MONOXIDE ارسال شده در December 25, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 25, 2024 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: ( صرفا جهت یاد اوری و سرعت بخشیدن به کاره مجازات یا اخطاری اعمال نشه ) داستان اینه بنده پین و رمزم رو داده بودم به یکی از دوستام و فهمیدم چون validate/ نکردم میتونه جیمیل چنج بده اینم جیمیل چنج کرده و validate/کرده منم دستم به جایی جز شما نیست پسره رفته اکانت منو تعلیق داده از فکشنمم کیک شدم کلی واسه اکانتم خرج کردم لطفا یه کمکی بهم بکنید شماره خودم رو اکانته اما جیمیل چنج شده اسم اکانت FLayFRonT هستش میتونید ببینید که اکانت رو هم تعلیق داده هم از فکشن کیک شدم اسم گیم کسی که اکانت رو پیچونده هم Elton هستش • مدارک (فیلم یا عکس): PV اقای @Kamyab که @SFC رو داخلش اد کردم و اونجا صحبت کردیم Now Start لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست SFC ارسال شده در December 27, 2024 سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در December 27, 2024 درود: در نظر داشته باشید که مجموعه تعهدی در قبال بررسی مشکلات ایجاد شده در مواردی همچو به اشتراک گذاری حساب کاربری ندارد لیک ما برای راحتی جامعه ی آرساکیا گیم همواره تلاش می کنیم تا مشکلات چنینی را برطرف کنیم. روند بررسی و رسیدگی به چنین مواردی می تواند طولانی باشد. 1 1 ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MONOXIDE ارسال شده در December 28, 2024 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 28, 2024 (ویرایش شده) 22 ساعت قبل، SFC گفته است: درود: در نظر داشته باشید که مجموعه تعهدی در قبال بررسی مشکلات ایجاد شده در مواردی همچو به اشتراک گذاری حساب کاربری ندارد درود مجدد بله نظرتون کاملا درست و بجاست. حتی اگر نتونید کاری بکنید که امیدوارم بتونید، میتونیم داخل خود گیم هماهنگی بکنیم که بریم بالاسر خود طرف و بترسونیمش همانطور که قبلا داخل PV خدمتتون عرض کردم توی یکی از شبکه های مجازی باهم در ارتباط بودیم. 1 روز قبل این که بنده به شما بگم این موضوع رو با اقای @Arvanدر ارتباط گذاشتم و صحبت هایی داشتیم که گفتن اگه با شما و اقا کامیاب صحبت کنم فیدبک بهتری میگیرم حالا نمیدونم فکر کنم خود اقای @Arvanتوی گیم رفته بود و اون رو ترسونده بود چون همون شبش طرف با یه اکانت دیگه بهم پیام داد و گفت تو فروم دادی؟ که نشون میده قطعا ترسیده بوده منم جوابی ندادم و فقط گفتم منتظر باش و مجدد بنده رو بلاک کرد. همین نشون میده حتی به احتمال 1% کاری از دستتون بر نیاد میتونیم بترسونیمش حرف دیگه ای نیست موفق باشید ویرایش شده December 28, 2024 توسط MONOXIDE 2 Now Start لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست SFC ارسال شده در December 29, 2024 سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در December 29, 2024 درود: در نظر داشته باشید که مجموعه در قالب یک سری قوانین مدیریت می شود و در آن قوانین ترساندن و یا .... وجود ندارد. تمامی مراحل باید در چارچوب آن قوانین باشد. ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مدیریت Kamyab ارسال شده در December 31, 2024 مدیریت اشتراک گذاری ارسال شده در December 31, 2024 درود در ۱۴۰۳/۱۰/۷ در 14:17، SFC گفته است: مجموعه تعهدی در قبال بررسی مشکلات ایجاد شده در مواردی همچو به اشتراک گذاری حساب کاربری ندارد لیک ما برای راحتی جامعه ی آرساکیا گیم همواره تلاش می کنیم تا مشکلات چنینی را برطرف کنیم. روند بررسی و رسیدگی به چنین مواردی می تواند طولانی باشد. لطفا از ایشان پیگیر مشکل خود باشید و در عین حال صبور باشید. در چنین مواردی مسئولین تا حدود امکان به شما کمک خواهند کرد. شکایت شما رد شد. بسته شد. 1 In my shoes, just to see, what it’s like to be me, I’ll be you, let’s trade shoes لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده