SalvatoR ارسال شده در 11 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 11 ساعت قبل (ویرایش شده) عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: ایشون منو سره فحاشی بن کردن ۲تا شکایت ازم شده هردو شکایت یک فیلم هستن! تو یک تاریخ! تو یک زمان! شکایت اولی Varden تو قسمت اعضا کرده بدلیل فحاشی ب سرور بن کردن از تاریخ ۲۰۲۴/۱۲/۱۳ ک درست بود بعدش ی نفر ازم شکایت کرده دوباره ی تیکه دیگه ازون فیلم رو گذاشته بعد من بعد اینکه انبن شدم دوباره بنم کردن! دقت کنید هردو شکایت از من همون تایم همون ساعت همون تاریخ بوده! قرار نیست ی نفر بیاد تیکه تیکه از اون فیلم بزاره من بن شم مهمم نیستن بن شدنم تهش گلد میدم میام ولی اشتباه شده • مدارک (فیلم یا عکس): ucp تاریخ بن شدنم مشخصه + شکایت از اعضا ۲تا شکایت ازم شده یکی varden یکی alininja هست فکنم نمیشناسمش ویرایش شده 11 ساعت قبل توسط SalvatoR 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.