RefL3x ارسال شده در سهشنبه در 16:03 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 16:03 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: نیازی نیست. • توضیحات: با سلام و درود. بنده توی دسته متوسط BLL توی اولویت ها بودم و نفر 19 بنده تا وقتی که نوبت من بشه میخواستم تایم پلی ام رو اوکی کنم و ایشون بدون اینکه از بقیه کسانی که زودتر از من هستند تست نگرفته و مستقیم منو زده ( تایم پلی پایین 20 ساعت ) و... همه چی مشخص هست • مدارک (فیلم یا عکس): توی درخواست عضویت و گزارش تست معلوم هست. نقل قول بودَنِتون زیباس،نَبودَنِتون زیباتَر! ️ تا فهمید دوسش دارم لنگاشو برا کل محل برد بالا... :My Account لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RedDragon ارسال شده در سهشنبه در 18:25 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 18:25 با سلام و درود خدمت شما شاکی عزیز شما تا 24 ام فرصت داشتید یعنی روزی 1 ساعت هم می زدید به تست میرسید و در قوانین هست که هر کس تا 24 ام فرصت داره تایم بزنه و اگه نزنه رد میشه پس اینکه نوبت شما بوده یا مهم نیست. نقل قول :My accounts :My Friends لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RefL3x ارسال شده در سهشنبه در 20:33 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 20:33 2 ساعت قبل، RedDragon گفته است: با سلام و درود خدمت شما شاکی عزیز شما تا 24 ام فرصت داشتید یعنی روزی 1 ساعت هم می زدید به تست میرسید و در قوانین هست که هر کس تا 24 ام فرصت داره تایم بزنه و اگه نزنه رد میشه پس اینکه نوبت شما بوده یا مهم نیست. سلام دوباره بنده امروز هم به شما در پیام شخصی ارسال کردم میشه امروز رو فرصت بدید و همان طور که گفتم تایم پلی ام رو ۲۱ ساعت کردم. نقل قول بودَنِتون زیباس،نَبودَنِتون زیباتَر! ️ تا فهمید دوسش دارم لنگاشو برا کل محل برد بالا... :My Account لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Robert ارسال شده در دیروز در 02:45 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 02:45 Pending نقل قول 『』 C14H22N2O لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RedDragon ارسال شده در 23 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 23 ساعت قبل STAFF-NOTE نقل قول :My accounts :My Friends لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.