DraGoNFall ارسال شده در January 7 اشتراک گذاری ارسال شده در January 7 با عرض سلام و وقت بخیر خدمت دوستان عزیزم. به صندلی داغ RedDragon خوش امدید. 1. اسمت چیه؟ 2. چند سالته؟ 3. اهل کجایی؟ 4. بهترین رفیقت در بازی؟ 5. بهترین رفیقت در زندگیت؟ 6. ماشین مورد علاقت در بازی؟ 7. ماشین مورد علاقت در زندگیت؟ 8. چقد دارایی داری توی بانک؟ 9. بهترین ادمین / هلپر / لیدر از نظر خودت؟ 10. لیدری یا ادمینی؟ نقل قول نقل قول زبان را مگر دان به عیب کسان که خود عیب داری و مردم زبان! 𝓜𝔂 𝓐𝓬𝓬𝓾𝓷𝓽 همه چیز محتاج عقل است و عقل محتاج ادب.! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RedDragon ارسال شده در January 7 اشتراک گذاری ارسال شده در January 7 با سلام و درود. 1. اسمت چیه؟ حمیدرضا. 2. چند سالته؟ 15. 3. اهل کجایی؟ لرستان خرم آباد. 4. بهترین رفیقت در بازی؟ زیادن. 5. بهترین رفیقت در زندگیت؟ همکلاسیم. 6. ماشین مورد علاقت در بازی؟ Lamborghini. 7. ماشین مورد علاقت در زندگیت؟ Nisan skyline GTR. 8. چقد دارایی داری توی بانک؟ کم. 9. بهترین ادمین / هلپر / لیدر از نظر خودت؟همشون زحمت کشن. 10. لیدری یا ادمینی؟لیدری. نقل قول :My accounts :My Friends لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SaMy ارسال شده در February 5 اشتراک گذاری ارسال شده در February 5 خب تا کِی لیدری؟ از من متنفری؟ دوست داری کیو Fp80 کنی؟ لیدری چه دسته متوسطی دوست داری جز BLL بهترین نیک نیم بازی؟ نقل قول :𝑚𝑦 𝑎𝑐𝑐𝑜𝑢 ! BLL on top لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RedDragon ارسال شده در February 12 اشتراک گذاری ارسال شده در February 12 (ویرایش شده) در ۱۴۰۳/۱۱/۱۷ در 20:19، iSaM گفته است: خب تا کِی لیدری؟چند روزی هست که دیموت شدم از من متنفری؟نه چرا؟ دوست داری کیو Fp80 کنی؟با کسی مشکل ندارم لیدری چه دسته متوسطی دوست داری جز BLL: TMF یا TRM بهترین نیک نیم بازی؟Hamid ویرایش شده February 12 توسط RedDragon نقل قول :My accounts :My Friends لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iAdwin ارسال شده در یکشنبه در 11:46 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 11:46 چرا من تو امضات نیستم قهرم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RedDragon ارسال شده در یکشنبه در 19:44 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 19:44 7 ساعت قبل، iAdwin گفته است: چرا من تو امضات نیستم قهرم والا وقت نکردم عوضش کنم اگر وقت کردم چشم نقل قول :My accounts :My Friends لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpRoaR ارسال شده در دیروز در 19:53 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 19:53 سلام، بهترین وسیله برای دفاع از خود در دنیای واقعی از نظر تو چیه نقل قول C₁₀H₁₅N لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MamadSaleh ارسال شده در دیروز در 20:02 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 20:02 9 دقیقه قبل، UpRoaR گفته است: سلام، بهترین وسیله برای دفاع از خود در دنیای واقعی از نظر تو چیه سوال داره؟ یعنی نمیدونی پراید؟ نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpRoaR ارسال شده در دیروز در 20:06 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 20:06 3 دقیقه قبل، MamadSaleh گفته است: سوال داره؟ یعنی نمیدونی پراید؟ برای فهمیدن جواب باید بری بالا رو چک کنی نقل قول C₁₀H₁₅N لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MamadSaleh ارسال شده در دیروز در 20:07 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 20:07 @RedDragon بهترین سلاحی که همیشه در دسترسه؟ نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RedDragon ارسال شده در 12 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 12 ساعت قبل 23 ساعت قبل، UpRoaR گفته است: سلام، بهترین وسیله برای دفاع از خود در دنیای واقعی از نظر تو چیه اسلحه. 23 ساعت قبل، MamadSaleh گفته است: @RedDragon بهترین سلاحی که همیشه در دسترسه؟ چاقو. نقل قول :My accounts :My Friends لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HemosO ارسال شده در 12 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 12 ساعت قبل بهترین همکارت توی فکشن کیه 1نفر سریع؟ نقل قول ━━━━━━━━━۩۞۩━━━━━━━━━۩۞۩━━━━━━━━━۩۞۩━━━━━━━━━۩۞۩━━━━━━━━━۩ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MamadSaleh ارسال شده در 9 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 9 ساعت قبل @UpRoaR نشد که بشه نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OLYMPIA ارسال شده در 2 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 2 ساعت قبل سلام و درود لر هستی؟ اگه اره که تقریباً هم زبونیم چند وقته سرور هستی؟ کلاس چندی؟ تست NG راحته یا FBI? دوستم داری؟ اگه اره چرا جواب سلاممو نمیدی نقل قول ⃟▬▬▭••Eᴠᴇʀʏᴏɴᴇ·s ᴛʀᴜᴇ ᴄᴏʟᴏᴜʀs sʜᴏᴡ ᴇᴠᴇɴᴛ ᴜᴀʟʟʏ ᴘᴀʏ ᴀᴛᴛᴇɴᴛɪᴏɴ//همه بالاخره رنگِ واقعیشونو نشون میدن،منتظر باش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.