RefL3x ارسال شده در سهشنبه در 16:03 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 16:03 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: نیازی نیست. • توضیحات: با سلام و درود. بنده توی دسته متوسط BLL توی اولویت ها بودم و نفر 19 بنده تا وقتی که نوبت من بشه میخواستم تایم پلی ام رو اوکی کنم و ایشون بدون اینکه از بقیه کسانی که زودتر از من هستند تست نگرفته و مستقیم منو زده ( تایم پلی پایین 20 ساعت ) و... همه چی مشخص هست • مدارک (فیلم یا عکس): توی درخواست عضویت و گزارش تست معلوم هست. نقل قول بودَنِتون زیباس،نَبودَنِتون زیباتَر! ️ تا فهمید دوسش دارم لنگاشو برا کل محل برد بالا... :My Account لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RedDragon ارسال شده در سهشنبه در 18:25 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 18:25 با سلام و درود خدمت شما شاکی عزیز شما تا 24 ام فرصت داشتید یعنی روزی 1 ساعت هم می زدید به تست میرسید و در قوانین هست که هر کس تا 24 ام فرصت داره تایم بزنه و اگه نزنه رد میشه پس اینکه نوبت شما بوده یا مهم نیست. نقل قول :My accounts :My Friends لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RefL3x ارسال شده در سهشنبه در 20:33 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 20:33 2 ساعت قبل، RedDragon گفته است: با سلام و درود خدمت شما شاکی عزیز شما تا 24 ام فرصت داشتید یعنی روزی 1 ساعت هم می زدید به تست میرسید و در قوانین هست که هر کس تا 24 ام فرصت داره تایم بزنه و اگه نزنه رد میشه پس اینکه نوبت شما بوده یا مهم نیست. سلام دوباره بنده امروز هم به شما در پیام شخصی ارسال کردم میشه امروز رو فرصت بدید و همان طور که گفتم تایم پلی ام رو ۲۱ ساعت کردم. نقل قول بودَنِتون زیباس،نَبودَنِتون زیباتَر! ️ تا فهمید دوسش دارم لنگاشو برا کل محل برد بالا... :My Account لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Robert ارسال شده در دیروز در 02:45 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 02:45 Pending نقل قول 『』 C14H22N2O لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RedDragon ارسال شده در دیروز در 09:29 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 09:29 STAFF-NOTE نقل قول :My accounts :My Friends لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.