MONOXIDE ارسال شده در سهشنبه در 22:10 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 22:10 آقایون با سلام و درود یه سوالی چند وقتیه ذهن منو درگیر خودش کرده اینکه چرا تا حالا ندیدیم یه موبایل پلیر گانر باشه؟ البته نمیگم نیست ولی کمه مثلا خودم ادعا ندارم ولی با موبایل گانریم خیلی خوبه ولی هیچوقت دوست نداشتم به دسته متوسط برم چون احساس میکنم هرچقدرم گانریم خوب باشه بازم توی جمع پیسی پلیر ها بهم توهین میشه کسایی هم هستن با موبایل رفته باشن دسته ویژه حتی اما قطعا شیر اکانت کردن توی وار ها خوشحال میشم اگه واقعا با موبایل گانری میکنید یا کسیو میشناسید تگ کنید ببینیم @MovMenT @Mehrdad @karadayii @EzraeeI @Fail @Rahebe @SFC @Metii @Kamyab @Expert @Arvan @AdmBoT @jansuz @Slap @EnDWaY @ShibeMarG @ijoker و همه دوستانی که شرمندشونم اگه یادم رفت تگ کنم نظراتتون رو ارسال کنید نقل قول تویـــــ تاپ 10 منم اینا نیستن ته جدول نهایت فیکسن! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EzraeeI ارسال شده در دیروز در 05:16 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 05:16 7 ساعت قبل، AQaARiaN گفته است: آقایون با سلام و درود یه سوالی چند وقتیه ذهن منو درگیر خودش کرده اینکه چرا تا حالا ندیدیم یه موبایل پلیر گانر باشه؟ البته نمیگم نیست ولی کمه مثلا خودم ادعا ندارم ولی با موبایل گانریم خیلی خوبه ولی هیچوقت دوست نداشتم به دسته متوسط برم چون احساس میکنم هرچقدرم گانریم خوب باشه بازم توی جمع پیسی پلیر ها بهم توهین میشه کسایی هم هستن با موبایل رفته باشن دسته ویژه حتی اما قطعا شیر اکانت کردن توی وار ها خوشحال میشم اگه واقعا با موبایل گانری میکنید یا کسیو میشناسید تگ کنید ببینیم @MovMenT @Mehrdad @karadayii @EzraeeI @Fail @Rahebe @SFC @Metii @Kamyab @Expert @Arvan @AdmBoT @jansuz @Slap @EnDWaY @ShibeMarG @ijoker و همه دوستانی که شرمندشونم اگه یادم رفت تگ کنم نظراتتون رو ارسال کنید فکر نکنم کسی بشناسم حالا یادم امد اینجا میگم حتمن ..... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MONOXIDE ارسال شده در 23 ساعت قبل سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 ساعت قبل ۱ ساعت قبل، EzraeeI گفته است: فکر نکنم کسی بشناسم حالا یادم امد اینجا میگم حتمن ..... وضعیت خیطه نقل قول تویـــــ تاپ 10 منم اینا نیستن ته جدول نهایت فیکسن! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
karadayii ارسال شده در 23 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 23 ساعت قبل @TheTopRaK گانری قویی داره. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeJixo ارسال شده در 23 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 23 ساعت قبل درود قبلا اشاره کردم گانر های اندروید زیادن البته تو سرور های دیگه استفاده از لانچر سمپ اورجینال به گانر ها قابلیت ادیت و کاستوم کردن گیم و کلی قابلیت دیگه رو میده در کنار قابلیت های خوبی که به پلیرا واسه گانری بهتر میده معایبی هم داره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rahebe ارسال شده در 21 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 21 ساعت قبل با سلام و درود. بنده خودم به شخصه پیسی پلیر گانر هستم ولی با گوشی هم بازیم متوسط قوی هست ولی هیچ وقت کسیو مسخره نکردم و بالاخره اگر هم بلد نباشه طرف و بازیش خوب نباشه با مرور زمان خوب میشه و نباید کسیو مسخره کرد. من خودم به شخصه همش با گوشی پلی دادم ارساکیاگیم رو ولی فقط برای ایونت های تفنگی و بقیه چیز ها فقط با پیسی بودم و زیاد و با کامپیوتر حال نمی کنم. من اندروید پلیرم. @AQaARiaN من اعلام کردم نقل قول :Staff Team تیم استف و کارکنان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MONOXIDE ارسال شده در 20 ساعت قبل سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 ساعت قبل 2 ساعت قبل، karadayii گفته است: @TheTopRaK گانری قویی داره به به بنازم نقل قول تویـــــ تاپ 10 منم اینا نیستن ته جدول نهایت فیکسن! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MONOXIDE ارسال شده در 20 ساعت قبل سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 ساعت قبل 2 ساعت قبل، DeJixo گفته است: درود قبلا اشاره کردم گانر های اندروید زیادن البته تو سرور های دیگه استفاده از لانچر سمپ اورجینال به گانر ها قابلیت ادیت و کاستوم کردن گیم و کلی قابلیت دیگه رو میده در کنار قابلیت های خوبی که به پلیرا واسه گانری بهتر میده معایبی هم داره دقیقا توی سرور های سمپ گانر ها فرق چندانی باهم ندارن چون انواع پک و HUD هست برای استفاده اما توی لانچر گار سخته چون استفاده از پک خطر بن زیادی داره و کسی تو مجموعه برای اندروید HUD نمیزنه یکی دیگه از برتریت پیسی پلیر ها استفاده از C-bug که به شخصه ندیدم کسی با اندروید ازش استفاده کنه گرچه خودم بلدم و خیلی دوست دارم به ببیه یادش بدم اما واقعااا سخت و دشواره با اندروید c-bug زدن و خودمم از روی کنجکاوی و علاقه تونستم یاد بگیرم مرسی برای FEEDBACK قشنگت 1 نقل قول تویـــــ تاپ 10 منم اینا نیستن ته جدول نهایت فیکسن! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MONOXIDE ارسال شده در 20 ساعت قبل سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 ساعت قبل 24 دقیقه قبل، Rahebe گفته است: با سلام و درود. بنده خودم به شخصه پیسی پلیر گانر هستم ولی با گوشی هم بازیم متوسط قوی هست ولی هیچ وقت کسیو مسخره نکردم و بالاخره اگر هم بلد نباشه طرف و بازیش خوب نباشه با مرور زمان خوب میشه و نباید کسیو مسخره کرد. من خودم به شخصه همش با گوشی پلی دادم ارساکیاگیم رو ولی فقط برای ایونت های تفنگی و بقیه چیز ها فقط با پیسی بودم و زیاد و با کامپیوتر حال نمی کنم. من اندروید پلیرم. @AQaARiaN من اعلام کردم. نه خب عزیزم کلا بحث مسخره کردن نیست کلا میدونی دیگه توی وار ها و وال ها همیشه کری های بین دو تیم هست و اکثر مواقع موبایل پلیر هرچقدرم قوی باشه نمیتونه یه پیسی پلیر متوسط رو بزنه و اون کری های وسط بازی بعد یه مدت به ادم برمیخوره کلا زده میشه ازش بعدشم اگه بحث مسخره کردنه کسی که بخاد کسیو مسخره کنه بهتره اصلا بازیو نصب نکنه چون شعور و شخصیت لازم رو نداره نقل قول تویـــــ تاپ 10 منم اینا نیستن ته جدول نهایت فیکسن! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fail ارسال شده در 19 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 19 ساعت قبل 11 ساعت قبل، AQaARiaN گفته است: خوشحال میشم اگه واقعا با موبایل گانری میکنید یا کسیو میشناسید تگ کنید ببینیم خودت تگم کردی دیگه.. نقل قول 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MONOXIDE ارسال شده در 19 ساعت قبل سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 ساعت قبل 2 دقیقه قبل، Fail گفته است: خودت تگم کردی دیگه.. خفن کی بودی نقل قول تویـــــ تاپ 10 منم اینا نیستن ته جدول نهایت فیکسن! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ThunderStorm ارسال شده در 19 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 19 ساعت قبل خودم البته یه زمانی نقل قول Always Be YourSelf لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Suvastika ارسال شده در 18 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 18 ساعت قبل س زمان با موبایل تشنه گانری بودم، یادش بخیر... نقل قول .ٖؒ﷽══════════════════════════════ .--ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ--. یک روز ؋ـرا مے رسـב کـہ بـہ خاطر نکشتن هر یک یهوבے اورا نـ؋ـرین میکنیم.... .--ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ--. (/_\) (•.•) >/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MONOXIDE ارسال شده در 18 ساعت قبل سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 ساعت قبل 2 دقیقه قبل، Suvastika گفته است: س زمان با موبایل تشنه گانری بودم، یادش بخیر... یاد خیلی چیزا بخیر نقل قول تویـــــ تاپ 10 منم اینا نیستن ته جدول نهایت فیکسن! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SoToN ارسال شده در 18 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 18 ساعت قبل خوبه خوبه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rahebe ارسال شده در 18 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 18 ساعت قبل 2 ساعت قبل، AQaARiaN گفته است: نه خب عزیزم کلا بحث مسخره کردن نیست کلا میدونی دیگه توی وار ها و وال ها همیشه کری های بین دو تیم هست و اکثر مواقع موبایل پلیر هرچقدرم قوی باشه نمیتونه یه پیسی پلیر متوسط رو بزنه و اون کری های وسط بازی بعد یه مدت به ادم برمیخوره کلا زده میشه ازش بعدشم اگه بحث مسخره کردنه کسی که بخاد کسیو مسخره کنه بهتره اصلا بازیو نصب نکنه چون شعور و شخصیت لازم رو نداره اینم حرفیه ولی خلاصه مسخره کار بدیه چون منو خیلی ها توی بازی مسخره کردن ولی بعد به درجه پول داری و بالایی که رسیدم همشون طرف من بودن نقل قول :Staff Team تیم استف و کارکنان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Masteri ارسال شده در 17 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 17 ساعت قبل من یکیو میشناسم گانری با موبایلش حرف نداره cracked نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmouR ارسال شده در 17 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 17 ساعت قبل (ویرایش شده) ولی واقعا خیلی سخته گانری با موبایل من وقتی میرم پینبال و یک نفر رو میبینم میاد انگاری که با PC هست بازیش خیلی خوبه Toprak هست دسته ویژه رو ول کن، تا حالا کسیو دیدین با اندروید لول ۱۰۵ باشه؟ و ۴ سال تو مجموعه باشه؟ @Fail ویرایش شده 17 ساعت قبل توسط ArmouR 1 نقل قول IM PalangSuraTi لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Suvastika ارسال شده در 14 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 14 ساعت قبل 3 ساعت قبل، ArmouR گفته است: ولی واقعا خیلی سخته گانری با موبایل من وقتی میرم پینبال و یک نفر رو میبینم میاد انگاری که با PC هست بازیش خیلی خوبه Toprak هست دسته ویژه رو ول کن، تا حالا کسیو دیدین با اندروید لول ۱۰۵ باشه؟ و ۴ سال تو مجموعه باشه؟ @Fail ما ک ۳ ساله هستیم، منتهی لول ۱۰۵ تو خواب ببینم، مطمئنا بای دادم نقل قول .ٖؒ﷽══════════════════════════════ .--ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ--. یک روز ؋ـرا مے رسـב کـہ بـہ خاطر نکشتن هر یک یهوבے اورا نـ؋ـرین میکنیم.... .--ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ--. (/_\) (•.•) >/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.