PrioresS ارسال شده در December 22, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 22, 2024 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: بنده اینترنتم ضعیف بود با موبایل گفتم برم مودم روشن کنم با کامپیوتر بیام که timeout نشم گفتم الان میام(تست هنوز شروع نشده بود) آنلاین شدم دیدم ایشون آفلاین شد گفتم الان میادش که نیومد رفتم فروم دیدم ریجکت کرده واقعا درک نمیکنم چرا همه چیز رو آنقدر سخت میکنید که خیلیا که دوست دارن به اقلیت بیان آرزو به دل به مونن با این کارا • مدارک (فیلم یا عکس): ایشون باید دلیل و مدرکشو بده A new empire is coming [ExT] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Robert ارسال شده در December 23, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 23, 2024 Pending 『』 C14H22N2O لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RedDragon ارسال شده در December 23, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 23, 2024 برای بنده عجیبه که شما برای تست حاضر میشین اما قبلش خودتون رو آماده نمیکنید و شاکی هم هستید. وقتی به شما میگم از کلن بیایید بیرون و وارد فرکانس بشید تستتون شروع شده. Staff-Note :My accounts :My Friends لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
دیدگاه ویژه شده Robert ارسال شده در December 25, 2024 دیدگاه ویژه شده اشتراک گذاری ارسال شده در December 25, 2024 درود @PrioresS شکایت شما رد شد. حضور شما در Crew به منزله شروع تست میباشد. موفق باشید، بدرود. 『』 C14H22N2O لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
ارسال شده توسط Robert،
0 واکنش
رفتن به پست