Sinaw ارسال شده در September 20, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در September 20, 2018 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: همه پلیر های آنلاین در ساعت 06:16 روز 2018/09/20 شاهد این قضیه بودند • توضیحات: والا من شکایتی از خودم ندیدم تو فروم نمیدونم چرا وارن گرفتم • مدارک (فیلم یا عکس): ------------------------------------------------------------------ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alperen ارسال شده در September 20, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در September 20, 2018 با سلام خدمت شاکی محترم شما به دلیل Abuse CMD (Custom Punishment اخطار دریافت کردید http://agsa.arsacia.ir/players/warnlog/PleaSure با این شرایط و اخطار هایی که گرفتید ما میشیم آدم بده؟ اونت به هم میزنید ایجاد مزاحمت میکنید دوباره در اونت مزاحمت ایجاد میکنید بعد میایید هی Invite هی Uninvite میزنید حالا ما آدم بدی هستیم؟ مدرک جهت اطلاع شما: باشد که خداوند متعال به همه ما نظر کند 1 1 Duygularım ağır yaralı لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sinaw ارسال شده در September 20, 2018 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 20, 2018 با سلام من از شما عذرخواهی میکنم, قبل از شکایت نتونستم دلیل گرفتن Warn رو مشاهده کنم.. من در این چند روزه(چند روز که چی بگم 1 ماهی میشه) همش Sleep بودم و اصلا بازی نکردم اونتی هم خراب نکردم.. ولی ایشون شکایتی داخل فروم از من نزده! ------------------------------------------------------------------ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alperen ارسال شده در September 21, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در September 21, 2018 با سلامی دوباره خدمت شما دوست عزیز و بزرگوار بنده طبق لاگ اخطارتون که لینکشم گذاشتم عرض کردم در موارد خاص مثل مورد شما که به قول خودمون اورژانسی هستش باید سریع این موارد رسیدگی بشه و نیازی به گزارش در فروم نیست (با صلاح دید بنده) و در مورد مواردی که تایین نشده مدیریت حق دارند مجازات کمتر یا بیشتری در نظر بگیرند، بنده هم پایین ترین مجازات رو برای شما در نظر گرفتم و البته این مورد رو اطلاع داشته باشید که ما فقط داریم به وظایفمون رسیدگی میکنم، ممنون از درک شما! پیروز باشید! بسته شد. 2 Duygularım ağır yaralı لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده