Staffing ارسال شده در December 31, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 31, 2024 فرم: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: بازیکنان که در محل جوایز کریسمس بودند. • توضیحات: ایشون در حال فحاشی به بازیکن های دیگر بودند من یک کلمه گفتم لطفا در مکان عمومی فحاشی نکنید اگه میشه و گوش نکردن و چند تا فحش هم به من دادن و فرار کردن و اف شدن بعد چند ثانیه من ۱ یا ۲ بار تذکرات لازمه رو دادم ولی گوش نکردن و باز به فحاشی کردن ادامه دادن. • مدارک (فیلم یا عکس): https://uploadkon.ir/uploads/263931_24XRecorder-31122024-203818.mp4 انشالله که زود پیگیری بشه. نقل قول :Staff Team لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Staffing ارسال شده در 19 ساعت قبل سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 ساعت قبل اسمم رو عوض کردم تو تاپیک رفته اشتباهی اسمم اینه Staffing اینه اسم. نقل قول :Staff Team لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.