Meli ارسال شده در December 30, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 30, 2024 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: لازم دانستم شکایت را مجدد مورد بررسی قرار داده و بازگو کنم. بنده کاملا با قوانین مجموعه آشنا هستم، این شکایت صرفا برای دفاع از حق خودم می باشد. لطفا به موضوعاتی که مطرح می کنم توجه کنید: شما هیچگونه مسئولیتی از جا به جایی اموالم و به اشتراک گذاری اکانتم ندارید (این موضوع کاملا صحیح و قابل قبول می باشد) تنها خواستاری که من از شما داشتم این بود که شما NRG-500 من را به اشتباه مصادره کردید، آقای علیرضا هم خودشان NRG-500 داشتند اگر قرار بر فروش اموالی از جانب خود بوده قطعا و قطعا قصد فروش اموال خودشان را داشتند نه اموالی که به امانت داده شده است و متعلق به بازیکن دیگری می باشد. داخل شکایت پیشین طبق سخنان کامیاب عزیز، که در قالب نقل قول قرار داده ام مطرح کردند که من قصد چنین کاری را نداشتم پس چرا NRG-500 من باید شامل اموال مصادره شده باشد؟ من میخواهم این شکایت به درستی پیگیری شود و NRG-500 من به همان اکانت بازگردد و اموال درست از اکانت برداشته شود. نقل قول مدرک ما از این موضوع کامل میباشد و خرید و فروش ایشان خیالی نیست. NRG-500 در حساب شما نبوده و شما قصد فروش آن را نداشتید که محروم شوید. هدف مجازات متخلف و ضبط اموال است نه محروم شدن کسی که مدرکی از وی موجود نیست. ممنون میشوم که مؤسس گرامی پاسخ شکایت بنده را بدهند، هرچیزی که به حق باشد من خواهم پذیرفت، با تشکر و سپاس فراوان از مدیریت. • مدارک (فیلم یا عکس): داخل Log قابل مشاهده هست. 3 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مدیریت Kamyab ارسال شده در December 30, 2024 مدیریت اشتراک گذاری ارسال شده در December 30, 2024 درود و احترام اگر وسیلهی نقلیه متعلق به شما بوده و شما به عنوان فرد آگاه از قوانین آن را به حساب شخص دیگری سپردید، در حالی که آن فرد در حال فروش همان وسیلهی نقلیه به پول واقعی بوده، لطفا بفرمایید با کدام منطق اشتباهی صورت گرفته است؟! اموالی که به هر طریقی در حال فروش به پول واقعی باشند طبق قوانین مصادره میشوند. این مورد طی شکایت قبلی بررسی شده است و درخواست شما قابل انجام نیست. 3 In my shoes, just to see, what it’s like to be me, I’ll be you, let’s trade shoes لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Meli ارسال شده در December 31, 2024 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 31, 2024 در شکایت قبلی شاهد خود یعنی مالک اکانت محروم شده را دعوت کردم تا تایید کنند که قصد فروش اموال بنده را نداشته اند و تنها به عنوان امانت نگهداری میکردند، موضوعی که هست خوده صاحب اکانت هم NRG داشتند چرا NRG ای که متعلق به من بوده برداشته شده؟ تنها 2 دلیل می تواند وجود داشته باشد: 1. من نیز در این خرید و فروش دخیل بوده ام. 2. اشتباه از سمت مدیریت بوده است. اگر ادعا می کنید که در مدارک ارسالی از طرف گزارش دهنده دقیقا NRG-500 بنده هدف بوده است نیاز به تایید از طرف شخصی عادل و بی طرف می باشم. در طی این شکایت هیچ قصدی برای آزار و اذیت تیم مدیریتی ندارم، علاقه ای هم به شکایت مکرر ندارم، تنها می خواهم عادلانه و به دور از حاشیه حق خودم را بگیرم و فکر نمیکنم به عنوان یک بازیکن چنین درخواستی اشتباه باشد. 1 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مدیریت Kamyab ارسال شده در December 31, 2024 مدیریت اشتراک گذاری ارسال شده در December 31, 2024 (ویرایش شده) 9 ساعت قبل، Meli گفته است: تایید کنند که قصد فروش اموال بنده را نداشته اند و تنها به عنوان امانت نگهداری میکردند، موضوعی که هست خوده صاحب اکانت هم NRG داشتند چرا NRG ای که متعلق به من بوده برداشته شده؟ مدارک خلاف این موضوع را ثابت میکنند و ایشان محتوای کذبی ارائه دادند. پس اگر این جمله درست باشد: 9 ساعت قبل، Meli گفته است: تنها 2 دلیل می تواند وجود داشته باشد: تنها این مورد باقی میماند: 9 ساعت قبل، Meli گفته است: 1. من نیز در این خرید و فروش دخیل بوده ام. که در این صورت حساب شما بن نشده است. پس جای شکایتی باقی نیست. اگر این جمله درست نباشد: شما اشتباه میکنید و باز هم جای شکایت باقی نیست. عرض دیگری نیست، ریاست اجرایی یا مؤسس پاسخگو خواهند بود. ویرایش شده December 31, 2024 توسط Kamyab 6 In my shoes, just to see, what it’s like to be me, I’ll be you, let’s trade shoes لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Meli ارسال شده در December 31, 2024 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 31, 2024 اگر خودم در این ماجرا دست داشتم و یا قصد چنین کاری را داشتم نه شکایتی قرار میدادم، نه وقت تیم مدیریتی را می گرفتم. طبق گفته های مالک اکانت (آقای علیرضا) قصد فروش NRG من را نداشته اند من نیز این ادعا را قبول میکنم. در نتیجه خواستار بررسی دقیق و مجدد از شخصی هستم که واقعا اطمینان پیدا کنم که اشتباه میکنم. ممنونم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در December 31, 2024 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در December 31, 2024 با سلام و احترام، پیش از بررسی علت مصادره این وسیله از اکانت Alireza، خواهشمندیم در صورت وجود، مدارکی که مالکیت شما بر این وسیله را اثبات میکند، ارائه فرمایید. شواهد و مدارک موجود در حال حاضر نشان میدهند که وسیله مورد نظر (4225#) با وسیله دیگری (10533#) معاوضه شده و مبلغ 780,000$ نیز به شما پرداخت شده است. با تشکر از همکاری شما. 1 1 ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Meli ارسال شده در چهارشنبه در 06:30 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 06:30 پس از کلی صحبت و رد شدن بی دلیل شکایت پیشین تازه داریم ورود می کنیم به اصل مطلب... همانطور که در گذشته اعلام کردم، نیاز به Slot ماشین داشتم و قصد پرداخت مجدد برای افزودن به Slot فعلی را نداشتم، تصمیم گرفتم یکی از NRG های خودم را در قبال مقدار گلد تعیین شده به علیرضا بفروشم. مبلغی هم که جا به جا شده مقدار پولی هست که بابت Trade ماشین Infrenus و NRG می باشد که بنده مبلغی را سر دادم. NRG دارای نئون بود به همین دلیل قیمتش از NRG معمولی بیشتر می شد، من با علیرضا فقط مبلغ NRG معمولی را معامله کردیم، در واقع NRG به صورت کامل بهش فروخته نشده بود. گویا آقای مهرشاد قرار بوده بابت اموالی که علیرضا زودتر بهشون داده بودند مقداری گلد پرداخت کنند که با ارائه مدارکی که اصلا نمیدونم چی بوده از زیره این کار در رفتند و من هم منتظره پرداخت گلد ها از جانب مهرشاد بودم تا گلد مدنظر خودم را از علیرضا دریافت کنم. لازم به ذکر هست که موقع معاوضه Cash به Gold که به مهرشاد فروختم، مهرشاد دقیقا همین داستان را سره من دراورد که Gold هارو دیرتر بهم بده در حالی که من پول را زودتر به حسابش زده بودم، برای این جابه جایی من ادمین ناظر داشتم. همونطور که آقای علیرضا ادمین ناظر داشتند و بهشون تهمت خرید و فروش خورد (اگرچه بار ها باهام مشورت کرد و بهش گفتم زودتر گلد هارو بگیر ولی به خاطر شرایط مالی مهرشاد براش صبر کرد، چون اخیرا مهرشاد زیاد داخل سرور هزینه می کرد) طبق دیده ها و شنیده های من آخرین باری که با مهرشاد و علیرضا صحبت کردم هردو در رابطه با گلد هایی که باید پرداخت میشد صحبت کردند که تاریخ 1 ام در نظر گرفته شد (که مهرشاد آن زمان حقوق دریافت می کرد) من هنوز دلیل محرومیت و مصادره شدن اموال را قبول ندارم، دیگه خودتونید و وجدان خودتان. * برای اثبات حرف هایم می توانم مالک اکانت را دعوت کنم تا صحبت های بنده را تایید کنند. @Alireza با تشکر و خسته نباشید، ممنونم که وقت با ارزش خودتان را برای خواندن این مطالب در اختیار من گذاشتید ♥ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در چهارشنبه در 07:51 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 07:51 ۱ ساعت قبل، Meli گفته است: بنده مبلغی را سر دادم شما مبلغ اعلامی در پست قبلی را دریافت کردید. ۱ ساعت قبل، Meli گفته است: من هنوز دلیل محرومیت و مصادره شدن اموال را قبول ندارم این موضوع به شما مرتبط نمیباشد لطفا از تکرار خودداری فرمایید 18 ساعت قبل، Toofan گفته است: مدارکی که مالکیت شما بر این وسیله را اثبات میکند، ارائه فرمایید در صورت داشتن مدارک آن را ارسال فرمایید در غیر آن صورت شکایت شما رد خواهد شد (جهت تسریع در روند شکایت متن ارسالی کوتاه، مختصر، مفید و کامل باشد) 1 ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Meli ارسال شده در چهارشنبه در 08:20 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 08:20 1 ساعت قبل، Meli گفته است: تصمیم گرفتم یکی از NRG های خودم را در قبال مقدار گلد تعیین شده به علیرضا بفروشم. مبلغی هم که جا به جا شده مقدار پولی هست که بابت Trade ماشین Infrenus و NRG می باشد که بنده مبلغی را سر دادم. NRG دارای نئون بود به همین دلیل قیمتش از NRG معمولی بیشتر می شد، من با علیرضا فقط مبلغ NRG معمولی را معامله کردیم، در واقع NRG به صورت کامل بهش فروخته نشده بود. گویا آقای مهرشاد قرار بوده بابت اموالی که علیرضا زودتر بهشون داده بودند مقداری گلد پرداخت کنند که با ارائه مدارکی که اصلا نمیدونم چی بوده از زیره این کار در رفتند و من هم منتظره پرداخت گلد ها از جانب مهرشاد بودم تا گلد مدنظر خودم را از علیرضا دریافت کنم. فکر می کنم شما درست مطالب من را نمی خوانید، فقط دنبال پیچوندن موضوع اصلی هستید، به غیر از این NRG من اخیرا هیچگونه جا به جایی از اکانتم نداشتم و آخرین بار این NRG از یکی از اکانت های مولتی خودم به اکانت اصلی جا به جا شده است. برای اثبات اینکه NRG برای من بوده چه نوع مدارکی می توانم ارائه دهم؟ چه چیزی واضح تر از Log و شهادت دادن صاحب اکانت در صورتی که شما کاملا آگاه هستید و همه چیز شفاف می باشد! 20 دقیقه قبل، Toofan گفته است: این موضوع به شما مرتبط نمیباشد لطفا از تکرار خودداری فرمایید تا زمانی که اموال من بی دلیل از اکانت فرد محروم شده برداشته شده به من هم مربوط می شود! اگر اینقدر مصمم هستید که دقیقا NRG مربوط به من داخل خریدو فروش بوده میخوام از مراتب بالاتر تاییدشو بگیرم (چون به مدیریتی که از روی عقده دنبال مدرکی برای محرومیت میگرده یا بدون مدرک تصمیم به محروم کردن بازیکنی می کند نه اعتماد دارم و نه اعتباری میبینم) 12 دقیقه قبل، Toofan گفته است: در غیر آن صورت شکایت شما رد خواهد شد شما خودتان شامل لیست شکایت بنده هستید که بدون دلیل شکایت قبلی رد شده و رسیدگی نشده است در نتیجه شکایت توسط مراتب بالاتر باید رد شود نه توسط شما! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در چهارشنبه در 09:35 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 09:35 56 دقیقه قبل، Meli گفته است: فکر می کنم شما درست مطالب من را نمی خوانید، فقط دنبال پیچوندن موضوع اصلی هستید، به غیر از این NRG من اخیرا هیچگونه جا به جایی از اکانتم نداشتم و آخرین بار این NRG از یکی از اکانت های مولتی خودم به اکانت اصلی جا به جا شده است. برای اثبات اینکه NRG برای من بوده چه نوع مدارکی می توانم ارائه دهم؟ چه چیزی واضح تر از Log و شهادت دادن صاحب اکانت در صورتی که شما کاملا آگاه هستید و همه چیز شفاف می باشد! شما وسیله نقلیه خود را انتقال دادید و این عمل طبق گفته های خودتان با رضایت شما انجام شده است، این موضوع هم که میفرمایید مبلغ معامله شما بیشتر از مبلغ دریافتی شما بوده، برای اثباتش نیاز به مدرک دارید، درواقع شکایت شما باید کلاه برداری - Alireza باشد تا رسیدگی شود نه اینکه از مدیریت بابت اکانتی که مالک آن نیستید شکایت کنید. ۱ ساعت قبل، Meli گفته است: برای اثبات اینکه NRG برای من بوده چه نوع مدارکی می توانم ارائه دهم؟ چه چیزی واضح تر از Log و شهادت دادن صاحب اکانت در صورتی که شما کاملا آگاه هستید و همه چیز شفاف می باشد! فکر نمیکنم نیاز به بازگو کردن فروش NRG-500 توسط شما باشد! ۱ ساعت قبل، Meli گفته است: تا زمانی که اموال من بی دلیل از اکانت فرد محروم شده برداشته شده به من هم مربوط می شود! اگر اینقدر مصمم هستید که دقیقا NRG مربوط به من داخل خریدو فروش بوده میخوام از مراتب بالاتر تاییدشو بگیرم (چون به مدیریتی که از روی عقده دنبال مدرکی برای محرومیت میگرده یا بدون مدرک تصمیم به محروم کردن بازیکنی می کند نه اعتماد دارم و نه اعتباری میبینم) نه تنها قبل از اثبات مالکیت خود نسبت به NRG-500 بلکه بعد از آن هم، شما هیچگونه تأییدیهای نه از من و نه از هیچ مقام دیگری در این باره دریافت نخواهید کرد، شما مالک اکانت خود هستید و امور مربوط به اکانت دیگران به شما ارتباطی ندارد! ۱ ساعت قبل، Meli گفته است: شما خودتان شامل لیست شکایت بنده هستید که بدون دلیل شکایت قبلی رد شده و رسیدگی نشده است در نتیجه شکایت توسط مراتب بالاتر باید رد شود نه توسط شما! وظیفه پیگیری و رسیدگی به هرگونه شکایت مرتبط با مدیریت یا حتی مؤسس مجموعه، بر عهده مقام ریاست اجرایی است. لطفاً از ارائه متون طولانی و صحبتهای نامرتبط خودداری فرمایید. 1 ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alireza ارسال شده در چهارشنبه در 10:06 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 10:06 درود و احترام مجدد. 2 ساعت قبل، Toofan گفته است: در صورت داشتن مدارک آن را ارسال فرمایید مدارک رو ادمین سره معامله گرفته ادمین ناظر داشتیم و حتی من موقع trade وسیله ها Desync بودم و اشتباه در معامله صورت گرفت که Report دادم ادمین اومد و بعدشم از بانک مبلغی که به اشتباه جا به جا شده بود برای من Transfer شد ادمین ها یه Log دارن به عنوان Moneylog & Admin Log اگر روند استفاده از این موارد رو هم بلد نیستید بفرمایید بنده بهتون توضیح بدم که بتوانید استفاده کنید بنده خصومت شخصی شما و منیجرتون رو متوجه نمیشم شما از اکانت بنده اموال زیادی برداشت کردید الان هم این NRG برای بنده نبوده لطف کنید Infernus رو برگردونید NRG ملیکا خانوم رو تقدیم کنید و برای اینکه شخص گزارش دهنده (مهرشاد) رو ناراحت نکنید داخله اکانتم NRG خودم هست اون هم Neon داره بدید که این شکایت رو جمع کنید معادله کاملا سادس لقمه رو دوره سره خودتون نچرخونید و وقت گرانبهای مارو داخله فروم صرف نکنید وقتی شکایت از شخصه شما صورت گرفته موسس باید جوابگو باشه ولی انگار موسس عزیز در خواب زمستانی به سر میبرند 24 دقیقه قبل، Toofan گفته است: شکایت شما باید کلاه برداری - Alireza باشد تا رسیدگی شود نه اینکه از مدیریت بابت اکانتی که مالک آن نیستید شکایت کنید. وقتی خوده مالک اکانت ( بنده ) شکایت قرار نمیده از نظر شما دلیلش چی میتونه باشه؟ من میدونم رسیدگی نمیشه من میدونم حق به اونی که حقشه نمیرسه حتی قوانین رو هم توضیح میدم زیره باره قوانین خودتون نمیرید منیجر محترمتون به تمامه افرادی که من باهاشون در ارتباط بودم پیام دادن که از علیرضا مدرک دارید بدید من باید اینو بن کنم! خودش در جریان هست من مدارک این مورد رو هم دارم ولی مدارک رو ارائه نمیکنم خصومت شخصی با هیچ فردی داخله سرور و فروم ندارم چون اصلا ۲ ساله خیلی حضور ندارم من دنباله پست و مقام و شکایت نیستم اگر بودم خودم به خودم SV نمیدادم که برم! صحبت دیگری نیست موفق باشید 1 ما را هر چه هست دیگر حوصله ای نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Meli ارسال شده در چهارشنبه در 10:10 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 10:10 24 دقیقه قبل، Toofan گفته است: ما وسیله نقلیه خود را انتقال دادید و این عمل طبق گفته های خودتان با رضایت شما انجام شده است، این موضوع هم که میفرمایید مبلغ معامله شما بیشتر از مبلغ دریافتی شما بوده، برای اثباتش نیاز به مدرک دارید، درواقع شکایت شما باید کلاه برداری - Alireza باشد تا رسیدگی شود نه اینکه از مدیریت بابت اکانتی که مالک آن نیستید شکایت کنید. آقای ریاست اجرایی من خیلی واضح مشکل را بیان کردم، دقیقا به خاطر همین موضوع هست که میگم شما صحبت های من را کامل نمی خوانید. شکایت من ازین نیست علیرضا اموال منو گرفته و گلد کافی را نداده من مشکلمو با خودشون حل می کنم، مشکل من اینجایی هست که شما NRG من را از اکانت برداشتید این موتور داخل معامله های خیالی شما نبوده! (خوده صاحب اکانت هم مصمم هستند که این NRG به هیچ وجه داخل معامله نبوده!) اگر بوده نیاز به تایید از طرف شخصی که قبولش دارم و عادل می باشد هستم. 31 دقیقه قبل، Toofan گفته است: فکر نمیکنم نیاز به بازگو کردن فروش NRG-500 توسط شما باشد! درسته، یعنی من می خواستم NRG خودمو بفروشم؟ خیلی درسته 36 دقیقه قبل، Toofan گفته است: وظیفه پیگیری و رسیدگی به هرگونه شکایت مرتبط با مدیریت یا حتی مؤسس مجموعه، بر عهده مقام ریاست اجرایی است. به همین دلیل هست که همه چیز دلبخواهی شده، فکر نمی کنم با این طرز برخورد و مدیریت ضعیف و تایید مدارک دروغین هیچگونه رضایتمندی از جانب بازیکنان را دریافت کنید. متاسفم که وقت گرانبهای خودم را صرف شکایتی کردم که پاسخگوی آن شما بودید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در چهارشنبه در 10:35 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 10:35 9 دقیقه قبل، Alireza گفته است: ادمین ها یه Log دارن به عنوان Moneylog & Admin Log اگر روند استفاده از این موارد رو هم بلد نیستید بفرمایید بنده بهتون توضیح بدم که بتوانید استفاده کنید در خدمتم بفرمایید، من به همراه تمامی همکارانم واقعا نیاز به توضیح شخص شما داریم 11 دقیقه قبل، Alireza گفته است: بنده خصومت شخصی شما و منیجرتون رو متوجه نمیشم شما از اکانت بنده اموال زیادی برداشت کردید تیم مدیریت نه با شما و نه با هیچ فرد دیگری خصومت شخصی و یا غیر شخصی نداشته و ندارد (در صورت مشاهده، شخصاً موضوع را پیگیری کرده و اقدامات لازم برای مجازات را انجام خواهم داد) 14 دقیقه قبل، Alireza گفته است: وقتی خوده مالک اکانت ( بنده ) شکایت قرار نمیده از نظر شما دلیلش چی میتونه باشه؟ به نظر بنده، عدم شکایت شما نشاندهنده آگاهیتان از درستی اقدامات انجامشده بر روی اکانتتان بوده است (مدارک ارائهشده توسط تیم مدیریت نیز این موضوع را تایید میکند) 18 دقیقه قبل، Alireza گفته است: صحبت دیگری نیست موفق باشید موید باشید 17 دقیقه قبل، Meli گفته است: درسته، یعنی من می خواستم NRG خودمو بفروشم؟ خیلی درسته شما NRG-500 خود را در ازای یک عدد Infernus و مبلغ 780,000$ نفروختید؟! 19 دقیقه قبل، Meli گفته است: آقای ریاست اجرایی من خیلی واضح مشکل را بیان کردم، دقیقا به خاطر همین موضوع هست که میگم شما صحبت های من را کامل نمی خوانید. شکایت من ازین نیست علیرضا اموال منو گرفته و گلد کافی را نداده من مشکلمو با خودشون حل می کنم، مشکل من اینجایی هست که شما NRG من را از اکانت برداشتید این موتور داخل معامله های خیالی شما نبوده! (خوده صاحب اکانت هم مصمم هستند که این NRG به هیچ وجه داخل معامله نبوده!) اگر بوده نیاز به تایید از طرف شخصی که قبولش دارم و عادل می باشد هستم. اجباراً مجدداً اعلام میکنم که شما و جناب آقای Alireza معاملهای را در تاریخ 09-11-2024 و ساعت 18:00:09 انجام دادهاید. بر اساس این معامله، شما دیگر مالک NRG-500 با شناسه 4225# نیستید! اکنون ادعا میکنید مالک وسیلهای هستید که تقریباً دو ماه پیش فروختهاید. اگر مدرکی برای اثبات ادعای خود دارید، لطفاً ارائه فرمایید. 2 ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alireza ارسال شده در چهارشنبه در 10:58 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 10:58 (ویرایش شده) 22 دقیقه قبل، Toofan گفته است: در خدمتم بفرمایید، من به همراه تمامی همکارانم واقعا نیاز به توضیح شخص شما داریم جسارتا همکاران شما یکسری هاشون ادمین های با تجربه ای هستند این موارد رو بلد و متوجه Log ها هستند شما متوجه نیستید پیام شخصی دهید در اولین فرصت برای شما توضیح خواهم داد بزرگوار. 22 دقیقه قبل، Toofan گفته است: 52 دقیقه قبل، Alireza گفته است: بنده خصومت شخصی شما و منیجرتون رو متوجه نمیشم شما از اکانت بنده اموال زیادی برداشت کردید تیم مدیریت نه با شما و نه با هیچ فرد دیگری خصومت شخصی و یا غیر شخصی نداشته و ندارد آن چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است. 22 دقیقه قبل، Toofan گفته است: به نظر بنده، عدم شکایت شما نشاندهنده آگاهیتان از درستی اقدامات انجامشده بر روی اکانتتان بوده است (مدارک ارائهشده توسط تیم مدیریت نیز این موضوع را تایید میکند) شما نظر محترمتان را برای خودتان نگهدارید در شکایت های بعدی برای افراد دیگری استفاده کنید این موارد پیش پا افتاده برای من کمی سطحش پایین هست بله مدارک رو مشاهده کردیم دوباره براتون نقل میکنم استفاده کنید. 52 دقیقه قبل، Alireza گفته است: منیجر محترمتون به تمامه افرادی که من باهاشون در ارتباط بودم پیام دادن که از علیرضا مدرک دارید بدید من باید اینو بن کنم! ویرایش شده چهارشنبه در 10:58 توسط Alireza 1 ما را هر چه هست دیگر حوصله ای نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Meli ارسال شده در چهارشنبه در 10:59 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 10:59 مالک اکانت شهادت داده که صاحب اصلی NRG نبوده نمیدونم دیگه دنباله چه نوع مدرکی میگردید. حقیقتا با نوع پاسخگویی علاقه ندارم بیشتر از این وقتم را صرف هیچ و پوچ کنم. موفق باشید. 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در چهارشنبه در 11:06 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 11:06 شکایت شما به دلیل عدم مدارک کافی و نداشتن اطلاعات لازم در مورد موضوع شکایت رد شد موفق و موید باشید + بسته شد 1 1 8 2 1 ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده