BEATBOX ارسال شده در December 31, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 31, 2024 با استعداد ترین فرد ارساکیا رو از نظر خودت بگو؟ ولی از نظر خودم با استعداد ترینش خودمم و ناراحت میشم اگه اونایی که منو میشناسن منو نگن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpRoaR ارسال شده در December 31, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 31, 2024 منی که نمیشناسمتم میدونم تو با استعدادی 1 1 نقل قول C₁₀H₁₅N لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Suvastika ارسال شده در December 31, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 31, 2024 خودم، تو همه صنعتا ی ضرری زدم 1 نقل قول .ٖؒ﷽══════════════════════════════ .--ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ--. یک روز ؋ـرا مے رسـב کـہ بـہ خاطر نکشتن هر یک یهوבے اورا نـ؋ـرین میکنیم.... .--ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ--. (/_\) (•.•) >/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BEATBOX ارسال شده در December 31, 2024 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 31, 2024 28 دقیقه قبل، UpRoaR گفته است: منی که نمیشناسمتم میدونم تو با استعدادی من داداش خاک پاتم عشقم ایشالا تو گیم بیشتر اشنا میشیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BEATBOX ارسال شده در December 31, 2024 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 31, 2024 3 دقیقه قبل، Suvastika گفته است: خودم، تو همه صنعتا ی ضرری زدم دمت گرم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AzhdAr ارسال شده در December 31, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 31, 2024 @LOPY من هرموقع اینو میبینم داره یه کار جدید میکنه و تو اون کارم موفق میشه (بازیو کی بهت معرفی کرد) نقل قول 𝑀𝓎 𝒜𝒸𝒸𝑜𝓊𝓃𝓉 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LOPY ارسال شده در December 31, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 31, 2024 ۱ ساعت قبل، AzhdAr گفته است: @LOPY من هرموقع اینو میبینم داره یه کار جدید میکنه و تو اون کارم موفق میشه (بازیو کی بهت معرفی کرد) @AzhdAr مرسی داشم. والا شما که نمیای تو بازی فعلا یه FW هم گرفتی سر میتینگ نبودی جیگر تو ام همیشه موفق میشی کافیه یکم تلاش کنی.. کسی که بازیو بهم معرفی کرده الان لول اکانت مولتیم ازش بیشتره اونو بیخال والا هرکیو این روزا تو بازی میبینم که به یه جایی رسیده، بخواطر استعدادش نبوده یکم مانی خرج کرده فقط. بنظرم خودمم خودم با استعدادم به قول @Suvastika تو هر کاری یه کرمی ریختیم بالاخره نظرم اینه که گیمر بودن واقعا یه استعداده. هرکسی وارد هرگیمی نمیتونه بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Suvastika ارسال شده در چهارشنبه در 06:06 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 06:06 @LOPY باید تهش باشی گیمی مث اسکایریمو ۴ بار تموم کنی خیلی طولانیه نقل قول .ٖؒ﷽══════════════════════════════ .--ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ--. یک روز ؋ـرا مے رسـב کـہ بـہ خاطر نکشتن هر یک یهوבے اورا نـ؋ـرین میکنیم.... .--ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ--. (/_\) (•.•) >/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BEATBOX ارسال شده در چهارشنبه در 08:45 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 08:45 11 ساعت قبل، LOPY گفته است: @AzhdAr مرسی داشم. والا شما که نمیای تو بازی فعلا یه FW هم گرفتی سر میتینگ نبودی جیگر تو ام همیشه موفق میشی کافیه یکم تلاش کنی.. کسی که بازیو بهم معرفی کرده الان لول اکانت مولتیم ازش بیشتره اونو بیخال والا هرکیو این روزا تو بازی میبینم که به یه جایی رسیده، بخواطر استعدادش نبوده یکم مانی خرج کرده فقط. بنظرم خودمم خودم با استعدادم به قول @Suvastika تو هر کاری یه کرمی ریختیم بالاخره نظرم اینه که گیمر بودن واقعا یه استعداده. هرکسی وارد هرگیمی نمیتونه بشه داداشم لوپی خیلی مردی 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BEATBOX ارسال شده در چهارشنبه در 08:46 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 08:46 12 ساعت قبل، AzhdAr گفته است: @LOPY من هرموقع اینو میبینم داره یه کار جدید میکنه و تو اون کارم موفق میشه (بازیو کی بهت معرفی کرد) دمش گرم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LOPY ارسال شده در چهارشنبه در 17:56 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 17:56 11 ساعت قبل، Suvastika گفته است: @LOPY باید تهش باشی گیمی مث اسکایریمو ۴ بار تموم کنی خیلی طولانیه @Suvastika تموم کردن بازی از یه جا به بعد ماست میشه طولانی و سخت مثل گیم شاهزاده ایرانی واقعا چه خاطره هایی که نداشتیم اونجا. پ ن: البته یه سریا هستن تصورشون از گیمر بودن اینه که هرکی کالاف داره گیمره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Suvastika ارسال شده در چهارشنبه در 18:29 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 18:29 @LOPY گیمای من روانیو پلی بدی میفهمی چیمیگم 1 نقل قول .ٖؒ﷽══════════════════════════════ .--ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ--. یک روز ؋ـرا مے رسـב کـہ بـہ خاطر نکشتن هر یک یهوבے اورا نـ؋ـرین میکنیم.... .--ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ--. (/_\) (•.•) >/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BEATBOX ارسال شده در چهارشنبه در 18:50 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 18:50 53 دقیقه قبل، LOPY گفته است: @Suvastika تموم کردن بازی از یه جا به بعد ماست میشه طولانی و سخت مثل گیم شاهزاده ایرانی واقعا چه خاطره هایی که نداشتیم اونجا. پ ن: البته یه سریا هستن تصورشون از گیمر بودن اینه که هرکی کالاف داره گیمره دقیقا گیمر بودن ینی قوانین گیم رو بلد بودن ینی تو هر بازی یه خاطره داشتن و و و 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OrgYT ارسال شده در چهارشنبه در 23:44 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 23:44 نمیدونم xd نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Automat ارسال شده در پنجشنبه در 12:44 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 12:44 @Zarathos این دسشویی میره خودشو میشوره 1 نقل قول 𝑴𝒚 𝑨𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕 𝑴𝒚 𝑩𝒓𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓'𝒔 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BEATBOX ارسال شده در 18 ساعت قبل سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 ساعت قبل ای داد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.