AmiRKomanDo ارسال شده در جمعه در 16:23 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 16:23 فرم: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: با سلام و خسته نباشید. لیدر فکشن به من کال داد گفت اماده ای گفتم فردا میام گفت اوکی فردا میام تست میگیرم چند دقیقه بعد دیدم ساب لیدر بدون دلیل منو رد کرده. من با خوده لیدر هماهنگ بودم. بدرود. • مدارک (فیلم یا عکس): My Account My Multi Account لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RebeL ارسال شده در جمعه در 18:01 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 18:01 درود خدمت @AmiRKomanDo شما دو مرتبه از دادن تست طفره رفتید و رد شدید. مدارک به لیدر ارسال گردید. !We Keep It Real Around Here لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Robert ارسال شده در جمعه در 18:30 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 18:30 Pending @Schizophrenia لطفا مدارک رو تا 24 ساعتِ اینده ارسال کنید 1 『』 C14H22N2O لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
دیدگاه ویژه شده Robert ارسال شده در شنبه در 18:51 دیدگاه ویژه شده اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 18:51 درود @AmiRKomanDo شکایت شما تایید شد. موفق باشید، بدرود. 『』 C14H22N2O لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
ارسال شده توسط Robert،
0 واکنش
رفتن به پست