Rager ارسال شده در شنبه در 23:28 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 23:28 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام و درود خدمت مدیریت آرساکیا گیم. امروز بنده پیسی چک شدم و خب مشکلی وجود نداشت و حل شد. مشکل اینجاست که ادمین Geo برام 3 تا برنامه آپلود کردن و یک دونه از اون هارو باز کردن برنامه از همون اول هم آنتی ویروسم KasperSky دتکتش کرد و بنده گفتم لابد مشکلی نداره دیگه به هر حال ادمینه کاره اشتباهی نمیکنه. برنامه رو باز کردیم و ران از ادمین استریتور شد اما چیزی رویه صفحه بنده بالا نیومد, گفتم شاید حرکتی میزنن که بنده نمیدونم. بعد از اینکه بررسی لازم انجام شد و ایشون رفتن من تلگرامم و باز کردم دیدم لاگ اوت شده و همچنین استیمم هم همه اکانتاش لاگ اوت شده بود و یه جورایی انگار تازه نصب شده بود. هیچ بازی رو نمیشناخت و .... تا جایی که دیگه مجبور به ری استارت شدم, از زمانی که بنده سیستمو روشن کردم آنتی ویروس از اول تا اخر هرچی برنامه وجود داره رو داخل سیستم من تا همین الان که دارم پست میزارم داره ویروس تشخیص میده و همینطوری ادامه داره داره همه چیو دیلیت میکنه, احتمالا هم مجبور به نصب مجدد وینوز میشم بنده درخواست چک کردن این موضوع رو دارم چون خیلی الکی داره سیستمم به فنا میره. لینک برنامه رو هم میزارم نیاز شد بررسی کنین. • مدارک (فیلم یا عکس): 47 دقیقه قبل، Rager گفته است: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام و درود خدمت مدیریت آرساکیا گیم. امروز بنده پیسی چک شدم و خب مشکلی وجود نداشت و حل شد. مشکل اینجاست که ادمین Geo برام 3 تا برنامه آپلود کردن و یک دونه از اون هارو باز کردن برنامه از همون اول هم آنتی ویروسم KasperSky دتکتش کرد و بنده گفتم لابد مشکلی نداره دیگه به هر حال ادمینه کاره اشتباهی نمیکنه. برنامه رو باز کردیم و ران از ادمین استریتور شد اما چیزی رویه صفحه بنده بالا نیومد, گفتم شاید حرکتی میزنن که بنده نمیدونم. بعد از اینکه بررسی لازم انجام شد و ایشون رفتن من تلگرامم و باز کردم دیدم لاگ اوت شده و همچنین استیمم هم همه اکانتاش لاگ اوت شده بود و یه جورایی انگار تازه نصب شده بود. هیچ بازی رو نمیشناخت و .... تا جایی که دیگه مجبور به ری استارت شدم, از زمانی که بنده سیستمو روشن کردم آنتی ویروس از اول تا اخر هرچی برنامه وجود داره رو داخل سیستم من تا همین الان که دارم پست میزارم داره ویروس تشخیص میده و همینطوری ادامه داره داره همه چیو دیلیت میکنه, احتمالا هم مجبور به نصب مجدد وینوز میشم بنده درخواست چک کردن این موضوع رو دارم چون خیلی الکی داره سیستمم به فنا میره. لینک برنامه رو هم میزارم نیاز شد بررسی کنین. • مدارک (فیلم یا عکس): https://uploadkon.ir/uploads/dfea21_24Check-PC.rar اینم لینکی که برای دانلود دادن. 1 2 𝓣𝓪𝓴𝓮 𝓶𝓮 𝓽𝓸 𝔀𝓱𝓪𝓽 𝓘 𝔀𝓪𝓼 𝓫𝓮𝓯𝓸𝓻𝓮 𝓘 𝓼𝓪𝔀 𝔂𝓸𝓾, 𝓽𝓱𝓮𝓷 𝓵𝓮𝓪𝓿𝓮 𝓶𝓮 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در یکشنبه در 09:14 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 09:14 نرمافزارهایی که به سیستم شما انتقال داده شد، کاملاً بهینه و از طرف مجموعه میباشد! با این حال از اتّفاقی که افتاده است، متأسفم. مدارک و توضیحات تکمیلی برای مسئولین مربوطه تحت قالب Staff-Note ارسال گردید. 1 The only thing making you unhappy are your own thoughts لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rager ارسال شده در یکشنبه در 13:52 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 13:52 والا چی بگم، حقیقتا تا خوده صبح درگیر آنتی ویروس و سیستم بودم، حالا نرم افزار های مربوط به استیم که ناقص شدن با وریفای حل شدن. اما هر نرم افزاری که داخل سیستم بنده هست الان دوتا فایل .exe و همینطوری unistall اشون کاملا پاک شده. حتی اگه این نرم افزار هایی که به بنده دادین ویروس نبوده باشن مهم اینه که با یکی از آنتی ویروس ها مثل Kaspersky مشکل دارن و به نظر من باید جایگزین بشن. 1 𝓣𝓪𝓴𝓮 𝓶𝓮 𝓽𝓸 𝔀𝓱𝓪𝓽 𝓘 𝔀𝓪𝓼 𝓫𝓮𝓯𝓸𝓻𝓮 𝓘 𝓼𝓪𝔀 𝔂𝓸𝓾, 𝓽𝓱𝓮𝓷 𝓵𝓮𝓪𝓿𝓮 𝓶𝓮 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست SFC ارسال شده در دوشنبه در 15:53 سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 15:53 درود: شکایت شما در حال بررسی می باشد. 1 ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DawN ارسال شده در 19 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 19 ساعت قبل با سلام خدمت شاکی محترم نرم افزار هایی که برای کنترل سیستم شما اپلود شده مطابق چیزی هست که برای ادمین ها ذکر شده و از این بابت اشتباهی از ادمین مربوطه سر نزده است, با این حال عذرخواهی ما را بابت مشکلی که به وجود آمده پذیرا باشید. شکایت شما رد شد. موفق باشید. + بسته شد. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده