رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

اعمال نکردن مجازات - Morteza

McClane

ارسال‌های توصیه شده

عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری"از طریق کنترل پنل: McClane.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: Morteza.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: 

• توضیحات: با سلام بنده چند روز پیش به دلیل شیر اکانت به فرد دسته متوسط تعلیق شدم ( شیر اکانت به Gomrah)، در صورتی که آقای SeyedAhmad هم زمانی که توی TRM بود همین کار رو کرد (شیر داد به گمراه) اما فقط FP80 شد! مجازات کمتر؟

نکنه بی اجازه شیر به فرد ساسپند داده؟

• مدارک (فیلم یا عکس): لاگ یو سی پی، در صورت مدارک بیشتر میتونم جلوی چشم خودتون از عرفان جان (گمراه) سوال کنم

The Crazies

TC

McClane.png

𝑺𝒂𝒚 𝒊𝒎 𝒅𝒐𝒐𝒎𝒆𝒅 𝒕𝒐 𝒂𝒄𝒉𝒊𝒆𝒗𝒆 𝒈𝒐𝒐𝒅 𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈𝒔

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• سرپرست کارکنان

درود و وقت بخیر خدمت شما بازیکن @McClane

شما هم از سرور تعلیق نشده بودید تا اینکه اعلام کردید.

در ۱۴۰۳/۱۰/۱۴ در 21:04، McClane گفته است:

اگه آقای گمراه ساسپند بودن ما چرا تعلیق نشدیم؟

شما فکر کردید که ما دروغ میگیم. ما با بازیکنان دشمنی نداریم و بنده قصد و نیت خوبی داشتم که موضوع پیش آمده را با صحبت کردن حل کردم که ظاهرا این مورد اشتباه است. همیشه نباید زور بالای سر آدم باشه گاهی وقتا با مهربونی میشه خیلی کارارو انجام داد.

برای توضیحات بیشتر لطفا با عرفان جان که قراره باهاشون صحبت کنید پیگیر حرف های زده شده اون روز باشید.

Morteza.png

🇺🇸❣️ God Bless Great America 🇺🇸

لینک به دیدگاه

15 ساعت قبل، Mortezaa گفته است:

درود و وقت بخیر خدمت شما بازیکن @McClane

شما هم از سرور تعلیق نشده بودید تا اینکه اعلام کردید.

درود

بنده با خودم درگیر نیستم که الکی خودمو تعلیق کنم، اعلام هم نمی‌کردم شما بخاطر مجازات نکردن بنده مجازات میشدید

15 ساعت قبل، Mortezaa گفته است:

شما فکر کردید که ما دروغ میگیم. ما با بازیکنان دشمنی نداریم و بنده قصد و نیت خوبی داشتم که موضوع پیش آمده را با صحبت کردن حل کردم که ظاهرا این مورد اشتباه است. همیشه نباید زور بالای سر آدم باشه گاهی وقتا با مهربونی میشه خیلی کارارو انجام داد.

مرتضی جان بنده هم با شما هیچ مشکل و دشمنی ای ندارم و نداشتم و نخواهم داشت، پس در صورت تایید مرتضی جان مجازات نشه!

بنده اگر شکایت نمی‌کردم احتمالا شما مجازات میشدید

همین شکایت بخاطر بودن کنار جمع دوستانم هست نه مجازات شدن شما!

اگر آقای سید احمد بخاطر شیر اکانت به فرد ساسپند تعلیق نشده پس بنده هم یا نباید در کل تعلیق میشدم یا الان باید آن بن شم یا فرد مورد نظر تعلیق بشن.

The Crazies

TC

McClane.png

لینک به دیدگاه

حق با @Mortezaa بود، ظاهراً صحبت هایی در کار بوده که من بی خبر از آنها بودم 

8e6608_25InShot-20250108-184649104.jpg

بنده در شکایت قبلی هم گفته بودم تایم ساسپند آقا عرفان تمام شده(یا ۲۰۲۴/۱۲/۱۵ یا در ۲۰۲۴/۱۲/۳۰) که شما ادمین هستید و صد درصد قوانین سرور رو از بنده بیشتر میدونید

The Crazies

TC

McClane.png

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   بازگردانی قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• اضافه کردن...