Cheats ارسال شده در December 26, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 26, 2024 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: نبود • توضیحات: من داشتم با سرعت خیلی کم تو خیابون رانندگی میکردم که ایشون با لامبروگینی پلیس با سرعت به ماشین من زدن و همچنین ماشین من رو ترکوندن و 1 بیمه هم خسارت زدن بعدشم به جرم ramming on cop car منو به زندان منتقل کردن و اینکه ایشون ادمین 8 هستن و لیدر هر فکشنی میتونن بشن . مگه کسی با لول 15 میتونه لیدر یا ادمین باشه؟ ایشون حتی مهارت کاراآگاهیشونم 5 نشده . اگه میشه این رو هم توضیح بدید مرسی • مدارک (فیلم یا عکس): https://s32.picofile.com/file/8481556284/Screenshot_5_LI.jpg ...Never Walk Alone >>>><<<< >>>><<<< >>>><<<< لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان EnDWaY ارسال شده در December 27, 2024 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در December 27, 2024 در ۱۴۰۳/۵/۱۹ در 20:29، Kamyab گفته است: لطفاً از هرگونه توهین، کنایه، بی احترامی، اسپم و موارد اضافی خودداری نمایید! (شکایت به صورت خودکار رد خواهد شد) +موفق باشید. +بسته شد! ☠ ☠ 𝙸𝚝 𝚒𝚜 𝚎𝚗𝚘𝚞𝚐𝚑 𝚝𝚑𝚊𝚝 𝚠𝚎 𝚍𝚒𝚍 𝚗𝚘𝚝𝚕𝚒𝚟𝚎, 𝚠𝚎 𝚊𝚛𝚎 𝚗𝚘𝚝 𝚊𝚏𝚛𝚊𝚒𝚍 𝚘𝚏 𝚍𝚢𝚒𝚗𝚐 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده