Mamadlokhti ارسال شده در December 26, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 26, 2024 فرم: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: بنده با اکانت Mamadturk بودم ایشون منو تهدید کرده و میگه این عکس مال تو نیست و مال یکی دیگه گذاشتی و اگه تا ۲۴ ساعت دیگه این عکس عوض نکنی بن میکنم عکس از خودم بود گفتم این عکس واسیه خودمه بعد از فروم خارج شدم دوباره اومدم دیدم بن شدم تو فروم و از تایم ۲۴ ساعت کلا ۴ ساعت گذشته بود و من میخام از اکانت بیام بیرون میگه شما بن هستید هیچ کاری نمیتوانید بکنید و من با یه گوشی دیگه اومدم • مدارک (فیلم یا عکس): از ناظم مدرک بگیرید و بخواهید که دلیل بن اکانت من چه بوده 4 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در December 27, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 27, 2024 درود. لازم نیست یک نفر بیاد به شما بگه، یه قانون به شما بگه، یه ملت به شما بگه تردد کردن با هویت فیک یک نفر کار درستی نیست! گاهی اوقات خودتون باید به یک سطحی از درک و شعور برسید که بفهمید این کار غلطه. الان که عکس های فرد رو با هویت تقلبی به اشتراک گذاشتید و کار خودتون انجام دادید، میخوام بدونم هدفتون از این کار چیه؟ خز کردن؟ تمسخر؟ انتقام؟ میدونستید هر دلیله دیگه ای هم باشه باز هم نمیتوان فرد رو اینطور تخریب کرد؟ یکی از دلایلی که بازیکنان ما از اشتراک عکس های خود میترسند اینه که مورد تمسخر افراد دارای شعور کم قرار بگیرند. بخاطر همین هست که کمتر کسی در این انجمن رو میبینید که عکس خودش رو به عنوان پروفایل خودش قرار میده. و اینکه شما به جای خود فرد میاید عکس اون رو بدون کسب اجازه و رضایت آن منتشر میکنید اصلا کار شایسته ای نیست! شما اکانت دیگری نیز ساخته بودید که ابتدا اسم ایشون رو مورد تمسخر قرار داده سپس اقدام به انتشار عکس های فرد کردید. پس از ایکنه از این موضوع با خبر شدیم مستقیما مجازات شدید. دوباره اقدام به ساخت اکانت دیگری کردید و عکس های فرد رو منتشر کردید. پس از متوجه شدن این موضوع در یک پیام شخصی بدون اینکه بخوام کار رو به مجازات بکشم از شما خواستم با دست خودتون این پروفایل رو بردارید (در صورتی امکان مجازات مستقیم محیا بود). و بله به شما نیز 24 ساعت فرصت دادم که عکس پروفایل خود را عوض کنید در صورتی که این کار کمتر از 10 دقیقه وقت نیاز داره. و همچنین هشدار دادم که به عنوان فرد دیگری در انجمن فعالیت نکنید ولی شما ابتدا این مورد رو انکار کردید سپس کار خودتون رو انجام دادید! (وضعیت های شما در اکانت محروم شده گویای همه چیز است). بنده به شما 24 ساعت وقت دادم که عکس خود را تغییر بدید ولی شما با تأکید پرسیدید که 24 ساعت؟ در طول این 24 ساعت میخواستید که کار خودتون رو انجام بدید (با توجه به حجم بازیکنانی که از موضوع با خبر شدن و شما را دنبال کردند کار خود را انجام دادید). فرصت دادن من دعوتنامه ای برای سوءاستفاده شما نیست! به همین دلیل به طور مستقیم محروم شدید. اسم اکانت/عکس های اکانت متعلق به بازیکن @Terrorism می باشد. همچنین مدارک صحبت های من و شما: Staff-Note همچنین از مدیریت عزیز @Kamyab درخواست می شود که به این اکانت نیز رسیدگی کند. بدرود. 2 5 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان Mortezaa ارسال شده در December 28, 2024 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در December 28, 2024 درود و وقت بخیر خدمت شما @Mamadlokhti شکایت شما رد شد. عملکرد ناظم مربوطه صحیح بوده و به درستی مجازات شدید. شما به دلیل اخلاق سوءاستفاده گرایانه ( به اشتراک گذاری عکس دیگر بازیکنان بدون اجازه آنها ) از فروم محروم شدید. بسته شد. 3 God Bless Great America لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده