رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

رد کردن اشتباه شکایت | Saman

Olivia

ارسال‌های توصیه شده

عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: 

Olivia.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: 

Saman.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری"  از شاهدین از طریق کنترل پنل: -

• توضیحات: ایشون شکایت بنده رو به اشتباه بررسی کردند و با دلایل اشتباه رد کردند

1- ایشون فرمودند که:

مخفی کننده

کار افسران مربوطه درست بوده است. کاملا هم در مدراک شما هم در مدارک ارسالی مشخص است شما ایجاد مزاحمت انجام داده اید! موفق باشید.

در مدارک من کاملا مشخص است که بیرون محوطه دولتی قرار دارم و چگونه با یک ScreenShot تصمیم گرفتند که بنده در حال ایجاد مزاحمت بودم؟

2- ایشون فرمودند:

مخفی کننده

در ضمن مدارک شما فاقد اعتبار می‌باشد! (Timestamp/)

مدارک بنده کاملا معتبر می باشند و در این نوع شکایت هیچ نیازی به Timestamp/ نیست و کاملا طبق قانون زیر عمل کردم

مخفی کننده

برای شکایت باید حتما سند و مدرک کافی برای اثبات داشته باشید، تمامی مدارک باید شفاف، واضح و دارای تاریخ، زمان، اسم بازیکن و اسم سرور باشند

از افسر اول Oogway باید مدرک دریافت می‌کردند 

مخفی کننده

شما باید از تمامی M[x]/ هایی که استفاده می کنید مدرک کافی داشته باشید. (مجازات: بار اول اخطار لفظی و در صورت تکرار FW)

از افسر دوم هم Amin (که ساب لیدر وی است) کاملا اشتباه شکایت را رد کردند

مخفی کننده

مکان‌های دولتی شامل محیط درونی و بیرونی Headquarter های اقلیت‌ های دسته ویژه و همچنین زندان می باشد.

در مکان‌های دولتی فقط اعضای دپارتمان‌ها، اعضای متقاضی تست ورود، مجرمان جهت دستگیری، وکیلان جهت آزادی افراد (نه تبلیغ کردن) و افرادی که توسط اعضایی با رنک بالاتر با دلیل قانع کننده آورده شدند امکان حضور دارند.

به سایر بازیکنان باید 3 اخطار (MG/) جهت خروج از مکان‌های دولتی داده شود، در غیر این صورت به دلیل بی توجهی به پلیس مشمول مجازات می شوند (مجازات: Faction Warn)

اخطار به بازیکنان زمانی که برای شما هنگام انجام وظیفه مزاحمت ایجاد می کنند (MZ/): زمانی که در حال انجام وظیفه هستید و بازیکنان به هر نحو در روند کاری شما باعث ایجاد مزاحمت می شوند می توانید با دستور MZ/ به آنها اخطار دهید و این دستور نباید برای مورد دیگری استفاده شود. (مجازات: FW)

• مدارک (فیلم یا عکس): 

ویرایش شده توسط Olivia
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام وقت بخیر
شما خودتون دارین قوانین رو منشن میکنید و میگید که ایشان به شما اشتباه /MG و /MZ اشتباه دادن در صورتی که شما در مکان دولتی حضور دارید! ای کاش یکم به قوانین مسلط بودید!!!

نقل قول

حتما برای Wanted های Ramming on cop car، Ignoring cop، Bad Emergency Call و Running مدرک بگیرید و در صورت شکایت ارائه بدهید.

Ramming on cop car را تنها زمانی باید wa/ بزنید که آن شخص واقعاً به ماشینتان کوبیده (تقریباً محکم) و قبل آن مدرک تهیه کنید.

به دلیل محدودیت سمپ ممکن است اسمی برای شما به دلیل Ramming on cop car ارسال شود که واقعاً به ماشین شما نزده است.

برای Wanted های دیگر به هیچ وجه لازم نیست مدرک بگیرید و اگر از شما شکایت شود شکایت رد خواهد شد.

• هاها 1

Original Gangsters

* * *

Saman.png

* * *

SamanKhan.png

لینک به دیدگاه

سلام مجدد

6 ساعت قبل، Sami گفته است:

سلام وقت بخیر
شما خودتون دارین قوانین رو منشن میکنید و میگید که ایشان به شما اشتباه /MG و /MZ اشتباه دادن در صورتی که شما در مکان دولتی حضور دارید! ای کاش یکم به قوانین مسلط بودید!!!

بله درسته

ولی شمایی که به قوانین مسلط هستید کاشکی بدونید وقتی دلیل شکایت من اخطار بی دلیل یعنی استفاده ی اشتباه از دستورات M(x)/ هستش و قانونی رو براتون نقل میکنم که میگه همه ی اعضا موظف به گرفتن مدرک از M(x)/ های ارسالی هستن شما نباید قانونی رو برای بنده نقل کنید که میگه تمامی اعضا موظف به گرفتن مدرک از فلان Wanted های داده شده هستن

به هر حال خودتون میدونید که عملکرد نادرستی داشتید (به خصوص با این لحن جواب دادن به این شکایت)

ولی با توجه به ساب لیدر محترم شما @Panda من شکایتمو پس میگیرم

خدانگهدار

• دوست دارم که 2
لینک به دیدگاه

• Robert موضوع را قفل کرد
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...