PrioresS ارسال شده در سهشنبه در 04:41 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 04:41 (ویرایش شده) تغییر فونت اصلی بازی مثل فونت پول، موبایل و ... (اسم یا فایل فونت): یه همچین چیزی باشه - تغییر فونت چت بازی (اسم یا فایل فونت): خیر - تغییر Radardisc یا همان قاب نقشه کوچک روی صفحه (عکس یا توضیحات): - تغییر CrossHair یا همان Aim تیر اندازی (عکس یا توضیحات): یک + سبز باشه که وقتی به کسی تیرت میخوره یک × بیاد روش که بزرگ و کوچیک شه وقتی تیر میزنی - تغییر Icon های مپ مثل باشگاه، Tuning و ... (عکس، فایل یا توضیحات): خیر - تغییر Fist یا همان علامت مشت روی صفحه (عکس یا توضیحات): فقط گرافیکش رو درست کن - تغییر مپ بازی (عکس، فایل یا توضیحات): خیر - تغییر Icon اسلحه های بازی که هنگام در دست داشتن اسلحه، جایگزین Fist میشود (عکس، فایل یا توضیحات): توضیحات اضافه: ممنون میشم که کرش و افت اف پی اس نداشته باشه و از گرافیک عکس های ارسالی بیشتر باشه دسترسی دیگران: خیر ویرایش شده سهشنبه در 04:42 توسط PrioresS نقل قول A new empire is coming [ExT] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PrioresS ارسال شده در سهشنبه در 11:08 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 11:08 لطفا فیست همون بالایی که فرستادم باشه و فیست که در پایین ارسال کردم نباشه و بی زحمت آموزش هم بفرستید نقل قول A new empire is coming [ExT] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PrioresS ارسال شده در سهشنبه در 16:53 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 16:53 @ElmiraKamrani58 نقل قول A new empire is coming [ExT] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeliciouS ارسال شده در چهارشنبه در 07:06 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 07:06 ریکوئست درست بده اینا چیه اسکین گانه هیچ فرقی نداره فقط گلیچ شده فونت هم کیفیتش پایینه اگه تند صحبت کردم ببخشید درخاتاتو درست مطرح کن نقل قول ParchaM DasTaMe PadeSha West لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PrioresS ارسال شده در چهارشنبه در 10:11 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 10:11 عزیزم اینارو از چند ویدئو جم کردم کیفیت پایین در میاد دیگه نقل قول A new empire is coming [ExT] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.