رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

نا عدالتی - Merkel

AbuMohammad

ارسال‌های توصیه شده

• عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: Abu_Mohammad.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: Merkel.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: 

• توضیحات: با سلام، منو برادرم درحال FTP بودیم، ایشون به بنده و برادرم یک بار تذکر دادن و گفتیم باشه دیگه تکرار نمیشه، و ایشون هم گفت باشه بخشیدم تکرار بشه ادمین جیل میدم، ما داشتیم برمیگشتیم بریم شهر، وسط راه ایشون بی دلیل اومد بنده رو فریز کرد تلپورت داد و تحدید کرد با اینکه ما بعد از تذکر اول عذر خواهی کردیم و داشتیم میرفتیم، بنده رو فریز دادن گفتم ان فریز کن داریم میریم گفتن اگه ان فریز نکنم میخوای چیکار کنی، تا بهشون گفتم میزارم فروم ان فریز کردن، همچنین مجوز گان بنده رو ساسپند کردن، ایشون یک بار اخطار دادن و ما دیگه FTP نکردیم داشتیم میرفتیم بی دلیل اومد بنده رو فریز و تلپورت دادن همچنین مجوز ام رو ساسپند کردن لطفا پیگیری کنید

• مدارک (فیلم یا عکس): https://uploadkon.ir/uploads/884328_24InShot-20241228-195007783.mp4

42bd28_24Screenshot-20241228-194059-AGSA

e7d828_24Screenshot-20241228-194033-AGSA

1c2d28_24Screenshot-20241228-194026-AGSA

bff028_24Screenshot-20241228-193725-AGSA

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• سرپرست کارکنان

درود و وقت بخیر خدمت شما بازیکن گرامی @AbuMohammad

شکایت شما رد شد.

عملکرد ادمین مربوطه صحیح بوده و به درستی مجازات شدید.

شما در حال بهم ریختن نظم و آسایش بازی برای بازیکنان بودید، در مدرک ارسالی توسط شما داشتن 6 درجه تعقیب قابل مشاهده است که صحت این موضوع را تایید می کند.

همچنین شما به مسیر شغل راننده کامیون رفته بودید که تنها یک راه برای عبور و مرور در آنجا وجود دارد در نتیجه ادمین مربوطه تصمیم به مجازات شما گرفتند.

بسته شد.

• دوست دارم که 1

Morteza.png

🇺🇸❣️ God Bless Great America 🇺🇸

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• Mortezaa موضوع را قفل کرد
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...