McClane ارسال شده در دیروز در 13:17 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 13:17 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری"از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام بنده چند روز پیش به دلیل شیر اکانت به فرد دسته متوسط تعلیق شدم ( شیر اکانت به Gomrah)، در صورتی که آقای SeyedAhmad هم زمانی که توی TRM بود همین کار رو کرد (شیر داد به گمراه) اما فقط FP80 شد! مجازات کمتر؟ نکنه بی اجازه شیر به فرد ساسپند داده؟ • مدارک (فیلم یا عکس): لاگ یو سی پی، در صورت مدارک بیشتر میتونم جلوی چشم خودتون از عرفان جان (گمراه) سوال کنم 1 نقل قول The Crazies TC 𝑺𝒂𝒚 𝒊𝒎 𝒅𝒐𝒐𝒎𝒆𝒅 𝒕𝒐 𝒂𝒄𝒉𝒊𝒆𝒗𝒆 𝒈𝒐𝒐𝒅 𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈𝒔 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان Mortezaa ارسال شده در 21 ساعت قبل سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در 21 ساعت قبل درود و وقت بخیر خدمت شما بازیکن @McClane شما هم از سرور تعلیق نشده بودید تا اینکه اعلام کردید. در ۱۴۰۳/۱۰/۱۴ در 21:04، McClane گفته است: اگه آقای گمراه ساسپند بودن ما چرا تعلیق نشدیم؟ شما فکر کردید که ما دروغ میگیم. ما با بازیکنان دشمنی نداریم و بنده قصد و نیت خوبی داشتم که موضوع پیش آمده را با صحبت کردن حل کردم که ظاهرا این مورد اشتباه است. همیشه نباید زور بالای سر آدم باشه گاهی وقتا با مهربونی میشه خیلی کارارو انجام داد. برای توضیحات بیشتر لطفا با عرفان جان که قراره باهاشون صحبت کنید پیگیر حرف های زده شده اون روز باشید. 5 2 نقل قول God Bless Great America لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
McClane ارسال شده در 5 ساعت قبل سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 ساعت قبل 15 ساعت قبل، Mortezaa گفته است: درود و وقت بخیر خدمت شما بازیکن @McClane شما هم از سرور تعلیق نشده بودید تا اینکه اعلام کردید. درود بنده با خودم درگیر نیستم که الکی خودمو تعلیق کنم، اعلام هم نمیکردم شما بخاطر مجازات نکردن بنده مجازات میشدید 15 ساعت قبل، Mortezaa گفته است: شما فکر کردید که ما دروغ میگیم. ما با بازیکنان دشمنی نداریم و بنده قصد و نیت خوبی داشتم که موضوع پیش آمده را با صحبت کردن حل کردم که ظاهرا این مورد اشتباه است. همیشه نباید زور بالای سر آدم باشه گاهی وقتا با مهربونی میشه خیلی کارارو انجام داد. مرتضی جان بنده هم با شما هیچ مشکل و دشمنی ای ندارم و نداشتم و نخواهم داشت، پس در صورت تایید مرتضی جان مجازات نشه! بنده اگر شکایت نمیکردم احتمالا شما مجازات میشدید همین شکایت بخاطر بودن کنار جمع دوستانم هست نه مجازات شدن شما! اگر آقای سید احمد بخاطر شیر اکانت به فرد ساسپند تعلیق نشده پس بنده هم یا نباید در کل تعلیق میشدم یا الان باید آن بن شم یا فرد مورد نظر تعلیق بشن. نقل قول The Crazies TC 𝑺𝒂𝒚 𝒊𝒎 𝒅𝒐𝒐𝒎𝒆𝒅 𝒕𝒐 𝒂𝒄𝒉𝒊𝒆𝒗𝒆 𝒈𝒐𝒐𝒅 𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈𝒔 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
McClane ارسال شده در 2 ساعت قبل سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 ساعت قبل حق با @Mortezaa بود، ظاهراً صحبت هایی در کار بوده که من بی خبر از آنها بودم بنده در شکایت قبلی هم گفته بودم تایم ساسپند آقا عرفان تمام شده(یا ۲۰۲۴/۱۲/۱۵ یا در ۲۰۲۴/۱۲/۳۰) که شما ادمین هستید و صد درصد قوانین سرور رو از بنده بیشتر میدونید نقل قول The Crazies TC 𝑺𝒂𝒚 𝒊𝒎 𝒅𝒐𝒐𝒎𝒆𝒅 𝒕𝒐 𝒂𝒄𝒉𝒊𝒆𝒗𝒆 𝒈𝒐𝒐𝒅 𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈𝒔 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.