Slap ارسال شده در December 28, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 28, 2024 ام, سلام بریم یه صندلی داغ جدید دعوت کنیم یه نفرو, اون شخص کسی نیست جز @Sira قوانین: از سوالات زشت و ناپسند خودداری کنید, درسته که صندلی داغه ولی شخص میتونه به هر سوالی که بخواد جواب نده, در صورت امکان زیر 20 سوال بپرسید, در غیر این صورت درصد جواب گرفتن شما بسیار پایین میرود. از خودم شروع میکنم: 1- اگه به 3 سال قبل برمیگشتی, ارساکیا گیم رو انتخاب میکردی برای بازی کردن؟ 2- یک ترکیب غذایی که بنظرت خیلی توپ و خفنه رو بهمون بگو: 3- دوست داری کدوم درس رو به طور کامل از صفحه روزگار محو کنی؟ 4- دوست داری کی رو تعلیق کنی؟ (فقط یه نفر): 5- اهنگ مورد علاقت و رنگ مورد علاقت؟ 6- بهترین ادمین و بدترین ادمین به ترتیب کدومه به نظرت؟ 7- نوشیدنی های الکلی یا بستنی؟ 8- اسم یکی که الان تو سرته رو بنویس: 9- بنظرت فروم از پیام رسان های دیگه بهتره؟ چرا؟ 10- فیلم مورد علاقت؟ نقل قول security is not a process, it's a state until you get pwned std::string Message = "Hello bro, cheat activated."; WriteProcessMemory(handleToGTA, (LPVOID)(0xBAB040), &Message, sizeof(Message), NULL); Beep(540, 500); MessageBoxA(NULL, "Bro thinks he's Elon Musk, because he's really Elon Musk", "Dash Slap", MB_ICONHAND); لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sira ارسال شده در December 28, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 28, 2024 2 دقیقه قبل، Slap گفته است: ام, سلام بریم یه صندلی داغ جدید دعوت کنیم یه نفرو, اون شخص کسی نیست جز @Sira قوانین: از سوالات زشت و ناپسند خودداری کنید, درسته که صندلی داغه ولی شخص میتونه به هر سوالی که بخواد جواب نده, در صورت امکان زیر 20 سوال بپرسید, در غیر این صورت درصد جواب گرفتن شما بسیار پایین میرود. از خودم شروع میکنم: 1- اگه به 3 سال قبل برمیگشتی, ارساکیا گیم رو انتخاب میکردی برای بازی کردن؟ نه اصلا 2- یک ترکیب غذایی که بنظرت خیلی توپ و خفنه رو بهمون بگو: ترکیب ماکارانی+پنیر پیتزا+قارچ 3- دوست داری کدوم درس رو به طور کامل از صفحه روزگار محو کنی؟ تاریخ 4- دوست داری کی رو تعلیق کنی؟ (فقط یه نفر): هیچکس 5- اهنگ مورد علاقت و رنگ مورد علاقت؟ آهنگ مورد علاقم: دایان(حال من خوب نیست) و رنگ مورد علاقم آبی 6- بهترین ادمین و بدترین ادمین به ترتیب کدومه به نظرت؟ بهترین: @Slap. @Noise. @AdmBoT بقیه ادمینام خوبن ولی خب 7- نوشیدنی های الکلی یا بستنی؟ جفتش 8- اسم یکی که الان تو سرته رو بنویس: در طول شبانه روز اسمای مختلفی میاد تو ذهنم اما الان هیچکس 9- بنظرت فروم از پیام رسان های دیگه بهتره؟ چرا؟ خوبه برا سرگرمی 10- فیلم مورد علاقت؟ همه فیلم هارو دوس دارم ولی سریال فقط (Vampire diaries) 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BiEhsas ارسال شده در December 28, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 28, 2024 خب... سوال بعدی رو من شروع میکنم 1 - چگونه با ارساکیا اشنا شدی؟ 2 - بهترین دوستت؟ 3 - بهترین گانر از نظرت؟ 4 - چه شغلی رو دوست داری ؟ ( هم در real و game ) 5 - بهترین کتابی که تا حالا خوندی؟ 6 - بهترین ادمین از نظرت؟ امیدوارم جوب بدی؛ @Sira نقل قول !Bi Ehsas Tar az hame kas MyLove: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sira ارسال شده در December 28, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 28, 2024 (ویرایش شده) 16 دقیقه قبل، RefL3x گفته است: خب... سوال بعدی رو من شروع میکنم 1 - چگونه با ارساکیا اشنا شدی؟ یکی از دوستان Real 2 - بهترین دوستت؟ @Slap . @Reptile. 3 - بهترین گانر از نظرت؟ @Slap . @Reptile. @EaSy. 4 - چه شغلی رو دوست داری ؟ ( هم در real و game:وکالت و افسری 5 - بهترین کتابی که تا حالا خوندی؟ کتابخانه نیمه شب 6 - بهترین ادمین از نظرت؟ قبلا گفتم امیدوارم جوب بدی؛ @Sira ویرایش شده December 28, 2024 توسط Sira 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HaDiSeH ارسال شده در December 29, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 29, 2024 خب سلام چطوری سلطان؟ 1- الگوت تو زندگی کیه؟ 2- بهترین دختر تو سرور از نظرت؟ 3- @FesTivaL یا @EaSy؟ 4- وقتی عصبی میشی اولین کاری که میکنی چیه؟ 5- میوه مورد علاقت؟ 6- نظرت درمورد کسی که پارتنرش براش هاستری میگیره هاستریش تموم نشده میره با یکی دیگه؟ 7- عشق فقط پدر، قبول داری؟ @Sira حالا یه ماچ بده ببینم 4 1 نقل قول 𝙼𝚢 𝚊𝚌𝚌𝚘𝚞𝚗𝚝 𝙼𝚢 𝚕𝚘𝚟𝚎𝚜 ☠ 𝔗𝔞𝔨𝔢 𝔠𝔞𝔯𝔢 𝔬𝔣 𝔶𝔬𝔲𝔯𝔰𝔢𝔩𝔣 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sira ارسال شده در December 29, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 29, 2024 (ویرایش شده) 34 دقیقه قبل، HaDiSeH گفته است: خب سلام چطوری سلطان؟ عالی 1- الگوت تو زندگی کیه؟ خدم 2- بهترین دختر تو سرور از نظرت؟ همه خوبن 3- @FesTivaL یا @EaSy؟ سوالت برام جالب نبود یکم ابهام داره بخوام جواب بدم فکر بد میکنن چونکه جایگاه هرکدوم فرق میکنه 4- وقتی عصبی میشی اولین کاری که میکنی چیه؟ دلیل عصبانیتمو نابودش میکنم حالا چه انسان باشه چه چیز دیگه ای 5- میوه مورد علاقت؟ شلیل 6- نظرت درمورد کسی که پارتنرش براش هاستری میگیره هاستریش تموم نشده میره با یکی دیگه؟ بسیار کار سنجیده ای میکنه زیرا که پارتنرش قبلش این کارارو برا بقیه هم کرده و ضربه خورده و خب انگار آدم نشده که دیگع این کارو نکنه و بازم ادامه داده پس مقصر اصلی موضوع میشه (و در حال حاضر که قراره شاهده یه اتفاق دیگم باشیم) 7- عشق فقط پدر، قبول داری؟ بله درست، @Sira حالا یه ماچ بده ببینم چشم مامانو ببوس جیگرطلا ویرایش شده December 29, 2024 توسط Sira 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sira ارسال شده در December 29, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 29, 2024 43 دقیقه قبل، HaDiSeH گفته است: خب سلام چطوری سلطان؟ 1- الگوت تو زندگی کیه؟ 2- بهترین دختر تو سرور از نظرت؟ 3- @FesTivaL یا @EaSy؟ 4- وقتی عصبی میشی اولین کاری که میکنی چیه؟ 5- میوه مورد علاقت؟ 6- نظرت درمورد کسی که پارتنرش براش هاستری میگیره هاستریش تموم نشده میره با یکی دیگه؟ 7- عشق فقط پدر، قبول داری؟ @Sira حالا یه ماچ بده ببینم و چیز دیگه ای که یادم رفت پیگیر زندگیه بقیه نباشید سعی کنید رو زندگی خدتون تمرکز کنید و الکی وقت و انرژی که باید رو زندگی خدتون بزارید رو نزارید رو زندگی بقیه و اگر هنری دارید تو زندگی واقعی اجرا کنید تا به جایی برسید نه اینکه تو مجازی حسرت زندگی اینو اون و بخورید و عقده هاتونو با تیکه پروندن خالی کنید 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wizardry ارسال شده در December 29, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 29, 2024 درود. از ما که گذشت و چیزی تهش نبود پس بحث نکنید و از کنار هم بودن لذت ببرید. یا حق. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Makarani ارسال شده در December 29, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 29, 2024 در ۱۴۰۳/۱۰/۸ در 23:26، Sira گفته است: ترکیب ماکارانی + پنیر پیتزا+قارچ اقا از من مایه نزارید. 1 نقل قول print("Hello, World!") My bro: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PersianGulf ارسال شده در December 31, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 31, 2024 درود بر ستایش خانم @Sira لطفا سوال هارو درست جواب بده و طفره نرو خب بریم که داشته باشیم... 1.آخرین دروغی که گفتی، چی بوده؟ 2.اسم یه نفر رو بگو که وانمود می کنی ازش خوشت میاد ولی در اصل نمیتونی تحملش کنی(حتما باید یه اسم بگی) 3.در روز چند تا سلفی می گیری؟ 4.طولانی ترین مدتی که حمام نکردی، چند وقت بوده؟ 5.اگه فقط یک هفته زنده باشی و بهت بگن فقط میتونی با یکی از افراد این جمع(آرساکیا) ازدواج کنی، کی رو انتخاب می کنی؟ 6.اون کیه که بیشترین حسادت رو بهش داری؟ 7.بیشتر وقتت رو صرف استفاده از کدوم اپلیکیشن می کنی؟ 8.کدوم یکی از اعضای خانوادت بیشتر روی اعصابته؟ 9.تا حالا هدیه کسی رو به کس دیگه هدیه دادی؟ 10.اگه یواشکی برم توی کمدت، عجیب ترین چیزی که پیدا می کنم، چیه؟ نقل قول ------- You are like the sunshine so warm you are like sugar, so sweet you are like you and that’s the reason why I love you ------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sira ارسال شده در December 31, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 31, 2024 ۱ ساعت قبل، PersianGulf گفته است: درود بر ستایش خانم @Sira لطفا سوال هارو درست جواب بده و طفره نرو خب بریم که داشته باشیم... 1.آخرین دروغی که گفتی، چی بوده؟ خوبم. 2.اسم یه نفر رو بگو که وانمود می کنی ازش خوشت میاد ولی در اصل نمیتونی تحملش کنی(حتما باید یه اسم بگی) همچین کسی و ندارم داشتم رک میگفتم. 3.در روز چند تا سلفی می گیری؟ بستگی به مودم داره، درضمن بیشتر ویدیو میگیرم نه سلفی. 4.طولانی ترین مدتی که حمام نکردی، چند وقت بوده؟ ۴ روز اونم بخاطر تصادف بوده. 5.اگه فقط یک هفته زنده باشی و بهت بگن فقط میتونی با یکی از افراد این جمع(آرساکیا) ازدواج کنی، کی رو انتخاب می کنی؟ هیچکس ترجیح میدم خدمو بکشم قبل یک هفته. 6.اون کیه که بیشترین حسادت رو بهش داری؟ واقعا هیچکس. 7.بیشتر وقتت رو صرف استفاده از کدوم اپلیکیشن می کنی؟ اینستا-تلگرام-تی اس 8.کدوم یکی از اعضای خانوادت بیشتر روی اعصابته؟ برادر. 9.تا حالا هدیه کسی رو به کس دیگه هدیه دادی؟ نه. 10.اگه یواشکی برم توی کمدت، عجیب ترین چیزی که پیدا می کنم، چیه؟ چیز عجیب پیدا نمیکنی والا. سوالای خوبی بود دوس داشتم 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tommy ارسال شده در December 31, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 31, 2024 دورود بر @Sira خوب امید وارم به سولات هم جواب بدی 1. رل داری؟ 2. اگه قرار باشه یکی رو از سرور بندازی بیرون کیه؟ 3. منو میشناسی؟ 4. از کدوم ادمین خوشت میاد از کدوم بدت میاد؟ 5. چند سالت؟ 6. از پسرا خوشت میاد؟ 7. از چیز های ترسناک خوشت میاد؟ 8. از کدوم فکشن خوشت میاد؟ 9. چطور اومدی تو آرساکیاگیم و چطور آشنا شدی؟ 10. از چه پسری خوشت میاد؟ 11. پسری که دوست داری باید پول داشته باشه یا نه؟ 12. از چه سبک فیلم های خوشت میاد؟ 13.کلاس چندمی؟ 14. خوش اخلاقی یا نه؟ 15.مهربون هستی؟ 16.بیشتر ادفرند هات دختر یا پسر؟ خوب امید وارم همه رو جواب بدی. نقل قول Tommy .Maahdi. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sira ارسال شده در 14 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 14 ساعت قبل 11 ساعت قبل، Tommy گفته است: دورود بر @Sira خوب امید وارم به سولات هم جواب بدی 1. رل داری؟ بله. 2. اگه قرار باشه یکی رو از سرور بندازی بیرون کیه؟ اکه دست من بود که نصف سرور. 3. منو میشناسی؟ نه. 4. از کدوم ادمین خوشت میاد از کدوم بدت میاد؟ قبلا جواب این سوال و دادم. 5. چند سالت؟ 18 6. از پسرا خوشت میاد؟ از همشون نه 7. از چیز های ترسناک خوشت میاد؟ + 8. از کدوم فکشن خوشت میاد؟ VLA 9. چطور اومدی تو آرساکیاگیم و چطور آشنا شدی؟ از طریق یه دوست Real 10. از چه پسری خوشت میاد؟ اگه منظورت اینه از چه تایپ پسری (جوزف مورگان) میتونه مثال خوبی باشه براش. 11. پسری که دوست داری باید پول داشته باشه یا نه؟ شاید. 12. از چه سبک فیلم های خوشت میاد؟ کمدی،ترسناک،تخیلی. 13.کلاس چندمی؟ ۱۲. 14. خوش اخلاقی یا نه؟ نه. 15.مهربون هستی؟ خیلی تایید میکنی ؟ @Slap 16.بیشتر ادفرند هات دختر یا پسر؟ میتونی از UCP چک کنی. خوب امید وارم همه رو جواب بدی. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Suvastika ارسال شده در 11 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 11 ساعت قبل بسم الله 1-سواستیکا یا داس و چکش؟ 2-دوس داشتی به جای افراد مشهور سیاست مدار باشی؟ 3-کسی هست که تو سرور بخوای بزنیش؟ 4-خووودافط؟ نقل قول .ٖؒ﷽══════════════════════════════ .--ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ--. یک روز ؋ـرا مے رسـב کـہ بـہ خاطر نکشتن هر یک یهوבے اورا نـ؋ـرین میکنیم.... .--ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ--. (/_\) (•.•) >/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.