رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

شیوه جدید کلاهبرداری 😂

BEATBOX

ارسال‌های توصیه شده

شیوه جدید کلاهبردای اونم چی از عزیزان تیم استفمون که خیر سرمون هلپرمونن میخوان کمکمون کنن 

قضیه از این قراره که ما امشب میخواستیم خیر سرمون یه گلد بخریم که باهاش حالا یا رپ بخریم یا هر چیزی ولی این دوتا دوستمون

Tupac.png

VARAGH.png

که دمشون گرم حال دادن و اومدن امشب مارو کلا خراب کردن اومدن و خواستن به ما گلد بفروشن 

تو مرحله اول که ۸۰۸ گلد رو ما توافق کردیم ۴۴۰کی بخریم که اومدن و اول ۸۰۸ رو به ما ۴۷۰ سل دادن و بعد که ما بهشون گفتیم رفیق ما یه چیز دیگه گفتیم الان چی شد گفتن که اوکیه اشتباه شد حالا من از اینجا فشار نمیخورم از اونجا فشار میخورم که از روی اعتماد به این رفیقمون که توی تیم استف هست 

VARAGH.png

بار دوم که سل داد بدون اینکه نگاه کنم اکسپت کردم بعد حالا منه ساده فکر کردم ۸۰۸ رو خریدم وایسادم التماس کردن که داداش اون ۲۰۰ کلدی که گفتی داری رو هم بده بعد دیدم با عجله سوار شد و بدون اینکه جوابی بده گازش رو گرفتن گفتم عجب چه عجله ای داشت بعد نگاه کردم تا به به چه جالت ۲۰۰ گلد رو من خریدم ۴۳۰ کی  

حالا یه پیغام دارم واسه اون دوتا دوست عزیزم اقایون دمتون گرم این صدقه سری تمام رفیقام تو سرور ولی از موقعیتتون سو استفاده نکنید شکایتی ندارم ازتون فقط خواشمندم که نکنید به اندازه کافی اعتبار دارین داخل سرور که بخواید از یه نفر قرض بگیرید یا هر چیزی ماهم لنگ این ۴۰۰ الی ۵۰۰ کی ها نیستیم ولی زشته که بخواید از موقعیتتون سو استفاده کنید الان من با این حرکتتون واقعا واسه تیم استف متاسفم که اصلا شمارو عضوی از خودش دونسته 

و یه خواهش دارم از تمامی دوستان اگر که ایدی فروم این دوتا رفیقمون رو دارید لطفا زیر این پست تگشون کنید ببینن شاید حداقل نظرشون عوض شد راجب این کار 

دم همتون گرم 

خدانگهدار 

به امید گیمی بهتر 

:My account

BEAT_BOX.png

43c505_25IMG-%DB%B2%DB%B0%DB%B2%DB%B5%DB

f3d705_25IMG-%DB%B2%DB%B0%DB%B2%DB%B5%DB

858205_25IMG-%DB%B2%DB%B0%DB%B2%DB%B5%DB

@LOPY @Kamyab @Slap @Ali @UpRoaR @AzhdAr @Rahebe @EzraeeI @Amyro @Javad @komando @AmiRKomanDo

نظر شما چیه؟

ویرایش شده توسط BEATBOX
  • هاها 2
  • ناراحت 1
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

22 دقیقه قبل، XiN گفته است:

روش خوبیه بریم امتحان کنیم 😂✋

@EIyas دیدین گندش در اومد؟

@Reptile نکن داش امیر زشته هه

دمت گرم حاجی بعد جالبیش اینجاست که میرم پیشش با دوستاش مسخره هم میکنن 😂😂

@Randeتو یه نظر بده ببینم فابریک جون

24 دقیقه قبل، XiN گفته است:

روش خوبیه بریم امتحان کنیم 😂✋

@EIyas دیدین گندش در اومد؟

@Reptile نکن داش امیر زشته هه

ولی خدایی میگم خیلی روش توپیه بعد اینکه دمشون گرم قشنگ بلد بودن نقشو اجرا کنن 

لینک به دیدگاه

28 دقیقه قبل، Alonso گفته است:

در برابر دزدیای من چیزی نیس 

@Buff @Vinak

به هر حال تو مثل رابین هود میمونی از پولدارا میزنی میدی به بدبختا اینا از بدبختا میزنن نمیدونم چیکارم میکنن

لینک به دیدگاه

با سلام

بهتره اون عزیزانی که این کارو کردند خودشون برن و معامله درست رو انجام بدن فکر نکنم @Kamyab و @EnDWaY و @Mortezaa برای این مورد بخششی انجام بدن

موفق باشید

Kazem.png

S3mtex.png

لینک به دیدگاه

6 ساعت قبل، BEATBOX گفته است:

شیوه جدید کلاهبردای اونم چی از عزیزان تیم استفمون که خیر سرمون هلپرمونن میخوان کمکمون کنن 

قضیه از این قراره که ما امشب میخواستیم خیر سرمون یه گلد بخریم که باهاش حالا یا رپ بخریم یا هر چیزی ولی این دوتا دوستمون

Tupac.png

VARAGH.png

که دمشون گرم حال دادن و اومدن امشب مارو کلا خراب کردن اومدن و خواستن به ما گلد بفروشن 

تو مرحله اول که ۸۰۸ گلد رو ما توافق کردیم ۴۴۰کی بخریم که اومدن و اول ۸۰۸ رو به ما ۴۷۰ سل دادن و بعد که ما بهشون گفتیم رفیق ما یه چیز دیگه گفتیم الان چی شد گفتن که اوکیه اشتباه شد حالا من از اینجا فشار نمیخورم از اونجا فشار میخورم که از روی اعتماد به این رفیقمون که توی تیم استف هست 

VARAGH.png

بار دوم که سل داد بدون اینکه نگاه کنم اکسپت کردم بعد حالا منه ساده فکر کردم ۸۰۸ رو خریدم وایسادم التماس کردن که داداش اون ۲۰۰ کلدی که گفتی داری رو هم بده بعد دیدم با عجله سوار شد و بدون اینکه جوابی بده گازش رو گرفتن گفتم عجب چه عجله ای داشت بعد نگاه کردم تا به به چه جالت ۲۰۰ گلد رو من خریدم ۴۳۰ کی  

حالا یه پیغام دارم واسه اون دوتا دوست عزیزم اقایون دمتون گرم این صدقه سری تمام رفیقام تو سرور ولی از موقعیتتون سو استفاده نکنید شکایتی ندارم ازتون فقط خواشمندم که نکنید به اندازه کافی اعتبار دارین داخل سرور که بخواید از یه نفر قرض بگیرید یا هر چیزی ماهم لنگ این ۴۰۰ الی ۵۰۰ کی ها نیستیم ولی زشته که بخواید از موقعیتتون سو استفاده کنید الان من با این حرکتتون واقعا واسه تیم استف متاسفم که اصلا شمارو عضوی از خودش دونسته 

و یه خواهش دارم از تمامی دوستان اگر که ایدی فروم این دوتا رفیقمون رو دارید لطفا زیر این پست تگشون کنید ببینن شاید حداقل نظرشون عوض شد راجب این کار 

دم همتون گرم 

خدانگهدار 

به امید گیمی بهتر 

BEAT_BOX.png

@LOPY @Kamyab @Slap @Ali @UpRoaR @AzhdAr @Rahebe @EzraeeI @Amyro @Javad @komando @AmiRKomanDo

نظر شما چیه؟

اشکال نداره فدا سرت!

حالا تو هم یکبار این روش رو انجام بده که پولش در بیاد

d7b203_25cc2e03-25New-Project-149-%5B508

💥𝑀𝓎 𝒜𝒸𝒸𝑜𝓊𝓃𝓉💥  

3a2201_25a28001-25-crop.gif

azhdar..png

3a2201_25a28001-25-crop.gif

لینک به دیدگاه

• سرپرست کارکنان
6 ساعت قبل، Semtex گفته است:

ا سلام

بهتره اون عزیزانی که این کارو کردند خودشون برن و معامله درست رو انجام بدن فکر نکنم @Kamyab و @EnDWaY و @Mortezaa برای این مورد بخششی انجام بدن

موفق باشید

خیلی متشکرم که تگم کردی که متوجه این داستان بشم

هلپرِ خاطی @EIyas حداکثر 24 ساعت فرصت دارید که مبلغ رو اصلاح کنید و ما بقی پول رو واریز کنید برای فرده مال باخته

مسئولینِ هلپر @ViPeX @ZakharAsli @PermenentLion، لطفاً حداکثر برخورد با هلپرِ خاطی انجام شود و برای تایین مجازات با بنده هماهنگ باشید.

این تاپیک به عنوان یک شکایت محسوب شده و اَز طرفِ مسئولین پیگیری های لازم انجام خواهد شد.

+بسته شد!

• دوست دارم که 5
  • هاها 1

EnDWaY.png 

𝙸𝚝 𝚒𝚜 𝚎𝚗𝚘𝚞𝚐𝚑 𝚝𝚑𝚊𝚝 𝚠𝚎 𝚍𝚒𝚍 𝚗𝚘𝚝𝚕𝚒𝚟𝚎, 𝚠𝚎 𝚊𝚛𝚎 𝚗𝚘𝚝 𝚊𝚏𝚛𝚊𝚒𝚍 𝚘𝚏 𝚍𝚢𝚒𝚗𝚐

لینک به دیدگاه

• EnDWaY قفل شد، باز شد و قفل شد در موضوع
  • EnDWaY موضوع را باز کرد

@BEATBOX با سلام و احترام خدمت دوست عزیز، بنده در این تاپیک توسط سرپرست عزیز تگ شدم و مستندات شما رو دیدم و طبق وظیفه ای که دارم باید از حق تمامی هلپر های زحمتکش سرورمون که بدون هیچ چشم داشتی دارن داخل سرور فعالیت میکنند دفاع کنم.

چندین نکته رو باید خدمت شما عارض بشم که به این نکات توجه داشته باشید.

شما در ابتدایی ترین صحبت های خودتون به صورت واضح اشاره کردید که کلاهبرداری که صورت گرفته توسط یکی از هلپر های ما انجام شده.

18 ساعت قبل، BEATBOX گفته است:

اونم چی از عزیزان تیم استفمون که خیر سرمون هلپرمونن میخوان کمکمون کنن

سوال بنده اینجاست که آیا شما مدارکی دارید که هلپر مربوطه در این کار دخالت داشته؟ زیرا که بازیکن Tupac در تیم هلپری نیستند!

تو مرحله اول که ۸۰۸ گلد رو ما توافق کردیم ۴۴۰کی بخریم که اومدن و اول ۸۰۸ رو به ما ۴۷۰ سل دادن و بعد که ما بهشون گفتیم رفیق ما یه چیز دیگه گفتیم الان چی شد گفتن که اوکیه اشتباه شد

نکته ی بعدی شما خودتان گفتید بار اول که گلد رو خواستن بفروشن قیمت رو اشتباهی زدند که باز هم این مورد از سمت بازیکن Tupac صورت گرفته، وقتی یکبار اشتباهی از جانب کسی رخ میدهد شما باید در بارهای بعدی توجه بیشتری به فروش گلد داشته باشید که دوباره اشتباه نشود!

از اونجا فشار میخورم که از روی اعتماد به این رفیقمون که توی تیم استف هست 

لطفا این مورد رو توضیح بدید که  نقش هلپر مربوطه داخل این موارد چی بوده که باعثه اطمینان خاطر شما شده که به بازیکن Tupac اعتماد کنید؟ این دو شخص کاملا از هم جدا هستند و هیچ ربطی بهم ندارند. شما باید زمانی بگید که اعتماد کردید به هلپره مربوطه، که خود فروشنده باشد! و باز متاسفانه در اینجا سعی داشتید سهل انگاری خود را گردن هلپر عزیز سرور و همچنین تیم زحمتکش استف بیاندازید!

تیم استف متاسفم که اصلا شمارو عضوی از خودش دونسته 

ما افتخار میکنیم که بسیار هلپر های زحمتکشی در سرور داریم که با تمام وجود زمان و زحمت خودشان را در راستای بهبود سرور میگذارند.

خوشبختانه شما فردی هستید که آگاه به مدرک گرفتن در تمامی شرایط هستید، چرا در طول این معاملات مدرکی تهیه نکردید از این فرآیند؟ چندین عکس گذاشتید که هیچکدام ثابت نمیکرد که هلپره مربوطه در این کلاهبرداری نقش داشته باشد و متاسفانه شما بدون هیچ مدرکی چندین بار به تیم استف گوش و کنایه زدید در صورتی که تمامی این موارد سهل انگاری خودتان بوده.

سعی کنید اگر اشتباهی در کاری مرتکب می شوید آن موضوع را بپذرید و در دفعات دیگر آن اشتباه را دوباره مرتکب نشوید و از همه مهم تر گردن دیگران نیاندازید.

و در آخر من و شما و تمامی پلیر های سرور به هلپر های عزیز مدیون هستیم زیرا زمانی که وارد سرور شدیم و چیزی از بازی نمیدانستیم تنها کسانی که در کنار ما بودند تا بازی را به ما یاد دهند هلپر های عزیز بودند.

در این همه سالی که بنده در سرور حضور داشتیم هیچ تاپیکی مبنی بر تقدیر و تشکر از هلپر های عزیز ندیدم ولی تا دلتان بخواهد تخریب دیدم که شایسته این تخریب ها نبودند.

از شما خواهشمندم اگر مدارکی مبنی بر دخالت هلپر مربوطه در این کلاهبرداری دارید برای ما ارسال کنید تا با اشد مجازات با هلپره خاطی برخورد شود ولی هیچوقت درچنین مواردی کل تیم استف و یا تمامی هلپر های عزیز را زیر سوال نبرید.

موفق باشید.

• مرسی 1

وقتی میرسی به قدرت و اون بالا ها میشینی

مراقب رفتارت با آدما باش

یه روزی برمیگردی پایین همون ادم هارو  میبینی

Mobin.png
💚❤️💛
Sadaf.png

لینک به دیدگاه

20 ساعت قبل، BEATBOX گفته است:

Tupac.png

VARAGH.png

VARAGH.png

دم همتون گرم 

خدانگهدار 

به امید گیمی بهتر 

BEAT_BOX.png

نظر شما چیه؟

عالی اصلن الان منم میرم انجام میدم 🤣🤣🤫

ممنون که یادم دادی مرسی🤫

لینک به دیدگاه

• EnDWaY موضوع را قفل کرد
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...