seyedseyed ارسال شده در December 21, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 21, 2024 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: ... • توضیحات: داخل جیل بودم یهو دیدم بن شدم اگه مدرکی داره که بهش توهین کردم نشون بده • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
jansuz ارسال شده در December 22, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 22, 2024 کاش یاد بگیریم به خانواده کسی توهین نکنیم! Staff-Note • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست SFC ارسال شده در December 23, 2024 سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در December 23, 2024 درود: @seyedseyed, عزیز: طبق بررسی مدارک ارسالی, عملکرد ادمین مربوطه صحیح بوده لیکن زمان محرومیت شما از 3 روز به 6 روز افزایش پیدا کرد. شکایت شا رد شد. شاد باشید. +بسته شد. ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده