TuTun ارسال شده در پنجشنبه در 23:23 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 23:23 در ۱۴۰۳/۱۰/۵ در 01:40، MONOXIDE گفته است: آقایون با سلام و درود یه سوالی چند وقتیه ذهن منو درگیر خودش کرده اینکه چرا تا حالا ندیدیم یه موبایل پلیر گانر باشه؟ البته نمیگم نیست ولی کمه مثلا خودم ادعا ندارم ولی با موبایل گانریم خیلی خوبه ولی هیچوقت دوست نداشتم به دسته متوسط برم چون احساس میکنم هرچقدرم گانریم خوب باشه بازم توی جمع پیسی پلیر ها بهم توهین میشه کسایی هم هستن با موبایل رفته باشن دسته ویژه حتی اما قطعا شیر اکانت کردن توی وار ها خوشحال میشم اگه واقعا با موبایل گانری میکنید یا کسیو میشناسید تگ کنید ببینیم @MovMenT @Mehrdad @karadayii @EzraeeI @Fail @Rahebe @SFC @Metii @Kamyab @Expert @Arvan @AdmBoT @jansuz @Slap @EnDWaY @ShibeMarG @ijoker و همه دوستانی که شرمندشونم اگه یادم رفت تگ کنم نظراتتون رو ارسال کنید داش با اندروید خیلی سخته، نمیشه ایم رو زود بر گردوند یا به همونطور که نگه میکنی ایم بگیری اونم به صورت خیلی سری، منم اولا با اندروید بازی میکردم ولی جدیده لپتابمو درست کردم با اون میام... نقل قول ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── ───┤♪♭◁ㅤ❚❚ㅤ▷♭♪├─── زندگی نامرده بد، ی ...... نباید باورش کرد! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.