Bullet ارسال شده در December 31, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 31, 2024 فرم: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: بازیکنان که در محل جوایز کریسمس بودند. • توضیحات: ایشون در حال فحاشی به بازیکن های دیگر بودند من یک کلمه گفتم لطفا در مکان عمومی فحاشی نکنید اگه میشه و گوش نکردن و چند تا فحش هم به من دادن و فرار کردن و اف شدن بعد چند ثانیه من ۱ یا ۲ بار تذکرات لازمه رو دادم ولی گوش نکردن و باز به فحاشی کردن ادامه دادن. • مدارک (فیلم یا عکس): https://uploadkon.ir/uploads/263931_24XRecorder-31122024-203818.mp4 انشالله که زود پیگیری بشه. :My Account : Staff Team My Friend : My Friend : My Friend لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Bullet ارسال شده در January 6 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 6 اسمم رو عوض کردم تو تاپیک رفته اشتباهی اسمم اینه Staffing اینه اسم. :My Account : Staff Team My Friend : My Friend : My Friend لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Slap ارسال شده در January 10 اشتراک گذاری ارسال شده در January 10 درود, متاسفانه شکایت شما رد شد. دلیل: رزولوشن رکورد شما به شدت پایین است, نه تاریخ درست معلوم است, نه اسم بازیکن, نمیشود نتیجه گیری دقیق کرد, لطفا دفعات بعد با رزولوشن بالاتری رکورد کنید. کی میتونست بره جلو بهتر از من؟ اینا که اسم بردی همه مثل... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده