Meshki ارسال شده در پنجشنبه در 18:13 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 18:13 (ویرایش شده) سلام به همه ی بازیکنان زیبای آرساکیا گیم ( به جز چند نفر ) همراه شما هستیم با صندلی داغ با @WeapoN لطفا از هرگونه توهین قومیتی، جنسیتی و... بپرهیزید تا یک صندلی داغ جذاب داشته باشیم: ۱- اسمت چیه؟ ۲- چند سالته؟ ۳- آخرین باری رفتید جشن؟ ۴- دوست دختر دارید؟ ۵- اگه آره اسمش چیه؟ ( صرفا اختیاری ) ۶- بهترین نوشیدنی به غیر از آب برای شما؟ ۷- بهترین غذا برای شما؟ ۸- باشگاه یا پارتی؟ ۹- نون سنگک یا بربری؟ ۱۰- چطور پوستتو سیاه کردی؟ ۱۱- فامیلت چیه؟ ۱۲- بهترین کلن سرور؟ ۱۳- بهترین ادمین بازی؟ ۱۴- بهترین هلپر بازی؟ ۱۵- بهترین لیدر بازی؟ ۱۶- بهترین ساب لیدر بازی؟ (اگه نگی من از دستت ناراحت میشم Click کن روشن شی) 17- @Syd or @Schizophrenia 18- @Mehrdad or @KurdAli ۱۹- بهترین شربت؟ ۲۰- ماشین داری؟ اگه اره چیه؟ ۲۱- گوشیت چیه؟ ۲۲- بهترین گوشی؟ ۲۳- سیستمت چیه؟ ۲۴- اهل کجایی؟ ۲۵- آخرین سوال مسی یا رونالدو؟ دعوت میشه از: @Mehrdad @Syd @Robert @Slap @aryan82 @RoReM @GodWorld @Fail @Feu @Automat @Fayez @Integer @ViPeX @Hakam @ProAlit @Supervisor @Olden @Mero @Neymar @ijoker @Abolfaazl @SinisteR @ArmouR @Alonso @DawN @AdmBoT @Exile @Destroyer @LoverBoy @Nicolay @OverGrown ویرایش شده پنجشنبه در 18:14 توسط Meshki 4 بازیچه نشو اشکان، بیرحم تر از هشتاد کز میخوره پشمات، در اومده اشکات با لایک کردن پست در قرئه کشی ۲x 3k گلد شرکت کنید. https://forum.arsacia.ir/topic/56848-اسامه-بن-لادن-که-بود؟/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliAsghar83 ارسال شده در پنجشنبه در 18:32 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 18:32 1- خاطره از مدرسه داری؟ ۲- تا حالا دعوا کردی با کسی؟ ۳- بهترین خاطره ات لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Integer ارسال شده در پنجشنبه در 18:56 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 18:56 In the name of GOD سلام و درود خدمت تمامیه دوستان اول از همه که از دوسته عزیزمون @Meshki بابته دعوت کردن بنده به صندلی داغ تشکر میکنم مورد بعدی هم اینکه... Are YOU ready? 1- سلام خوبی؟ 2- یه اصل میدی آشنا شیم؟ 3- سنت؟ 4- شهری که در حال حاظر زندگی میکنی داخلش؟ 5- اصالط (اسالت) شما چیست؟ 6- لور تورک یا کورد؟ 7- مدرسه میری؟ 8- امتحانا خوش میگذره/میگذشت؟ 9- یه خاطره بگو؟ 10- یه جک بانمکانه بگو؟ 11- حالا یه بینمکانه؟ 12- برنامه نویسی بلدی؟ 13- پایتون مثل اینکه بلدی؟ 14- یه کد بنویس ببینیم؟ 15- جنگو یا تکینتر؟ 16- اونی که انتخاب کردی سوال 15 یا فلسک؟ 17- پایچارم یا ویژوال استودیو کد؟ 18- اونی که سواله 17 انتخاب کردی یا ویژال استودیو؟ 19- زبان دیگه ای بلدی؟ 20- یه چی دیگه بنویس اگه بلدی؟ 21- لوآ یا پاون؟ 22- پاون یا لوآ؟ 23- سی پلاس پلاس یا سی شارپ؟ 24- جاوا یا کاتلین؟ 25- آبجکتیو-سی یا سویفت؟ 26- دارت یا جاوا؟ 27- روبی یا دارت؟ 28- روبی آن ریلز یا فلاتر؟ 29- ای اس پی دات نت ام وی سی یا ای اس پی دات نت کور؟ 30- بوس بای سرم بالاست چون خدا بالا سرمه My Account: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WeapoN ارسال شده در پنجشنبه در 18:57 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 18:57 12 ساعت قبل، Meshki گفته است: ۱- اسمت چیه؟محمدرضا ۲- چند سالته؟17 ۳- آخرین باری رفتید جشن؟به یاد ندارم ۴- دوست دختر دارید؟بله ۵- اگه آره اسمش چیه؟ ( صرفا اختیاری )امین ۶- بهترین نوشیدنی به غیر از آب برای شما؟نوشیدنی مالت و یا ابجو ساده یا گندم ۷- بهترین غذا برای شما؟ لازانیا ۸- باشگاه یا پارتی؟پارتی ۹- نون سنگک یا بربری؟ بربری ۱۰- چطور پوستتو سیاه کردی؟ هرکاری مایکل جکسون کرد برعکسش ۱۱- فامیلت چیه؟ x x=2--2 ۱۲- بهترین کلن سرور؟ وجود ندارد ۱۳- بهترین ادمین بازی؟ وجود ندارد ۱۴- بهترین هلپر بازی؟ وجود ندارد ۱۵- بهترین لیدر بازی؟ وجود ندارد ۱۶- بهترین ساب لیدر بازی؟ (اگه نگی من از دستت ناراحت میشم Click کن روشن شی) خودت 17- @Syd or @Schizophrenia یکی برای اوقات خوب عه یکی برای خوب اوقات 18- @Mehrdad or @KurdAli همه خوبن ۱۹- بهترین شربت؟ عرق ۲۰- ماشین داری؟ اگه اره چیه؟ تو واقعیت فعلا خیر ولی چیز خوبی رو میگیرم تو بازی هم از همه چی دوتا دارم از لامبور بگیر تا ماشین گلدی همه چی هس ۲۱- گوشیت چیه؟ nothing phone ۲۲- بهترین گوشی؟ نوکیا چکوب ۲۳- سیستمت چیه؟ ایسوس ۲۴- اهل کجایی؟ تهران ۲۵- آخرین سوال مسی یا رونالدو؟ دوتاشون خشگل هستن 11 ساعت قبل، AliAsghar83 گفته است: 1- خاطره از مدرسه داری؟ از اخراج شدن 5 نفر به صورت داعمی جلوگیری کردم سیگار اورده بودن نفری 2 پاکت با چند تا چیز دیگه که نمیتونم اینجا بگم گذاشتم تو کیفم کسی نفهمید ۲- تا حالا دعوا کردی با کسی؟ تو مدرسه یکی رو داشتم خفه میکردم حال داد ولی ۳- بهترین خاطره ات به صورت کلی برمیگرده زمانی که همه پشتم بودن تو مدرسه 11 ساعت قبل، Integer گفته است: In the name of GOD سلام و درود خدمت تمامیه دوستان اول از همه که از دوسته عزیزمون @Meshki بابته دعوت کردن بنده به صندلی داغ تشکر میکنم مورد بعدی هم اینکه... Are YOU ready? نه 1- سلام خوبی؟ خیر 2- یه اصل میدی آشنا شیم؟ پابلیکه 3- سنت؟ 17 4- شهری که در حال حاظر زندگی میکنی داخلش؟ تهران 5- اصالط (اسالت) شما چیست؟ یک ایرانی 6- لور تورک یا کورد؟ کلا از ایرانی ها خیری ندیدم امیدم به دوستان چشم ابی عه 7- مدرسه میری؟ متاسفانه 8- امتحانا خوش میگذره/میگذشت؟ 80در100 لذت داره مشتی 9- یه خاطره بگو؟ جلوی یکی از ناظم های مدرسه به یکی از بچه ها فحش بدی دادم هیچی بهم نگفت 10- یه جک بانمکانه بگو؟ یه مرد عه میخوره به نرده نرده برمیگرده 11- حالا یه بینمکانه؟ یه نرده عه میخوره به مرده مرده برمیگرده 12- برنامه نویسی بلدی؟ حدودی 13- پایتون مثل اینکه بلدی؟ متاسفانه بله 14- یه کد بنویس ببینیم؟ سادس اخر شبی انتظار نداشته باش شاهنامه بنویسم #include <iostream> #include <conio.h> using namespace std; main() { cout<<"Boro"<<'\t'<<"Bekhab"; getch(); } 15- جنگو یا تکینتر؟ هرچی با پایتون بیاد 16- اونی که انتخاب کردی سوال 15 یا فلسک؟ هردو 17- پایچارم یا ویژوال استودیو کد؟ ویژوال استودیو 18- اونی که سواله 17 انتخاب کردی یا ویژال استودیو؟ ویژوال استودیو 19- زبان دیگه ای بلدی؟ فعلا تا یه حدودی دارم بر روی یک سیستم عامل دیگه کار میکنم که اوپن سورس عه 20- یه چی دیگه بنویس اگه بلدی؟ نه 21- لوآ یا پاون؟ لوا 22- پاون یا لوآ؟ لوا 23- سی پلاس پلاس یا سی شارپ؟ پلاس پلاس 24- جاوا یا کاتلین؟ جاوا 25- آبجکتیو-سی یا سویفت؟ قطعا تیلور سوعیفت ( سویفت xd) 26- دارت یا جاوا؟ دوتاش با هم 27- روبی یا دارت؟ شی گرا نیستم 28- روبی آن ریلز یا فلاتر؟ فلاتر با سی پلاس پلاس یکی عه چون 29- ای اس پی دات نت ام وی سی یا ای اس پی دات نت کور؟ نت کور 30- بوس بای print("Hello, World!") لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Meshki ارسال شده در پنجشنبه در 19:40 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 19:40 42 دقیقه قبل، WeapoN گفته است: سر قسمت امین مردم از خنده دهنت بازیچه نشو اشکان، بیرحم تر از هشتاد کز میخوره پشمات، در اومده اشکات با لایک کردن پست در قرئه کشی ۲x 3k گلد شرکت کنید. https://forum.arsacia.ir/topic/56848-اسامه-بن-لادن-که-بود؟/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpRoaR ارسال شده در پنجشنبه در 22:30 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 22:30 بازیگریه گلزار بهتره یا والتر وایت؟ دقت کن C₁₀H₁₅N لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WeapoN ارسال شده در جمعه در 06:29 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 06:29 10 ساعت قبل، Meshki گفته است: سر قسمت امین مردم از خنده دهنت 7 ساعت قبل، UpRoaR گفته است: بازیگریه گلزار بهتره یا والتر وایت؟ دقت کن گلزار صد در صد print("Hello, World!") لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GodWorld ارسال شده در جمعه در 13:00 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 13:00 18 ساعت قبل، Meshki گفته است: دعوت میشه از: @Mehrdad @Syd @Robert @Slap @aryan82 @RoReM @GodWorld @Fail @Feu @Automat @Fayez @Integer @ViPeX @Hakam @ProAlit @Supervisor @Olden @Mero @Neymar @ijoker @Abolfaazl @SinisteR @ArmouR @Alonso @DawN @AdmBoT @Exile @Destroyer @LoverBoy @Nicolay @ شهاب جان اول ممنون از دعوتت اما... اما چونکه من ادم خیلی خاصی هستم متاسفانه این افتخارو نمیدم که به سوالات جواب بدم فقط یکیشو جواب میدم... 18 ساعت قبل، Meshki گفته است: ۱۹- بهترین شربت؟ شربت انگور (با تشکر) 18 ساعت قبل، WeapoN گفته است: ۱۹- بهترین شربت؟ عرق که ایشونم بهش اشاره ای داشتن... Ho sentito che domani hai un esame. In bocca al lupo شنیدم فردا هم یه آزمون دیگه ست! امیدوارم موفق باشی! -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Meshki ارسال شده در جمعه در 13:41 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 13:41 41 دقیقه قبل، GodWorld گفته است: شهاب جان اول ممنون از دعوتت اما... اما چونکه من ادم خیلی خاصی هستم متاسفانه این افتخارو نمیدم که به سوالات جواب بدم فقط یکیشو جواب میدم... شربت انگور (با تشکر) که ایشونم بهش اشاره ای داشتن... داش ممد گل بازیچه نشو اشکان، بیرحم تر از هشتاد کز میخوره پشمات، در اومده اشکات با لایک کردن پست در قرئه کشی ۲x 3k گلد شرکت کنید. https://forum.arsacia.ir/topic/56848-اسامه-بن-لادن-که-بود؟/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Staffing ارسال شده در جمعه در 14:00 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 14:00 صندلیو از من گرفت داد به دختره گفت بشین :Staff Team لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pooriya ارسال شده در یکشنبه در 19:26 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 19:26 ممنون از شما برای شرکت در صندلی داغ @WeapoN. + بسته شد. ".Angels playing disguised with devil's faces" لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده