BEATBOX ارسال شده در دیروز در 07:19 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 07:19 3 ساعت قبل، Fayez گفته است: @Kamyab یکی از استعداد های سرور هست دارای صدای جیک جیک کاملا طبیعی نترس بودن از انواع خرس های وحشی دارای گروه سرود ببعی تو چه بازیگوشی دارای توانایی شناسایی دقیق بز های نفوذی بوخومش 2 ساعت قبل، ArmouR گفته است: من و داداشم @AmiRAcTiveS توی یک چیزی استعداد داریم که به به. ( زخم خورده هاش درک میکنند ) در است @Parshan استعداد داره توی مپری خیلی با سلیقس و کارش حرف نداره ورشکسته نشی مم غنیم غنی از تمام دنیا من پولدارم 2 ساعت قبل، ainalah گفته است: @Slap داداشم slap او کارم گیر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmouR ارسال شده در دیروز در 12:53 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 12:53 5 ساعت قبل، BEATBOX گفته است: مم غنیم غنی از تمام دنیا من پولدارم نقل قول IM PalangSuraTi لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iHadis ارسال شده در 20 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 20 ساعت قبل @RadaN& 1 نقل قول .ಇ. °.Revengers.° لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
kadkhodaa ارسال شده در 19 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 19 ساعت قبل جز @Slap کسی رو نمیبینم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RadaN ارسال شده در 18 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 18 ساعت قبل @iHadis 1 نقل قول < 𝐂𝐫𝐮𝐥𝐬 - لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در 13 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 13 ساعت قبل @TheMasTeR نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SpoiLer ارسال شده در 11 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 11 ساعت قبل خودت با استعداد ترینی نقل قول 𝐅𝐞𝐝𝐞𝐫𝐚𝐥 𝐁𝐮𝐫𝐞𝐚𝐮 𝐨𝐟 𝐈𝐧𝐯𝐞𝐬𝐭𝐢𝐠𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BEATBOX ارسال شده در 10 ساعت قبل سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 ساعت قبل 18 ساعت قبل، ArmouR گفته است: والا 10 ساعت قبل، iHadis گفته است: @RadaN& اوس رادان گل گلاب مرد مردان بده بره براش 8 ساعت قبل، kadkhodaa گفته است: جز @Slap کسی رو نمیبینم. عی دابش 7 ساعت قبل، RadaN گفته است: @iHadis فقط بخاطر خودت رادان جون 2 ساعت قبل، AliExpert گفته است: @TheMasTeR خودت یادت رفت حاجی ۱ ساعت قبل، SpoiLer گفته است: خودت با استعداد ترینی بروح قران که تو محشری اصن نیویبو نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pschyo ارسال شده در 9 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 9 ساعت قبل با استعداد ترین فرد در ارساکیا گیم @Neymar داشم هست از نظر من نقل قول V͇̿I͇̿P͇̿𝚃𝚘𝚙𝚁𝚊𝙺✧ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BEATBOX ارسال شده در 7 ساعت قبل سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 ساعت قبل 1 ساعت قبل، TheTopRaK گفته است: با استعداد ترین فرد در ارساکیا گیم @Neymar داشم هست از نظر من من با ای با موتور رفتم شیراز نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Integer ارسال شده در 6 دقیقه قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دقیقه قبل درود مجدد بر همه واقعیتش کسی/کسانی که در حقشون ظلم شده و در این تاپیک به هیچ عنوان ازشون یاد نشده تیم توسعه ی فعلی و سابق بوده @AmirMahdi (Web Developer ) @Mohny (Developer ) @WhiteCollar (Developer ) @Toofan (Developer ) @Ali (Founder & Developer ) خب حالا اگه بخوام از استعداد هاشون و ویژگی هاشون بگم: @AmirMahdi: پر استعداد ترین وب دولوپری که دیدم یکی از خودی ترین ادمین ها / دولوپر ها خلاق و خیلی دل میده به کار @Mohny: خودی ترین ادمین / دولوپر بی حاشیه خیلی دل میده به کار @WhiteCollar: واقعیتش اصلا آنلاین نمیشه نه تو فروم نه تو گیم که اصلا بدونیم کی هستش ولی میدونم کله سیستم دسته متوسط و وار ها با ایشون بوده (تا اونجایی که خبر دارم) @Toofan: بی حاشیه خلاق یک مسیوله عالی خودی و خیلی باحال و خفن اگه تو اون کاری که خودش میدونه تاییدمون کنه خودی تر هم میشه @Ali: والا یه بار تو عمرم دیدمش اونم تو اسپاون ای اف کی کرده بوده خلاق فوندر عالی اگه یه زره فعال ترم باشه بهتر میشه خلاصه که همه ی این عزیزان بودن که همچین سروری رو ساختن واسه ی ما پلیرا امیدوارم که به این تیم آدمایه پر استعداد تر و لایق تری اظافه بشه ( @Toofan ) نقل قول سرم بالاست چون خدا بالا سرمه My Account: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.