BiEhsas ارسال شده در December 24, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 24, 2024 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: نیازی نیست. • توضیحات: با سلام و درود. بنده توی دسته متوسط BLL توی اولویت ها بودم و نفر 19 بنده تا وقتی که نوبت من بشه میخواستم تایم پلی ام رو اوکی کنم و ایشون بدون اینکه از بقیه کسانی که زودتر از من هستند تست نگرفته و مستقیم منو زده ( تایم پلی پایین 20 ساعت ) و... همه چی مشخص هست • مدارک (فیلم یا عکس): توی درخواست عضویت و گزارش تست معلوم هست. "Vivo no jogo, fora dele sou lenda. : "تو بازی زندگی میکنم، بیرون از اون افسانهام." "Meu amor" : لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RedDragon ارسال شده در December 24, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 24, 2024 با سلام و درود خدمت شما شاکی عزیز شما تا 24 ام فرصت داشتید یعنی روزی 1 ساعت هم می زدید به تست میرسید و در قوانین هست که هر کس تا 24 ام فرصت داره تایم بزنه و اگه نزنه رد میشه پس اینکه نوبت شما بوده یا مهم نیست. :My accounts :My Friends لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BiEhsas ارسال شده در December 24, 2024 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 24, 2024 2 ساعت قبل، RedDragon گفته است: با سلام و درود خدمت شما شاکی عزیز شما تا 24 ام فرصت داشتید یعنی روزی 1 ساعت هم می زدید به تست میرسید و در قوانین هست که هر کس تا 24 ام فرصت داره تایم بزنه و اگه نزنه رد میشه پس اینکه نوبت شما بوده یا مهم نیست. سلام دوباره بنده امروز هم به شما در پیام شخصی ارسال کردم میشه امروز رو فرصت بدید و همان طور که گفتم تایم پلی ام رو ۲۱ ساعت کردم. "Vivo no jogo, fora dele sou lenda. : "تو بازی زندگی میکنم، بیرون از اون افسانهام." "Meu amor" : لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Robert ارسال شده در December 25, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 25, 2024 Pending 『』 C14H22N2O لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RedDragon ارسال شده در December 25, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 25, 2024 STAFF-NOTE :My accounts :My Friends لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
دیدگاه ویژه شده Robert ارسال شده در December 27, 2024 دیدگاه ویژه شده اشتراک گذاری ارسال شده در December 27, 2024 درود @RefL3x شکایت شما رد شد. عملکرد لیدر محترم درست میباشد. شما حداقل TimePlay مورد نیاز برای ورود به اقلیت رو نداشتید. موفق باشید، بدرود. 『』 C14H22N2O لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
ارسال شده توسط Robert،
0 واکنش
رفتن به پست