Masteri ارسال شده در چهارشنبه در 11:55 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 11:55 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Meehdi ارسال شده در چهارشنبه در 12:53 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 12:53 بیچارع گناه داشت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rahebe ارسال شده در چهارشنبه در 13:14 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 13:14 (ویرایش شده) اره من بیچاره شدم از بس تند رفتم الانم که پام شکسته توی صفحه اول بری هست میبینش ویرایش شده چهارشنبه در 13:14 توسط Rahebe نقل قول :Staff Team لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Masteri ارسال شده در پنجشنبه در 07:48 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 07:48 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SinisteR ارسال شده در پنجشنبه در 20:50 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 20:50 (ویرایش شده) باز شکر که خودت سالمی در ۱۴۰۳/۱۰/۴ در 01:19، MadFlighT گفته است: عالی بود ولی من زیاد تند نمیرم با ماشین نهایت ۱۰۰تا ویرایش شده پنجشنبه در 20:51 توسط SinisteR 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TuTun ارسال شده در پنجشنبه در 23:19 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 23:19 در ۱۴۰۳/۱۰/۴ در 22:37، Rahebe گفته است: اره فیلم گرفتم ولی اون موقع با پای شکسته رفتم فیلم گرفتم اینم پام که شکسته: فعلا اتل هست تا بعد برم کچ بگیره من مرد عمل ام با پای شکسته رفتم فیلم گرفتم تو فقط بگو کی میمیری ارین؟! سگ جونی چقد به اون خانومه هم بگو سالمه نترس، بعدشم اگه پات شکسته اونجا چطور داشتی راه میرفتی فیلم میگرفتی؟! ای خالی بند... نقل قول ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── ───┤♪♭◁ㅤ❚❚ㅤ▷♭♪├─── زندگی نامرده بد، ی ...... نباید باورش کرد! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rahebe ارسال شده در پنجشنبه در 23:23 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 23:23 1 دقیقه قبل، Cake4EveR گفته است: تو فقط بگو کی میمیری ارین؟! سگ جونی چقد به اون خانومه هم بگو سالمه نترس، بعدشم اگه پات شکسته اونجا چطور داشتی راه میرفتی فیلم میگرفتی؟! ای خالی بند... خب الاغ آدم مست هم که باشه آخرش میفهمه چیکار کرده خالی بند هم نیستم جدی شکسته بود ولی اون لحظه اینقدر درد نداشتم همش بعد اتفاق خیلی دردم گرفت کلک نمیزنم تازه من خیلی تصادف دیدم حتی دستم شکست دماغم شکست دیگه برات بگم ابرو و دندونم حتی بازم شکست ولی این که میگم مال ۳ سال پیشه گه ۱۳ سالم بود الان اوکیم دیگه عکس هاشو توی تاپیک بعدی میزارم پارت ۲ تاپیک بعد نقل قول :Staff Team لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TuTun ارسال شده در پنجشنبه در 23:25 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 23:25 1 دقیقه قبل، Rahebe گفته است: خب الاغ آدم مست هم که باشه آخرش میفهمه چیکار کرده خالی بند هم نیستم جدی شکسته بود ولی اون لحظه اینقدر درد نداشتم همش بعد اتفاق خیلی دردم گرفت کلک نمیزنم تازه من خیلی تصادف دیدم حتی دستم شکست دماغم شکست دیگه برات بگم ابرو و دندونم حتی بازم شکست ولی این که میگم مال ۳ سال پیشه گه ۱۳ سالم بود الان اوکیم دیگه عکس هاشو توی تاپیک بعدی میزارم پارت ۲ تاپیک بعد داش میگم که: تو جواب منو بده، کی میمیری سگ جون؟! نقل قول ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── ───┤♪♭◁ㅤ❚❚ㅤ▷♭♪├─── زندگی نامرده بد، ی ...... نباید باورش کرد! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rahebe ارسال شده در پنجشنبه در 23:26 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 23:26 هم اکنون، Cake4EveR گفته است: داش میگم که: تو جواب منو بده، کی میمیری سگ جون؟! اونو از خدا بپرس چون خیلی کار نیک و خیر انجام دادم منو به هر نحوه ای زنده میزاره و نمی کشتم نقل قول :Staff Team لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TuTun ارسال شده در پنجشنبه در 23:28 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 23:28 هم اکنون، Rahebe گفته است: اونو از خدا بپرس چون خیلی کار نیک و خیر انجام دادم منو به هر نحوه ای زنده میزاره و نمی کشتم داش تو که بجز دو هزار دادن به یک فقیر کاره دیکه ای نکردی ولی خوب... منم ازت اینو قبول میکنم چه برسه به خدا نقل قول ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── ───┤♪♭◁ㅤ❚❚ㅤ▷♭♪├─── زندگی نامرده بد، ی ...... نباید باورش کرد! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rahebe ارسال شده در پنجشنبه در 23:31 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 23:31 هم اکنون، Cake4EveR گفته است: داش تو که بجز دو هزار دادن به یک فقیر کاره دیکه ای نکردی ولی خوب... منم ازت اینو قبول میکنم چه برسه به خدا من تو سرور آدم خوبی بودم عزیزم همه منو میشناختن چون طرف می گفت ماشینمو بزار بالای خونم با این که غیر قانونی بود من انجام دادم براش حتی یواشکی بهشون پول میدادم و کمک می کردم بعد تو میگی ۲ هزار تومن به آدم فقیر میدادی؟! این تا قانون استف و کارکنان هست اگه رفتی تو تیم حتما میبینی و باعث AV و یا SV برای هلپر ها میشه نقل قول :Staff Team لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.