mm248 ارسال شده در September 14, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در September 14, 2018 سلام لطفا شغل های بیشتر و تولید مثل و امکانات سرور جنگی را در سرور قرار دهید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mamaddhero ارسال شده در September 17, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در September 17, 2018 سلام ميگم من يك باندي رو گزاشتمه كه در بين شهر ها وايسن و مردم رو چك كنن كه مبادا وانتد داشته باشن يا اسلحه حمل كنن و امنيت جاده هاي كور رو برقرار كنن اين كار مشكلي نداره و اينكه تست و همه چي خودم ازشون ميگيرم و ازتون ميخوام كه اين رو شغل نزاريد خودم ميخوام اين گروه رو رهبري كنم فقط ميخوام كه اين مجوز يا اين كار من رو نقض نكنيد رفقاي من دارن فعاليت بسيار زيادي رو نشون ميدن و خودم مقام بنديشون كردمه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mamaddhero ارسال شده در September 17, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در September 17, 2018 فقط اينجا تاييد كنيد كه اين كار مشكلي نداره تا اگه كسي چيزي گفت اين مدرك رو بهش نشون بدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mamaddhero ارسال شده در September 17, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در September 17, 2018 قرار هم هست ماشين هايي بشون داده بشه همه يه شكل و لباس همه اعضاي باندم يكي بشه فقط لطفا تاييد كنيد چون كار واقعا باحاليه من نيرو گرفتمه و الان مشغولن اگه شما هم مشكل نداشته باشين ممنون ميشم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mamaddhero ارسال شده در September 17, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در September 17, 2018 و اين هم شغل ازاده اگه مشكلي نيست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در February 23, 2019 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در February 23, 2019 با عرض سلام و وقت بخیر. شغل هایی قرار است که اضافه شود ولی پیشنهادات شما رد شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده