AzraeI ارسال شده در January 3 اشتراک گذاری ارسال شده در January 3 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: اقا بنده الان بن شدم به دلیل چیت اصلا کاری به اون ندارم چون چند تا برنامه اتو کلیکر داشتم اونارو ولش ولی الان بنده که بن شدن الان باید اکانت اصلیم بن میشده الان ایشون اومده هم اکانت اصلی هم اکانت مولتی بنده رو به طور جداگونه بن کرده خب فکر نکنم بدین شکل باشه من اگر بنیم باشه روی یه اکانت باید باشه اونم اکانت اصلیم نه تازه اونم شماره هاشون یکیه خودکار همه بستن ولی نه اینکه جدا جدا هر کدوم بن بخورن • مدارک (فیلم یا عکس): UCP - UCP Street Light flicker, heart attack Azrael's laugh, no way to run away .Eyes close forever, final curtain drop ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Slap ارسال شده در January 3 اشتراک گذاری ارسال شده در January 3 سلام, توضیحات به خودتون داده شده, خودتان هم قبول دارید. با اینکه خودم مخالف اینکار بودم ولی مدرکی از شما موجود هست که بعد از بن شدنتان اکانت Azraei همچنان داخل بازی بوده که ما این مورد رو باگ در نظر میگیریم. نقل قول شما مجاز به داشتن چندین حساب کاربری در سرور هستید، ولی در صورت شکستن قوانینی مانند: تجارت غیرقانونی، دزدیدن حسابهای کاربری، استفاده از مودهای غیرمجاز و نرم افزار های تقلب، سوء استفاده از باگ های سرور، تبلیغات، کلاه برداری و توهین؛ مجازات آنها بر روی تمامی حساب های کاربری شما اعمال خواهد شد. ولی مورد مشکوکی که از شما یافت شده در اصل روی اکانت Azraei مورد شناسایی قرار گرفته, که ما بعدا رد ان یکی اکانت شما را زدیم و شمارا به صورت دستی چک کردیم و بن کردیم. Blue Eclipse لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AzraeI ارسال شده در January 4 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 4 8 ساعت قبل، Slap گفته است: سلام, توضیحات به خودتون داده شده, خودتان هم قبول دارید. با اینکه خودم مخالف اینکار بودم ولی مدرکی از شما موجود هست که بعد از بن شدنتان اکانت Azraei همچنان داخل بازی بوده که ما این مورد رو باگ در نظر میگیریم. ولی مورد مشکوکی که از شما یافت شده در اصل روی اکانت Azraei مورد شناسایی قرار گرفته, که ما بعدا رد ان یکی اکانت شما را زدیم و شمارا به صورت دستی چک کردیم و بن کردیم. داداش گلم رد که گرفتی مگه مجرم بین المللی گیر اوردی سید باو اون زمان شما خودوتون از من پرسیدید که ایا اکانت Azraei ماله منه گفتم اره گفتید چند مین جیله گفتم 3 دقیقه دیگه ازاد میشه اونو تی پی بدید که ادمین Miserable میخواست همین کارو کنه که دیگه شما فرصت ندادید ولی بازم اون اکانت الان باید اکانت اصلی من بن بشه بقیم پش سرش بسته میشه که این کار شده دیگه الان من بخوام رو اکانت مولتیتم ان بن بزنم خداییش ظلمه دیگه شمام بی زحمت پیگیری کن فقط همون اکانت اصلیم بن شه دیگه من یدونه ان بن بخرمبا تشکر +پس میگیرم فقط بی زحمت این مورد پیگیری شه. Street Light flicker, heart attack Azrael's laugh, no way to run away .Eyes close forever, final curtain drop ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Slap ارسال شده در January 4 اشتراک گذاری ارسال شده در January 4 9 ساعت قبل، AzraeI گفته است: داداش گلم رد که گرفتی مگه مجرم بین المللی گیر اوردی سید باو اون زمان شما خودوتون از من پرسیدید که ایا اکانت Azraei ماله منه گفتم اره گفتید چند مین جیله گفتم 3 دقیقه دیگه ازاد میشه اونو تی پی بدید که ادمین Miserable میخواست همین کارو کنه که دیگه شما فرصت ندادید ولی بازم اون اکانت الان باید اکانت اصلی من بن بشه بقیم پش سرش بسته میشه که این کار شده دیگه الان من بخوام رو اکانت مولتیتم ان بن بزنم خداییش ظلمه دیگه شمام بی زحمت پیگیری کن فقط همون اکانت اصلیم بن شه دیگه من یدونه ان بن بخرمبا تشکر +پس میگیرم فقط بی زحمت این مورد پیگیری شه. تشکر بابت سخاوتمندی, به صورت خصوصی پیگیری خواهد شد. Blue Eclipse لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان Mortezaa ارسال شده در January 4 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در January 4 درود 10 ساعت قبل، AzraeI گفته است: +پس میگیرم بسته شد. God Bless Great America لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده