AmiRKomanDo ارسال شده در دیروز در 15:08 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 15:08 فرم: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام و خسته نباشید خدمت مسئول لیدر محترم. من پنجشنبه در وار بودم ایشون هی کیک میکرد از وار. الان اومدم میبینم Av. داده زده عدم حضور در وار با اینکه خودشون گفتن که وار نیا. گزینه بعد قانون جدیدی اومده که در طی 5 وار کلا 5منفی داشتم که Av.داده طبق قوانینی که من میدونم اگه تو یه وار، 5منفی بزنی Av داره. گزینه بعدی اینه که من در Meeting /wave 1 زدم گفت بگو کماندو بعد مایک میدم سوال میپرسم بعد میبینم Av داده گزینه بعدی Mic فکشن رو باز میکنم ازش سوال میپرسم دوباره میگم تمام بازم Av میده. خاهشن رسیدگی بشه. • مدارک (فیلم یا عکس): اینجا مدرک اینه که میگه کماندو حرف بزن که مایک دادم av داد اینجا مدرک Av و Fw بی دلیل و Fp80 مدرک warkick ام خاستین بگید. My Account My Multi Account لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RedDragon ارسال شده در دیروز در 16:03 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 16:03 درود خدمت شما شاکی عزیز. STAFF_NOTE :My accounts :My Friends لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
دیدگاه ویژه شده Robert ارسال شده در دیروز در 17:33 دیدگاه ویژه شده اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 17:33 درود @AmiRKomanDo شکایت شما رد شد. متاسفانه تخلفاتِ شما بشدت زیاد بوده و عملکرد لیدر مربوطه درست میباشد. موفق باشید، بدرود. 『』 C14H22N2O لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
ارسال شده توسط Robert،
0 واکنش
رفتن به پست