Makarani ارسال شده در پنجشنبه در 12:19 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 12:19 درود و احترام خدمت تمام بازیکنان و @Slap عزیزم. امیدوارم که حالت خوب باشه بریم که داشته باشیم: 1_اسمت چیه؟ 2_چند سالته؟ 3_اهل کجایی؟ 4_چه کسی رو بیشتر از همه دوست داری؟ 5_تو رابطه هستی؟ 9_چه شهری رو دوست داری؟(تو خارج) 10_چه ماشینی رو دوست داری؟(توی بازی) 12_به چه چیزی خیلی علاقه داری؟ 13_بهترین رفیقات کین؟(تویه واقیعت) 14_PC یا Android؟ 15_علی یا کامیاب؟ 16_به جز ارساکیا گیم دیگه ای بازی میکنی؟ 17_سینمایی یا سریال؟ 18_چای تریاک یا قهوه؟ 19_رازه موفقیتت چیه؟(توی بازی) 20_بهترین رفیقات تویه بازی کین؟(باید بگی) 21_منو میشناسی؟ 22_@Neverlose یا @pe3a؟ 23_چطوری با ارساکیا اشنا شدی؟ 24_دوست داری بیشتر وقتتو صرف کد نویسی کنی یا ارساکیا؟ خب خب سوالاتمون تموم شد @Slap و امیدوارم ببینیشون و جواب بدی بدرود. print("Hello, World!") My bro: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Slap ارسال شده در پنجشنبه در 14:58 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 14:58 سلام ممد جان مرسی از دعوتت. 1_اسمت چیه؟ مهران 2_چند سالته؟ 15 3_اهل کجایی؟ تهران 4_چه کسی رو بیشتر از همه دوست داری؟ زیادن, ولی خودم. 5_تو رابطه هستی؟ با خودم. 9_چه شهری رو دوست داری؟(تو خارج) Edinburgh , Scotland یا لندن 10_چه ماشینی رو دوست داری؟(توی بازی) Walton و خاطرات مزرعه داری با @EnDWaY و @Noise 12_به چه چیزی خیلی علاقه داری؟ کد زدن 13_بهترین رفیقات کین؟(تویه واقیعت) - بودن ولی رفتن @RminMiner بود ولی خوشش نیومد از اینجا و رفت, بعدی @Neverlose نباشه؟ 14_PC یا Android؟ صد درصد PC 15_علی یا کامیاب؟ جفتشون ستون گنگن, مهربون, حرفه ای, منطقی, درجه یک, نمیتونم انتخاب کنم بینشون 16_به جز ارساکیا گیم دیگه ای بازی میکنی؟ اره, منتها گیم هایی که پلی میدم سر بعضی مسائل و داستان هایی که تو فروم پیش میاد نمیتونم اسماشون رو بدم ولی با @Neverlose بازی ترسناک زیاد میرفتیم, No More room in hell یکیش بود. 17_سینمایی یا سریال؟ ترجیحا سینمایی, مگر اینکه سریاله خفن باشه بنظرم 18_چای تریاک یا قهوه؟ اب اشامیدنی, این چیزا چیه میخورید, سالم نگه دارید خودتون رو. 19_رازه موفقیتت چیه؟(توی بازی) - استفاده از نرم افزار تقلب, خونگرم بودن, علاقه به چیزای جدید و نو اوری, روشن فکری. 20_بهترین رفیقات تویه بازی کین؟(باید بگی) - اعضای لیبل بهنام - تیم ماموریت های نامنظم, و جدا از اونا @Neverlose و @Sira و @Soley 21_منو میشناسی؟ اره مخصوصا خاطره های ایونتات 22_@Neverlose یا @pe3a؟ نمیتونم بگم کدوم, جفتشون یکن, تصمیم گیری با خودشون. 23_چطوری با ارساکیا اشنا شدی؟ از طریق یه یوتیوبری و یک سایت درباره چیت های سمپ که نوشته بود ارساکیا یکی از قوی ترین سرور های سمپ. 24_دوست داری بیشتر وقتتو صرف کد نویسی کنی یا ارساکیا؟ نوشتن کدی که مربوط به پروژه ارساکیا باشه. مرسی از اینکه دعوت کردی, اینم پاسخ هات. 3 1 security is not a process, it's a state until you get pwned std::string Message = "Hello bro, cheat activated."; WriteProcessMemory(handleToGTA, (LPVOID)(0xBAB040), &Message, sizeof(Message), NULL); Beep(540, 500); MessageBoxA(NULL, "Bro thinks he's Elon Musk, because he's really Elon Musk", "Dash Slap", MB_ICONHAND); لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ariiya ارسال شده در پنجشنبه در 15:02 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 15:02 مهران پیل میدی؟ Number One Family :My Accounts :My Brothers لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Slap ارسال شده در پنجشنبه در 15:04 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 15:04 1 دقیقه قبل، Ariiya گفته است: مهران پیل میدی؟ اره, چرا که نه. security is not a process, it's a state until you get pwned std::string Message = "Hello bro, cheat activated."; WriteProcessMemory(handleToGTA, (LPVOID)(0xBAB040), &Message, sizeof(Message), NULL); Beep(540, 500); MessageBoxA(NULL, "Bro thinks he's Elon Musk, because he's really Elon Musk", "Dash Slap", MB_ICONHAND); لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AimBot ارسال شده در پنجشنبه در 15:06 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 15:06 بهنام باشه؟؟ Be yourself, But be your best self -NwA- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ariiya ارسال شده در پنجشنبه در 15:09 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 15:09 2 دقیقه قبل، Slap گفته است: بزن بانکم Number One Family :My Accounts :My Brothers لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sira ارسال شده در پنجشنبه در 17:47 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 17:47 آقا مهران عرض ادب @Slap . 1.حرف زدن با چه کسی رو بیشتر از همه چی ترجیح میدی؟ 2.اگه برای یک روز نامرئی میشدی چیکار میکردی؟ 3.بدترین شکستت تو زندگی چی بوده؟ 4.آخرین پیامی که دادی به کی بوده و چی بوده؟ 5.عجیب ترین عادتی که داری چیه؟ 6.از چه تایپ دختری خشت میاد؟ 7.برا اینکه جذاب بنظر برسی چیکار میکنی؟ 8.در حال حاظر از کسی خشت میاد؟ 9.اگه دختر میشدی چیکار میکردی ؟ 10.تاحالا عاشق شدی؟ 11.بیشتر از همه تحت تاثیر حرف چه کسی قرار میگیری؟ 12.اگه تو یه جزیره حبس بشی اسم سه نفری که دوست داری اونجا باشن بگو؟ 13.یه ویژگی مثبت و یه ویژگی منفی از من بگو؟ 14.به نظرت بدترین نقطه ضعف من چیه؟ 15.به اخلاق من از یک تا ده چه امتیازی میدی؟ 16.از گفتن چه چیزی بمن بیشتر از همه میترسی؟ 17.چه چیزی باعث شد بمن اعتماد کنی؟ 18.چجوری یک هفته کاملو میتونی بدون من سپری کنی؟ 19.اگه بتونی یه قانون بذاری که همه مجبور به پیروی باشن اون قانون چیه؟ 20.اولین دروغی که بمن گفتی چی بوده؟ 21.تا حالا به کسی از همجنس خودت جذب شدی؟ 22.زیباترین خاطرت با کیه؟ 23.اگه رفاقت و صمیمیت ما تموم بشه چه حسی پیدا میکنی؟ خدانگهدار. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Slap ارسال شده در پنجشنبه در 18:47 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 18:47 طول ادب ستون گنگ @Sira 1.حرف زدن با چه کسی رو بیشتر از همه چی ترجیح میدی؟ خودت + @Neverlose 2.اگه برای یک روز نامرئی میشدی چیکار میکردی؟ یه ماشین میدزدیدم با یه موبایل, بعد رمزشو ریست میکردم و موقعیت جغرافیایی نیروی هسته ای کشور رو پیدا میکردم, به اونجا نفوذ میکردم و در صورتی که زنده موندم نحوه پردازش و ساختشو برمیداشتم و بعد به یک نقطه از اقیانوس که 11 کیلومتر عمق دارد میرفتم و با استفاده از تجهیزاتی که دزدیدم پایگاه ایجاد میکردم و به ساخت بمب برای نابودی جهان میپرداختم. 3.بدترین شکستت تو زندگی چی بوده؟ از دست دادن یک شخص خاص بود که بعد مدتی دوباره ارتباطمون برگشت. + اینکه فهمیدم دانشم خیلی کمه, نیازه که خیلی چیزا رو یاد بگیرم. 4.آخرین پیامی که دادی به کی بوده و چی بوده؟ خودت, علامت خنده. 5.عجیب ترین عادتی که داری چیه؟ سوالات رو مخ و زیاد, معمولا یا بر سر نگرانی, یا بر سر کنجکاوی و باز کردن صحبت, یا برای کسب دانش. 6.از چه تایپ دختری خشت میاد؟ وفادار, با ادب, عاقل, حواسش به خودش و دنیاش باشه. 7.برا اینکه جذاب بنظر برسی چیکار میکنی؟ خودم رو شبیه به شخصیت واقعی Slap میکنم یا طوری میشم که دوروبری ها دوست داشته باشن خودم هم ازش لذت ببرم. 8.در حال حاظر از کسی خشت میاد؟ اره 9.اگه دختر میشدی چیکار میکردی ؟ کسب علم, برای اهداف بزرگ. 10.تاحالا عاشق شدی؟ اره 11.بیشتر از همه تحت تاثیر حرف چه کسی قرار میگیری؟ Slap و دوستش 12.اگه تو یه جزیره حبس بشی اسم سه نفری که دوست داری اونجا باشن بگو؟ @Neverlose @Sira @Soley , با مدیر جزیره زد و بند میکنیم @WarranT هم میاریم, دیگه حال خرابی ای وجود نمیاد که. 13.یه ویژگی مثبت و یه ویژگی منفی از من بگو؟ مثبت: توان دفاع از خود, کنجکاو | منفی: برخی مواقع تسلطتو روی خشم از دست میدی. 14.به نظرت بدترین نقطه ضعف من چیه؟ کسی بهت خوبی کنه, دیگه امکان نداره بنظرت بد باشه. 15.به اخلاق من از یک تا ده چه امتیازی میدی؟ 10 16.از گفتن چه چیزی بمن بیشتر از همه میترسی؟ خبرای بد, چیزایی که باعث اسیب چه مجازی چه واقعیت بشه. 17.چه چیزی باعث شد بمن اعتماد کنی؟ خیلی زیادن, یکیش اینکه وقتی یه اتفاق بد برام افتاد تا وقتی که اون مشکل کامل رفع شد پی قضیه رو میگرفتی و دلسوز بودی. 18.چجوری یک هفته کاملو میتونی بدون من سپری کنی؟ نمیشه که, فقط میتونم خودمو گول بزنم, که اونم با خواب صورت میگیره, خیلی هم زیاد. 19.اگه بتونی یه قانون بذاری که همه مجبور به پیروی باشن اون قانون چیه؟ چیت زدن و توسعه روی بازی رو مجاز میکردم, یه کامیونیتی خاص درست میکردم که اشخاص بتونن با خیال راحت کارشون رو داخل اون محیط بکنن, در واقع فضایی جدا چیتر با چیتر, پلیر معمولی با معمولی. 20.اولین دروغی که بمن گفتی چی بوده؟ یادم نمیاد حقیقتا ولی قبل از اینکه رفیق شیم تو پینتبال یه صدا هایی از تو مایکم میومد, اون صدا ها از اتاق پشتی نمیومد از توی حال خونه میومد و یه بنده خدایی از طریق اسپیکر میشنید اونارو. 21.تا حالا به کسی از همجنس خودت جذب شدی؟ 2 سال پیش شاید, الان نه. 22.زیباترین خاطرت با کیه؟ جدیدا با خودت خیلی داره خوش میگذره, ,ولیسالای قبل که هلپر بودم یا دیموت شده بودم, واسه ی 2 هفته خیلی خوش بودم, زولا با @pe3a - @zNefxly - @Neverlose - @Dalu - @Taziyane شب تا صبح, حیف تموم شد اون دوران. 23.اگه رفاقت و صمیمیت ما تموم بشه چه حسی پیدا میکنی؟ افسردگی, خیلی زیاد. مرسی بابت سوال پرسیدنت security is not a process, it's a state until you get pwned std::string Message = "Hello bro, cheat activated."; WriteProcessMemory(handleToGTA, (LPVOID)(0xBAB040), &Message, sizeof(Message), NULL); Beep(540, 500); MessageBoxA(NULL, "Bro thinks he's Elon Musk, because he's really Elon Musk", "Dash Slap", MB_ICONHAND); لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Balance ارسال شده در پنجشنبه در 19:08 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 19:08 مهران جان مارو که تگ نمیکنی ولی... 1-بهترین دوران زندگیت کِی بود؟ 2-بهترین دوران گانریت کدوم اقلیت و چه سالی بود؟ 3-سال ورودت به ارساکیا؟ 4-بهترین ادمی که باهاش اشنا شدی کی بود تو کل زندگیت؟ 5-عشق یا پول؟(با پول نمیتونی عشق واقعی بخری) 6-تاحالا کمپ رفتی یک شب بمونی؟ 7-بهترین خاطرت تو سرور با کی بوده و چی شده؟ 8-ماشین مورد علاقت؟ 9-بین عشقت و مادرت کدوم رو انتخاب میکنی؟ 10-غذای مورد علاقت؟ 11-بهترین خواننده ای که دوست داری؟ 12-بیشترین اهنگی که گوش میدی؟ تو کل زندگیت موفق باشی مشتی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Slap ارسال شده در پنجشنبه در 21:10 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 21:10 اقا نیما سلطان شما درجت خیلی فرق داره @Balance مرسی که شرکت کردی 1-بهترین دوران زندگیت کِی بود؟ به دو بخش تقسیم میشه, قبل از بازگشتم به تیم استف, بعد از بازگشتم قبل بازگشتم که با بچه ها وقت میگذروندیم زولا میزدیم, گیمای دیگه هم میرفتیم, خوش میگذشت, انقدر میخندیدیم... بعد بازگشتم یکم اوضاع سرد شد, خیلیا ترکمون کردن, ولی عوضش یه کسایی اومدن که فول تراست روشونم, احترام هم بهشون میزارم. بخوام انتخاب کنم دوره اخیرا رو انتخاب میکنم که بعضیا رفتن و اومدن. 2-بهترین دوران گانریت کدوم اقلیت و چه سالی بود؟ VLA - 2024 با لیدری @VisuaL, و بعدش هم BLL - 2024 با لیدری @Hazzard که با خودت هم بودیم. 3-سال ورودت به ارساکیا؟ اکانتی که الان باهاشم 2023 4-بهترین ادمی که باهاش اشنا شدی کی بود تو کل زندگیت؟ دو نفرن خودشونم میدونن کی هستن. 5-عشق یا پول؟(با پول نمیتونی عشق واقعی بخری) - اگر بخواد واقعی باشه, صد درصد اولی. 6-تاحالا کمپ رفتی یک شب بمونی؟ کمپ چی؟ ترک اعتیاد؟ یا از این کمپ ها که چند نفری میرن چادر میزنن؟ بچگی علاقه داشتم الان ندارم. 7-بهترین خاطرت تو سرور با کی بوده و چی شده؟ بستگی داره, خاطره های هیجانی رو بخوام انتخاب کنم, با @Neverlose و بقیه خیلی کارای عجیبی کردیم, ولی اون چیزی که الان تو مغز منه خیلی فرق داره. 8-ماشین مورد علاقت؟ Hyperion Xp-1 تو واقعیت | تو گیم هم که گفتم: Walton و خاطرات مزرعه داری. 9-بین عشقت و مادرت کدوم رو انتخاب میکنی؟ انتخاب واقعا سخته, اگر تهدیدی باعث میشد که بین اینا انتخاب کنم, ترجیح میدادم با کشیدن نقشه و زدن رکب به اونی که باعث و بانی این تصمیم گیریه جفتشون رو نجات میدادم. 10-غذای مورد علاقت؟ کد, ام نه چیز, ساندویچ الویه, ته چین. 11-بهترین خواننده ای که دوست داری؟ Marshall Mathers (Slim Shady - Eminem) - Lyrical Miracles 12-بیشترین اهنگی که گوش میدی؟ Drawn to the bitter - شایع بابا به به - Marshall Mathers (LP) - و زدبازی مهدکودک, کلا هر چیزی که تو سبک Hype, بچه, الکتریکال باشه گوش میدم. مخصوصا Phonk 1 security is not a process, it's a state until you get pwned std::string Message = "Hello bro, cheat activated."; WriteProcessMemory(handleToGTA, (LPVOID)(0xBAB040), &Message, sizeof(Message), NULL); Beep(540, 500); MessageBoxA(NULL, "Bro thinks he's Elon Musk, because he's really Elon Musk", "Dash Slap", MB_ICONHAND); لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmoRed ارسال شده در پنجشنبه در 21:12 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 21:12 سلام و درود. @Slap 1- کی رو تو زندگیت خیلی دوست داری ؟ 2- اگه بهت بگن لیدری متوسط میدیم هم لیدری ویژه کدوم انتخاب میکردی ؟ 3 هدفی برا اینده داری ؟ اگه داری چیه؟ 4- تو چه رشتی داری تحصیل میکنی ؟ 5- دسته متوسط یا ویژه؟ 6- تا حالا به کسی گانری یادت دادی ؟ 7- تو یه دوره لیدره VlA.LSV.TRM بودی کدومش بهت حال داد ؟ 8- چند تا از بهترین گانر هارو تگ کن امیدوارم که تو هر لحظه زندگیت موفق باشی Number One Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Slap ارسال شده در پنجشنبه در 21:24 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 21:24 سلام علی جون مرسی که حضور پیدا کردی, انشاالله برای خودت. 1- کی رو تو زندگیت خیلی دوست داری ؟ دوست داشتن؟ از چه لحاظ؟ عاشقانه؟ مفید؟ راهنما؟ استاد؟ 2- اگه بهت بگن لیدری متوسط میدیم هم لیدری ویژه کدوم انتخاب میکردی ؟ صد درصد دسته متوسط, دوباره کودتا میکنیم, اصلا دسته ویژه حال نمیده که, همش رسمی بازیه, بیا دسته متوسط تو چت فکشن فحش بده تو دسته ویژه زیرتو میکشن, تو متوسط خودشونم باهات کل میکنن سلامتی همشون. 3 هدفی برا اینده داری ؟ اگه داری چیه؟ اره, کسب علم تا حدی که به مرز دانش تو یک موضوعی برسم, بعدش هم شروع به همکاری و توسعه شرکت های ویدیو گیم. 4- تو چه رشتی داری تحصیل میکنی ؟ عمومی, ولی انتخابم ریاضی فیزیک, یا فنی حرفه ای بخش کامپیوتر. 5- دسته متوسط یا ویژه؟ متوسط 6- تا حالا به کسی گانری یادت دادی ؟ اره, زیاد با متد های مختلف. 7- تو یه دوره لیدره VlA.LSV.TRM بودی کدومش بهت حال داد ؟ TRM صد درصد, بزرگترین اتحادیه گانری رو تو اقلیت راه انداخته بودیم 8- چند تا از بهترین گانر هارو تگ کن: @Neverlose @AimBot @Wise @SlimShady @Balance @PDiDDy @Reptile @Noise @pe3a 3 2 security is not a process, it's a state until you get pwned std::string Message = "Hello bro, cheat activated."; WriteProcessMemory(handleToGTA, (LPVOID)(0xBAB040), &Message, sizeof(Message), NULL); Beep(540, 500); MessageBoxA(NULL, "Bro thinks he's Elon Musk, because he's really Elon Musk", "Dash Slap", MB_ICONHAND); لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Markel ارسال شده در پنجشنبه در 21:51 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 21:51 با سلام و درود به @Slap عزیز. 1-جمله که خودت خیلی باهاش حال میکنی؟ 2- برنامه برا آینده چیه؟ 3- ادمینی بهت حال میده؟ 4-چه کسی بازی رو بهت معرفی کرد؟ 5-نظرت راجب ورزش چیه برنامه ای داری براش؟ 6-سال 2024 چطور بود؟ 7-بهترین لیدر دسته متوسط؟ موفق باشی❤ :𝐌𝐲 𝐀𝐜𝐜𝐨𝐮𝐧𝐭 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در پنجشنبه در 21:53 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 21:53 1: چه حسی داری که هر موقع حرف از بهترین رفیق و بهترین ادمین و بهترین فلان ... شد من تورو تگ کردم ولی یه بار تو منو تگ نکردی؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeliciouS ارسال شده در پنجشنبه در 22:22 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 22:22 سلام مهران عشق یا مادر؟ دعوا یا ارامش؟ بهنام یا بهنام پرو؟ کریتوس یا وحید کینقز؟ من یا خدا؟ خوبی؟ سی پلاس پلاس یا پایتون؟ اگه بتونی یا یکی ۲۴ ساعت هرکار کنی چیکار میکنی؟ تاها یا طاحا؟ ورساچه یا علی اساسین؟ خودت یا علی عساسین؟ چرا ارساکیا نایتس وایت مهران سپل نمیاد؟(انصاف؟؟؟) چه خبر؟ سخت ترین چک پیسی ای که رفتی چک پیسی کی بود؟(زود پیدا نکردی) عجیب ترین چیتی که دیدی یه نفر یوز کنه چیه؟ خداحافظ ParchaM DasTaMe PadeSha West لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TeacherAmin ارسال شده در پنجشنبه در 22:24 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 22:24 سلام مهران جان @Slap (جواب دادن سوالات اختیاری) 1.غذای مورد علاقت چیه؟ 2.چه شغلی از بازی و تو واقعیت رو دوست داری؟ 3.پرسپولیس یا استقلال؟ رونالدو یا مسی؟ 4.بیشتر از همه چه کسیو دوست داری؟ 5.تا حالا از چیت استفاده کردی؟ چند بار؟ 6.کیو دوست داری تعلیق کنی؟ بهترین لیدر از نظرت کی بوده؟ 7.بهترین ادمین از نظرت کی بوده؟ 8.پنج تا از بهترین دوستاتو بگو؟ (اجبار نمیکنم) 9.بیشتر دوست داری ایونت کی acc نشه؟ 10.اولین ماشینت تو سرور چی بود؟ 11.اگر میتونستی یکی رو برگردونی که بای داده کی بود؟ 12.تست ادمینی که پاس شدی جه حسی داشتی؟ 13.به نظرت @Ariiya بچه خوبیه؟(از نظر من که - × + اینه) 14.بگفتن اختیار داری یه قانونی از سرور پاک کنی چی بود؟ 15.دوستای واقعی از نظر تو یعنی چی؟ 16.اگه میخواستی تو واقعیت با یکی از پلیرا تو سرور ازدواج میکردی کی بود؟ خدارو شکر تو تقویمــــ روزِ نامرد نداریم وگرنه باید به خیلیا تبریکـــ بگیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpRoaR ارسال شده در پنجشنبه در 22:27 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 22:27 حاضری هشتاد میلیون دلار بگیری ولی دیگه آهنگای رضا گلزارو گوش ندی؟(خوب بهش فکر کن) C₁₀H₁₅N لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WarranT ارسال شده در پنجشنبه در 22:48 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 22:48 4 ساعت قبل، Slap گفته است: با مدیر جزیره زد و بند میکنیم @WarranT هم میاریم, دیگه حال خرابی ای وجود نمیاد که. میشه منو تو و طاها بریم یه جای خلوت تو اون جزیره؟ با چیپا قلعه میسازم رو میزِ پوکر؛ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Slap ارسال شده در جمعه در 02:00 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 02:00 سلام @Markel خوبی عزیزم؟ مرسی که اومدی. 1-جمله که خودت خیلی باهاش حال میکنی؟ فقط غیر ممکن, غیر ممکنه. 2- برنامه برا آینده چیه؟ کد,کد,کد توسعه توسعه توسعه تا زمان مرگ. 3- ادمینی بهت حال میده؟ اره تا حدودی, با بعضی چیزاش حال نمیکنم, ولی خب باید با سختی ها کنار اومد, به قولی, شل کن لذت ببر 4-چه کسی بازی رو بهت معرفی کرد؟ کس خاصی معرفی نکرد بهم, داشتم دنبال چیت میگشتم اسم اینجارو شنیدم اومدم. 5-نظرت راجب ورزش چیه برنامه ای داری براش؟ صد درصد, ورزش باعث سلامتیه, ولی نه دویدن و لگد زدن به توپ, تمام ورزش ها. 6-سال 2024 چطور بود؟ سالی بسیار عجیب و فوق العاده, به خصوص اول و اخرش, وسطاش زیاد جالب نبود. 7-بهترین لیدر دسته متوسط؟ @Neverlose زمانی که با هم لیدر بودیم. سلام علی @AliExpert جان امیدوارم سلامت باشی. مرسی که شرکت کردی. 1: چه حسی داری که هر موقع حرف از بهترین رفیق و بهترین ادمین و بهترین فلان ... شد من تورو تگ کردم ولی یه بار تو منو تگ نکردی؟ علی جان به مولا قسم شما هم جزوشی, همه جزوشن, فقط اگه میخواستم تگ کنم یه 300 نفری رو باید مینوشتم. سلام @DeliciouS قربانت, مرسی که اومدی. عشق یا مادر؟ جفتش. دعوا یا ارامش؟ ارامش. بهنام یا بهنام پرو؟ بهنام پرو. کریتوس یا وحید کینقز؟ @CRETUS که تریدر/هکر اعظم, @QwE جان هم عضو لیبل بهنامه, جاش رو سرمونه. من یا خدا؟ نصف نصف, زد و بند کنید با خدا. خوبی؟ تقریبا. سی پلاس پلاس یا پایتون؟ ++C اگه بتونی یا یکی ۲۴ ساعت هرکار کنی چیکار میکنی؟ بستگی داره کی باشه, اگه استادی خفنی چیزی باشه که ازش چیزای جدید یاد میگیرم, در غیر این صورت میشه سوژه ازمایش هام. تاها یا طاحا؟ طاها ورساچه یا علی اساسین؟ صد درصد @Ali خودت یا علی عساسین؟ بازم صد درصد @Ali چرا ارساکیا نایتس وایت مهران سپل نمیاد؟(انصاف؟؟؟) نمیدونم, تمایلی هم بهش ندارم. چه خبر؟ هوا سرده. سخت ترین چک پیسی ای که رفتی چک پیسی کی بود؟(زود پیدا نکردی) والا از دست ما که هیچوقت در نمیره, ولی زیبا ترین چک پیسی ای که رفتم, خیلی باهاش حال کردم, چک پیسی @Neverlose بود. عجیب ترین چیتی که دیدی یه نفر یوز کنه چیه؟ حقیقتا انقدر برام تکرار شدن که دیگه ان چنان چیزایی که دیدم جذابیتی ندارن برام, ولی یکی که خیلی جالب بود برام, Fake Duck بود. سلام @TeacherAmin مرسی گلم که اومدی. 1.غذای مورد علاقت چیه؟ ساندویچ الویه 2.چه شغلی از بازی و تو واقعیت رو دوست داری؟ توسعه, FBI, دکتری. 3.پرسپولیس یا استقلال؟ رونالدو یا مسی؟ استقلال, سردار ازمون. 4.بیشتر از همه چه کسیو دوست داری؟ بار ها گفتم, دیگه خودشون میدونن, شاید رضا گلزار. 5.تا حالا از چیت استفاده کردی؟ چند بار؟ بله, 92151718335718 بار. 6.کیو دوست داری تعلیق کنی؟ هیچکس, مگر اینکه پای شرط وسط باشه, یا قوانین زیر پا گذاشته بشه, حتی با اون شرایط باز هم دوست ندارم تعلیق کنم. بهترین لیدر از نظرت کی بوده؟ @SajjiLey 7.بهترین ادمین از نظرت کی بوده؟ الگوی من @Noise بود, که دیموت شد. 8.پنج تا از بهترین دوستاتو بگو؟ (اجبار نمیکنم): زیادن داداش بمولا زیادن نوشتم همشونو. 9.بیشتر دوست داری ایونت کی acc نشه؟ جایزه کم, ایونت های بدون تغییر و تکراری. 10.اولین ماشینت تو سرور چی بود؟ فکر کنم Phoenix 11.اگر میتونستی یکی رو برگردونی که بای داده کی بود؟ @Dani 12.تست ادمینی که پاس شدی جه حسی داشتی؟ حسی که بالاخره بعد 1 سال و نیم هلپر بودن به خواستم رسیدم و الان میتونم نقشه هامو اجرا کنم شیرین بود. 13.به نظرت @Ariiya بچه خوبیه؟(از نظر من که - × + اینه): اره بچه گلیه 14.بگفتن اختیار داری یه قانونی از سرور پاک کنی چی بود؟ پاک نمیکردم, تغییر میدادم, قانون چیت زدن مستقیم بن عوض میکردم, محیطی میاوردم که بشه قانونی چیت زد. ولی جدا از پلیر های معمولی. 15.دوستای واقعی از نظر تو یعنی چی؟ وفادار, بودن در همه حال, عاقل بودن, انجام دادن کار درست حتی وقتی که من عقلمو از دست داده باشم, که خیلی کم پیش میاد. 16.اگه میخواستی تو واقعیت با یکی از پلیرا تو سرور ازدواج میکردی کی بود؟ اینو نمیشه جواب داد. 3 ساعت قبل، UpRoaR گفته است: حاضری هشتاد میلیون دلار بگیری ولی دیگه آهنگای رضا گلزارو گوش ندی؟(خوب بهش فکر کن): عمرا, رضا گلزار گوش بدیم پولا نازل میشن خودشون. 3 ساعت قبل، WarranT گفته است: میشه منو تو و طاها بریم یه جای خلوت تو اون جزیره؟ اره چرا که نه, ولی نترس, این ترکیب خودشون استادن. مرسی که شرکت کردید گلا 1 2 security is not a process, it's a state until you get pwned std::string Message = "Hello bro, cheat activated."; WriteProcessMemory(handleToGTA, (LPVOID)(0xBAB040), &Message, sizeof(Message), NULL); Beep(540, 500); MessageBoxA(NULL, "Bro thinks he's Elon Musk, because he's really Elon Musk", "Dash Slap", MB_ICONHAND); لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SladeWilson ارسال شده در جمعه در 03:54 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 03:54 9 ساعت قبل، Slap گفته است: نحوه پردازش و ساختشو برمیداشتم و بعد به یک نقطه از اقیانوس که 11 کیلومتر عمق دارد میرفتم و با استفاده از تجهیزاتی که دزدیدم پایگاه ایجاد میکردم و به ساخت بمب برای نابودی جهان میپرداختم. فاز Metal gear solid v .𝚁𝚎𝚖𝚎𝚖𝚋𝚎𝚛, 𝙼𝚎𝚝𝚊𝚕 𝙼𝚞𝚜𝚝 𝙱𝚞𝚛𝚗 𝙱𝚎𝚏𝚘𝚛𝚎 𝙸𝚝 𝙱𝚎𝚌𝚘𝚖𝚎𝚜 𝚊 𝙱𝚕𝚊𝚍𝚎 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در جمعه در 10:13 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 10:13 3 ساعت قبل، Slap گفته است: 12.اگه تو یه جزیره حبس بشی اسم سه نفری که دوست داری اونجا باشن بگو؟ @Neverlose @Sira @Soley , با مدیر جزیره زد و بند میکنیم @WarranT هم میاریم, دیگه حال خرابی ای وجود نمیاد که. اگه تو اون جزیره بعد از اینکه صاحبش مدیریت جزیره رو بهت داد، بفهمی اون جزیره یه کشتارگاه بوده بعدشم بفهمی بقیه متوجه شدن که مهران Slap مدیریت یه کشتارگاه رو بر عهده داره چیکار میکنی؟ 1 The only thing making you unhappy are your own thoughts لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در جمعه در 10:45 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 10:45 نقل قول 1: چه حسی داری که هر موقع حرف از بهترین رفیق و بهترین ادمین و بهترین فلان ... شد من تورو تگ کردم ولی یه بار تو منو تگ نکردی؟ علی جان به مولا قسم شما هم جزوشی, همه جزوشن, فقط اگه میخواستم تگ کنم یه 300 نفری رو باید مینوشتم. یعنی من جز اون 300 نفر بودم ولی اون چند نفری نبودم که تگ شه در حالی که این همه ما با هم رفیق بودیم و پشت هم بودیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Makarani ارسال شده در دیروز در 09:56 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 09:56 ممنون از دوستان برای شرکت در این تاپیک و مچکرم از @Slap برای وقط گذاشتن و پاسخ به سوالات،تادرودی دیگر بدرود. print("Hello, World!") My bro: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده