Halghe ارسال شده در January 6 اشتراک گذاری ارسال شده در January 6 (ویرایش شده) فرم: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: بازیکنانی که در مکان عمومی اسپان بودند. • توضیحات: بنده چند بار به ایشون گفتم اهنگ رو قطع گنید توجهی مکردن و رفتن بازم قبل قبلش ایشون با ماشین اینا هی داشت ویراژ میداد و اهنگ محسن لرستانی رو گزاشته بود و مثل بچه سال های داخل ال وی پلی کرده بود و هی ویراژ میداد قطع هم نمی کرد و بعد هم باز من تذکرات لازمه رو دادمولی قظع نکردن و من ی بخش کوچیکی از این بازیکن رو گرفتم از طریق (F3) و با( عکس و تاریخ و اسم سرور مشخص هست داخل عکس و مدارک کامله). • مدارک (فیلم یا عکس): https://uploadkon.ir/uploads/6e3406_25۲۰۲۵۰۱۰۷-۰۰۱۲۳۱.mp4 آخرین مدرک پایین پایین هست. ویرایش شده January 6 توسط Staffing :My Account :My Multi Account لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Robert ارسال شده در January 10 اشتراک گذاری ارسال شده در January 10 درود @Anabell لطفا فایل AgRecord رو در اینجا قرار بدید. 『』 C14H22N2O لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Halghe ارسال شده در January 11 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 11 11 ساعت قبل، Robert گفته است: درود @Anabell لطفا فایل AgRecord رو در اینجا قرار بدید. اینو بلد نیستم اگه میشه یکم راهنمایی کنید باید کجای فایل لپ تاپ برم. :My Account :My Multi Account لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Robert ارسال شده در January 11 اشتراک گذاری ارسال شده در January 11 درود @Anabell شکایت شما بدلیل مشکل در ارسالِ مدارک لازمه رد شد. لطفا با بنده در PM ارتباط برقرار کنید. موفق باشید، بدرود. 『』 C14H22N2O لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده