SasanRandy ارسال شده در March 14, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در March 14, 2017 (ویرایش شده) فرم: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: تو pb اونت بود که من هد شات کردم ایشون رو بعد ایشون فحش داد !!! اونم فحش نوع 3 • مدارک (فیلم یا عکس): ویرایش شده March 14, 2017 توسط SasanRandy لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Abbaskavoosi ارسال شده در March 16, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در March 16, 2017 در در ۱۳۹۵/۱۲/۲۴ در 21:48، SasanRandy گفته است : فرم: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: تو pb اونت بود که من هد شات کردم ایشون رو بعد ایشون فحش داد !!! اونم فحش نوع 3 • مدارک (فیلم یا عکس): با سلام خدمت شما دوست عزیز 1 من در اونت PBنمیرم اصلا برای اینکه موقعی که فیلم میگیرم مقداری لگ میشوم. 2 اگر من توهینی کردم به شما نبوده لطفا رسیدگی بشود که من بی دلیل نخواهم muteبشوم با تشکر AlBeRT لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BullShark ارسال شده در March 16, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در March 16, 2017 بازیکن خاطی به مدت 200 دقیقه از صحبت کردن محروم شد. ممنون از گزارش. بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده