رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

رسیدگی نکردن به شکایت roya

Shahzadh

ارسال‌های توصیه شده

• عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل:shahzadh.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل:Roya.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: Yeager.png

• توضیحات: سلام خسته نباشید خدمت مدیران گرامی من از terror شکایت کردم ادمین roya تایید کرده ولی الان چند روز گذشته ولی هیچ مجازاتی نشده من نمی خواستم شکایت کنم دیشب ریپورت دادم ادمین جواب من داد پرسیدم که این آقا مجازات شده یا نه بعد ادمین گفت هیچ مجازاتی نشده بعد خود ادمین گفت برو شکایت کن فروم.

• مدارک (فیلم یا عکس): https://forum.arsacia.ir/topic/56374-زبان-ناپسند-terror/

• هاها 1

👈🖤میکه رفاقت قصه تلخ است که از نامش گریزانم به نامردان مکن مردی که من کردم پشیمانم 🖤👉

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

22 ساعت قبل، Shahzadh گفته است:

• عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل:shahzadh.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل:Roya.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: Yeager.png

• توضیحات: سلام خسته نباشید خدمت مدیران گرامی من از terror شکایت کردم ادمین roya تایید کرده ولی الان چند روز گذشته ولی هیچ مجازاتی نشده من نمی خواستم شکایت کنم دیشب ریپورت دادم ادمین جواب من داد پرسیدم که این آقا مجازات شده یا نه بعد ادمین گفت هیچ مجازاتی نشده بعد خود ادمین گفت برو شکایت کن فروم.

• مدارک (فیلم یا عکس): https://forum.arsacia.ir/topic/56374-زبان-ناپسند-terror/ 

ادمین عزیز رسیدگی کرد پس میگیرم

👈🖤میکه رفاقت قصه تلخ است که از نامش گریزانم به نامردان مکن مردی که من کردم پشیمانم 🖤👉

لینک به دیدگاه

• سرپرست کارکنان

درود

۱ ساعت قبل، Shahzadh گفته است:

پس میگیرم

بسته شد.

Morteza.png

🇺🇸❣️ God Bless Great America 🇺🇸

لینک به دیدگاه

• Mortezaa موضوع را قفل کرد
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...