FrostBite ارسال شده در December 30, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 30, 2024 آقا یه نظرسنجی جدید به نظر من که اندروید از همشون راحتتره ولی خب بماند اینم که کیبورد pc یه چیز دیگه هست ولی کیبورد اندروید هم یه چیزش که خوبه هست همیشه داریم تایپ میکنی حفظ میکنه مثلاً .Ba Salam va dorud ولی کیبورد PC سر دکمه زنی درجا ارسال میکنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MadFlighT ارسال شده در December 30, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 30, 2024 ببین اندروید حرفایی که میزنی مثل Dorud Befarmayid Shad Bashid Amri Nist داخل کیبورد ذخیره میشه دیگه نمیخواد از اول تایپ کرد. نقل قول 𝐈𝐦 𝗟𝗼𝘀 𝗦𝗮𝗻𝘁𝗼𝘀 𝗣𝗼𝗹𝗶𝗰𝗲 𝗗𝗲𝗽𝗮𝗿𝘁𝗺𝗲𝗻𝘁 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
rezarezasagh90 ارسال شده در December 30, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 30, 2024 صد درصد اندروید از pc بهتره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mehrdad ارسال شده در December 30, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 30, 2024 PC بهتره اندروید نه میتونی پلی بدی و هی کرش میشی سر این کریسمس نتونستم درست پلی بدم ولی PC اوکی بوده نقل قول :My Account ________________________________________________ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmouR ارسال شده در December 30, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 30, 2024 32 دقیقه قبل، MadFlighT گفته است: ببین اندروید حرفایی که میزنی مثل Dorud Befarmayid Shad Bashid Amri Nist داخل کیبورد ذخیره میشه دیگه نمیخواد از اول تایپ کرد. خوب روی PC هم میشه روی کبیورد سیو کرد نقل قول IM PalangSuraTi لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AzhdAr ارسال شده در December 30, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 30, 2024 حیف تجربشو نداشتیم نقل قول 𝗝𝘂𝘀𝘁 𝗘𝗙𝟳 𝑀𝓎 𝒜𝒸𝒸𝑜𝓊𝓃𝓉 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WeapoN ارسال شده در December 30, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 30, 2024 اش خالس بخوری پاته نخوری پاته نقل قول print("Hello, World!") لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MadFlighT ارسال شده در December 30, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 30, 2024 53 دقیقه قبل، ArmouR گفته است: خوب روی PC هم میشه روی کبیورد سیو کرد من روی پیسی الان روی کیبورد کلی چیز ست هست دیگه جا نی نقل قول 𝐈𝐦 𝗟𝗼𝘀 𝗦𝗮𝗻𝘁𝗼𝘀 𝗣𝗼𝗹𝗶𝗰𝗲 𝗗𝗲𝗽𝗮𝗿𝘁𝗺𝗲𝗻𝘁 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FrostBite ارسال شده در December 30, 2024 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 30, 2024 بابا باریکلا بنازم با بچههای فروم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
kdww ارسال شده در December 30, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 30, 2024 پلی با اندروید همین جوری سخته چه برسه هلپری نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wandy ارسال شده در December 30, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 30, 2024 2 ساعت قبل، FrostBite گفته است: آقا یه نظرسنجی جدید به نظر من که اندروید از همشون راحتتره ولی خب بماند اینم که کیبورد pc یه چیز دیگه هست ولی کیبورد اندروید هم یه چیزش که خوبه هست همیشه داریم تایپ میکنی حفظ میکنه مثلاً .Ba Salam va dorud ولی کیبورد PC سر دکمه زنی درجا ارسال میکنه همین که کیبورد pc بزرگه خیلی مزیت زیادی داره نسبت به اندروید حتی اگه key bind نباشه نقل قول سر خم نمی کنم مدال بگیرم... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lust ارسال شده در December 30, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 30, 2024 وقتی بحث چت فارسی باشه قطعا اندروید غالب تره ازونجایی که سیل عظیمی از هلپمی ها از سوی تازه واردین با سنین کم هستش. نقل قول • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nulleff ارسال شده در December 30, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 30, 2024 اندروید سخت تره بنظرم البته خودم اول با اندروید بودم زیاد برام سخت نبود ولی خب باز پیسی بهتره نقل قول Always Be YourSelf لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SinaHarD ارسال شده در December 30, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 30, 2024 بنظر من که آیفون خوبتره نقل قول Rule number one! Never be second لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Terrorism ارسال شده در December 30, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 30, 2024 7 دقیقه قبل، SinaHarD گفته است: بنظر من که آیفون خوبتره یاخجی گنلمه 1 نقل قول ☠ ▁ ▂ ▄ ▅ ▆ ▇ █ ـ٨ـﮩـ۸ـﮩـ 𝗦𝘂𝗿𝘃𝗶𝘃𝗮𝗹 𝗧𝗲𝗮𝗺 ــ٨ـﮩـ۸ـﮩ █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▂ ▁ ☠ : 𝙈𝙮 𝙖𝙘𝙘𝙤𝙪𝙣𝙩 : 𝙈𝙮 𝙗𝙧𝙤𝙩𝙝𝙚𝙧𝙨 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Automat ارسال شده در December 30, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 30, 2024 فقط PC ولی خب چت فارسی نداره بده نقل قول 𝑴𝒚 𝑨𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕 𝑴𝒚 𝑩𝒓𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓'𝒔 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rahebe ارسال شده در December 31, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 31, 2024 13 ساعت قبل، FrostBite گفته است: آقا یه نظرسنجی جدید به نظر من که اندروید از همشون راحتتره ولی خب بماند اینم که کیبورد pc یه چیز دیگه هست ولی کیبورد اندروید هم یه چیزش که خوبه هست همیشه داریم تایپ میکنی حفظ میکنه مثلاً .Ba Salam va dorud ولی کیبورد PC سر دکمه زنی درجا ارسال میکنه خب داداش از نظر من که خیلی وقت پیش هلپر بودم خودم هم با گوشی بودم هم با پیسی ولی بخوای مقایسه کنی همون پیسی خیلی بهتره چون مثلا چيدمان من عدد ۱ رو میزدی همون Ba salam va dorud. رو میآورد اینجوری راحت تر بود واسم ولی زمانی که با گوشی بخوایم هی تایپ کنیم تا یاد بگیره زمان میبره از نظر من هر ۲ عالی هستن خودم پیسی پلیر هستم برای هلپری. نقل قول :Staff Team لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpRoaR ارسال شده در December 31, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 31, 2024 اومدن تو گیمم با اندروید سخته نقل قول C₁₀H₁₅N لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cop ارسال شده در December 31, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 31, 2024 16 ساعت قبل، FrostBite گفته است: آقا یه نظرسنجی جدید به نظر من که اندروید از همشون راحتتره ولی خب بماند اینم که کیبورد pc یه چیز دیگه هست ولی کیبورد اندروید هم یه چیزش که خوبه هست همیشه داریم تایپ میکنی حفظ میکنه مثلاً .Ba Salam va dorud ولی کیبورد PC سر دکمه زنی درجا ارسال میکنه رو پیسی سیو میشه نقل قول ¸„.-•~¹°”ˆ˜¨ ما کـہ ر؋ـتیم ولے بمانـב یاבگار ¨˜ˆ”°¹~•-.„¸ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.