف هشداری هست که گرفتم و نه برای اعمال مجازات بر روی ناظم محترم که به من هشدار داده. بالاخره از هر کس اشتباهی سر میزنه و ارزش دشمنی و ایجاد ناراحتی نداره. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در January 10 اشتراک گذاری ارسال شده در January 10 @ijoker تمام فرمایشات شما این است که چرا این کاربر با این اسم وجود داشته و مجازات اعمال نشده, خدمتتان عرض کنم که ناظمین دسترسی به اکانت های رجیستر شده در انجمن ندارند و نمیتوانیم تمامی کاربران رو مشاهده کنیم زمانی که شخص نه آنلاین شده, نه پستی ارسال کرده در نتیجه توسط ما ناظمین دیده نشده و کسی گزارشی نداده و نیازی هم به اعمال مجازات نبوده زمانی که این اکانت مشاهده نشده مورد دوم هم اگر قصدتان کمک کردن به ما بوده می توانستید با استفاده از گزینه گزارش - پیام خصوصی - زنگ زدن در بازی و ... با یکی از ناظم های انجمن ارتباط میگرفتید که مجازات های لازمه رو انجام بدن. لطفا دیگر پستی در این تاپیک ارسال نفرمایید تا سرپرست محترم پاسخ شما را بدهند. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان Mortezaa ارسال شده در January 11 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در January 11 درود و وقت بخیر خدمت شما بازیکن گرامی @ijoker شکایت شما رد شد. توضیحات و عملکرد ناظم مربوطه صحیح و کامل بوده و نیاز به توضیح اضافه ای دیده نمی شود. بسته شد. 2 God Bless Great America لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده