Rahebe ارسال شده در دوشنبه در 21:46 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 21:46 سلام عزیزان دل این موضوع در فروم نه مطلب طنز هست و نه شوخی. بر اساس واقیعت هست. من صبح این تاریخ تصادف کردم و خلاصه سرعتم مجاز بوده حدود ۳۰ یا ۳۵ تا بودم ولی ترمزم خوب نبود ولی میخوام اینو بگم عزیزان با موتور یا ماشین میرید بیرون یواش برید چون من حالا درسته سنم پایین بودا ولی شما حواستون جمع کنید. و مراقب باشید. تورو خدا یواش برید برا خودتون میگم من حالا آسیب جدی ندیدم ولی صدمه به موتور خودم و ماشین یارو خیلی وارد شده. ی بخشی از این مطلب طنز هست. ماشین یارو زنه تا نصفه رفته بود تو ولی مقصر اون بود. ویدئو: https://uploadkon.ir/uploads/2cf523_24۲۰۲۴۱۲۲۳-۱۲۴۳۴۰.mp4 مطلب رو کامل بخونید چون واقعیه و مراقب خودتون باشید. فعلا. نقل قول :Staff Team تیم استف و کارکنان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MadFlighT ارسال شده در دوشنبه در 21:49 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 21:49 عالی بود ولی من زیاد تند نمیرم با ماشین نهایت ۱۰۰تا نقل قول 𝐈𝐦 𝗟𝗼𝘀 𝗦𝗮𝗻𝘁𝗼𝘀 𝗣𝗼𝗹𝗶𝗰𝗲 𝗗𝗲𝗽𝗮𝗿𝘁𝗺𝗲𝗻𝘁 𝐖𝐨𝐥𝐟 𝐊𝐢𝐧𝐠 𝐖𝐊 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rahebe ارسال شده در دوشنبه در 21:52 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 21:52 1 دقیقه قبل، MadFlighT گفته است: عالی بود ولی من زیاد تند نمیرم با ماشین نهایت ۱۰۰تا من توی اوتوبان سپاهان شهر اصفهان که هستم میرم میام حد اقل حد اقل چون بر گشتش سر زیری هست موتور با دنده ۴ ۱۲۰ تارو میره بعد تازه همین موتور توی ویدئو صفحه کلاژ نداره با ۴ سال پیش که خریدمش نقل قول :Staff Team تیم استف و کارکنان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KaftarBaze ارسال شده در سهشنبه در 03:29 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 03:29 موووتوریییه سالمه خدارو شکر خدارو شکر نقل قول 𝐌𝐲 𝐀𝐜𝐜𝐨𝐮𝐧𝐭 𝐌𝐲 𝐁𝐫𝐨 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rahebe ارسال شده در سهشنبه در 10:53 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 10:53 موتوریه منم سیید ولی سالم ام 7 ساعت قبل، KaftarBaze گفته است: موووتوریییه سالمه خدارو شکر خدارو شکر نقل قول :Staff Team تیم استف و کارکنان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rahebe ارسال شده در سهشنبه در 14:11 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 14:11 ولی پام شکست و تو اتل و کچه نقل قول :Staff Team تیم استف و کارکنان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Yysin ارسال شده در سهشنبه در 19:04 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 19:04 دهنت سرویس تو اون موقعیت داری فیلم میگیری فقط اون زنه اونور که میگه موتوریه سالمه ؟ خداراشکر خداراشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MadFlighT ارسال شده در سهشنبه در 19:07 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 19:07 21 ساعت قبل، Rahebe گفته است: من توی اوتوبان سپاهان شهر اصفهان که هستم میرم میام حد اقل حد اقل چون بر گشتش سر زیری هست موتور با دنده ۴ ۱۲۰ تارو میره بعد تازه همین موتور توی ویدئو صفحه کلاژ نداره با ۴ سال پیش که خریدمش نقل قول 𝐈𝐦 𝗟𝗼𝘀 𝗦𝗮𝗻𝘁𝗼𝘀 𝗣𝗼𝗹𝗶𝗰𝗲 𝗗𝗲𝗽𝗮𝗿𝘁𝗺𝗲𝗻𝘁 𝐖𝐨𝐥𝐟 𝐊𝐢𝐧𝐠 𝐖𝐊 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rahebe ارسال شده در سهشنبه در 19:07 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 19:07 اره فیلم گرفتم ولی اون موقع با پای شکسته رفتم فیلم گرفتم اینم پام که شکسته: فعلا اتل هست تا بعد برم کچ بگیره من مرد عمل ام با پای شکسته رفتم فیلم گرفتم 3 دقیقه قبل، Yysin گفته است: دهنت سرویس تو اون موقعیت داری فیلم میگیری نقل قول :Staff Team تیم استف و کارکنان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MadFlighT ارسال شده در سهشنبه در 19:10 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 19:10 2 دقیقه قبل، Rahebe گفته است: اره فیلم گرفتم ولی اون موقع با پای شکسته رفتم فیلم گرفتم اینم پام که شکسته: فعلا اتل هست تا بعد برم کچ بگیره من مرد عمل ام با پای شکسته رفتم فیلم گرفتم خدارا شکر خداراشکر نقل قول 𝐈𝐦 𝗟𝗼𝘀 𝗦𝗮𝗻𝘁𝗼𝘀 𝗣𝗼𝗹𝗶𝗰𝗲 𝗗𝗲𝗽𝗮𝗿𝘁𝗺𝗲𝗻𝘁 𝐖𝐨𝐥𝐟 𝐊𝐢𝐧𝐠 𝐖𝐊 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Teivel ارسال شده در سهشنبه در 19:11 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 19:11 نکنید ناموصا نقل قول 𝔏𝔦𝔣𝔢 𝔦𝔰 𝔞𝔟𝔬𝔲𝔱 𝔰𝔢𝔢𝔨𝔦𝔫𝔤 𝔩𝔦𝔤𝔥𝔱 𝔦𝔫 𝔱𝔥𝔢 𝔥𝔢𝔞𝔯𝔱 𝔬𝔣 𝔡𝔞𝔯𝔨𝔫𝔢𝔰𝔰 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Masteri ارسال شده در سهشنبه در 19:12 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 19:12 دهنت سرویس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rahebe ارسال شده در سهشنبه در 19:18 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 19:18 اره دیگه. خلاصه شما تند نرید من خرییت خری یَت کردم انجام دادم این کارو ولی شما مراقب خودتون باشید. نقل قول :Staff Team تیم استف و کارکنان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Masteri ارسال شده در سهشنبه در 19:23 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 19:23 حاجی مطمئنی سالمی ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MONOXIDE ارسال شده در سهشنبه در 19:25 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 19:25 (ویرایش شده) ایشاالله ازادیت سلطان (از بند اتل و گچ) ویرایش شده سهشنبه در 19:27 توسط AQaARiaN غلط املایی نقل قول تویـــــ تاپ 10 منم اینا نیستن ته جدول نهایت فیکسن! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Peak ارسال شده در سهشنبه در 20:16 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 20:16 22 ساعت قبل، Rahebe گفته است: سلام عزیزان دل این موضوع در فروم نه مطلب طنز هست و نه شوخی. بر اساس واقیعت هست. من صبح این تاریخ تصادف کردم و خلاصه سرعتم مجاز بوده حدود ۳۰ یا ۳۵ تا بودم ولی ترمزم خوب نبود ولی میخوام اینو بگم عزیزان با موتور یا ماشین میرید بیرون یواش برید چون من حالا درسته سنم پایین بودا ولی شما حواستون جمع کنید. و مراقب باشید. تورو خدا یواش برید برا خودتون میگم من حالا آسیب جدی ندیدم ولی صدمه به موتور خودم و ماشین یارو خیلی وارد شده. ی بخشی از این مطلب طنز هست. ماشین یارو زنه تا نصفه رفته بود تو ولی مقصر اون بود. ویدئو: https://uploadkon.ir/uploads/2cf523_24۲۰۲۴۱۲۲۳-۱۲۴۳۴۰.mp4 مطلب رو کامل بخونید چون واقعیه و مراقب خودتون باشید. فعلا. داش خیلی طبیعی بود تصادفت نقل قول Number One Family ☠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AzhdAr ارسال شده در سهشنبه در 20:27 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 20:27 زُل بزن به شاهکارت..! به غمی که رو به روته.! نقل قول 𝗝𝘂𝘀𝘁 𝗘𝗙𝟳 :MY ΛCC♡UИT :MY Brother لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Masteri ارسال شده در سهشنبه در 21:08 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 21:08 شانس خوبی داری رفیق برو خداتو شکر کن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cheatero ارسال شده در سهشنبه در 21:29 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 21:29 (ویرایش شده) شانس اوردی ویرایش شده سهشنبه در 21:29 توسط Cheatero درست کردن جملات نقل قول :𝐌𝐲 𝐀𝐜𝐜𝐨𝐮𝐧𝐭 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Abbas1345 ارسال شده در سهشنبه در 21:32 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 21:32 حاجی ماشین خیلی رفته ته ولی موتوره خدای اصله خداروشکر خودت و موتورت سالمی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Amirjansuz ارسال شده در سهشنبه در 21:49 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 21:49 23 ساعت قبل، Rahebe گفته است: سلام عزیزان دل این موضوع در فروم نه مطلب طنز هست و نه شوخی. بر اساس واقیعت هست. من صبح این تاریخ تصادف کردم و خلاصه سرعتم مجاز بوده حدود ۳۰ یا ۳۵ تا بودم ولی ترمزم خوب نبود ولی میخوام اینو بگم عزیزان با موتور یا ماشین میرید بیرون یواش برید چون من حالا درسته سنم پایین بودا ولی شما حواستون جمع کنید. و مراقب باشید. تورو خدا یواش برید برا خودتون میگم من حالا آسیب جدی ندیدم ولی صدمه به موتور خودم و ماشین یارو خیلی وارد شده. ی بخشی از این مطلب طنز هست. ماشین یارو زنه تا نصفه رفته بود تو ولی مقصر اون بود. ویدئو: https://uploadkon.ir/uploads/2cf523_24۲۰۲۴۱۲۲۳-۱۲۴۳۴۰.mp4 مطلب رو کامل بخونید چون واقعیه و مراقب خودتون باشید. فعلا. دادش درست میشه https://uploadkon.ir/uploads/c8c624_24f035b16b67631e5dbcf54f802133739553877333-480p.mp4 بدون رنگ در میاد! نقل قول 'ابقَ قویّا، فَقِصّتُکَ لم تَنتَهی بعد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Meehdi ارسال شده در دیروز در 01:59 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 01:59 در ۱۴۰۳/۱۰/۴ در 01:16، Rahebe گفته است: سلام عزیزان دل این موضوع در فروم نه مطلب طنز هست و نه شوخی. بر اساس واقیعت هست. من صبح این تاریخ تصادف کردم و خلاصه سرعتم مجاز بوده حدود ۳۰ یا ۳۵ تا بودم ولی ترمزم خوب نبود ولی میخوام اینو بگم عزیزان با موتور یا ماشین میرید بیرون یواش برید چون من حالا درسته سنم پایین بودا ولی شما حواستون جمع کنید. و مراقب باشید. تورو خدا یواش برید برا خودتون میگم من حالا آسیب جدی ندیدم ولی صدمه به موتور خودم و ماشین یارو خیلی وارد شده. ی بخشی از این مطلب طنز هست. ماشین یارو زنه تا نصفه رفته بود تو ولی مقصر اون بود. ویدئو: https://uploadkon.ir/uploads/2cf523_24۲۰۲۴۱۲۲۳-۱۲۴۳۴۰.mp4 مطلب رو کامل بخونید چون واقعیه و مراقب خودتون باشید. فعلا. دست فرمون ۲۰ داداش حرف نداشت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rahebe ارسال شده در 23 ساعت قبل سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 ساعت قبل 16 ساعت قبل، Yysin گفته است: دهنت سرویس تو اون موقعیت داری فیلم میگیری اون که اره داداش دست فرمون ۲۰ ولی توی آیین نامه راهنمایی و رانندگی طبق ماد قانون ۴۷ اگه اشتباه نکنم نوشته گردش از چپ وقتی صورت میگیرد که ماشینی در حال حرکت نباشد از سمت دیگر و اون موقع میشه پیچید ولی مقصر بازم اون ماشین بود و ماشین رفت پارکینگ و الان من ۱۰۰ میلیون دیه گرفتم چون پام شکسته بود اگهبری بالا عکسش هست. 9 ساعت قبل، Meehdi گفته است: دست فرمون ۲۰ داداش حرف نداشت نقل قول :Staff Team تیم استف و کارکنان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Masteri ارسال شده در 23 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 23 ساعت قبل شکر که سالمی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rahebe ارسال شده در 23 ساعت قبل سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 ساعت قبل 14 ساعت قبل، Amirjansuz گفته است: دادش درست میشه https://uploadkon.ir/uploads/c8c624_24f035b16b67631e5dbcf54f802133739553877333-480p.mp4 بدون رنگ در میاد! اون که اره بدون رنگ در میاد اینو که به بابام گفتم میگه کمر بند کشم کرد به خاطر این حرف که گفتم بدون رنگ و سالم در میاد ولی دوستان اگه ی وقت تصادف کردید بگید من همه جام درد می کنه تا بتونید دیه رو خیلی بگیرید و حالشو ببرید و شکایت کنید و رضایت ندید تا پول دستتون بیاد و هیچ وقت نگید ماشین یا موتور نره پارکینگ بزارید بره تا دستش به شما گیر بشه و نگه برو از بیمه استفاده کن. من الان مشکل تصادف اینه نقل قول :Staff Team تیم استف و کارکنان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.