Mosh ارسال شده در شنبه در 17:59 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 17:59 9 ساعت قبل، Xanax گفته است: هرچی هستیم حداقل clean پلی میدیم. https://uploadkon.ir/uploads/99da21_24Naas.mp4 @Reptile یکی بمولا نقل قول ! <ContinueS> ! <TIke TIke Mikonim> <Survival Team> <TK> <ST> لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Reptile ارسال شده در شنبه در 18:31 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 18:31 خان اقا ابول تمیز نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Domination ارسال شده در دیروز در 01:51 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 01:51 عالی عمو نقل قول 𝓢𝓽𝓪𝔂 𝔀𝓲𝓵𝓭 𝓜𝓸𝓸𝓷 𝓬𝓱𝓲𝓵𝓭 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Xanax ارسال شده در دیروز در 13:49 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 13:49 23 ساعت قبل، Shifo گفته است: پک گانری داری برای فروش؟ یک آقا ابول خان اقا علی 23 ساعت قبل، Teivel گفته است: یکی بخدا ابول قلبی داداش 22 ساعت قبل، Entezar گفته است: پر قدرت مثل همیشه بنازم عزیزمی 20 ساعت قبل، SeTaM گفته است: قوی ام نه؟ آقا ابول یکه عالی بوس بوس قویی داداش عزیز دلی 19 ساعت قبل، Mosh گفته است: یکی بمولا اقا یاسین عشقی 19 ساعت قبل، Reptile گفته است: خان اقا ابول تمیز Bruuh 12 ساعت قبل، Domination گفته است: عالی عمو عموی دل ها 1 نقل قول بهت احترام میزارن, چون با ما دیدنت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EIyas ارسال شده در 21 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 21 ساعت قبل خان ابول نیست رو دستت بنازم نقل قول :MY ACCOUNT لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Teivel ارسال شده در 20 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 20 ساعت قبل 1 ساعت قبل، EIyas گفته است: خان ابول نیست رو دستت بنازم شرمنده ها ولی ۱۰ ۶ ۱۷ ۱۴ راستی اون ۲ تا دوعل هم که باختی نه cross hair داشتم نه پینگ خوب و اگر نه ۱۷ ۱۰ یا ۱۰ ۲ میخوری راستی اینقد باگم نزن تو دوعل تو که اخر میبازی چرا باگ میزنی کل pb هم شاهده دوعل بودن نیازی به فیلم نیست باگ زدن بده ها حتی پلی دادنتم ضعیف بازیه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmouR ارسال شده در 19 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 19 ساعت قبل به به آقا ابول نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TriGGeR ارسال شده در 13 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 13 ساعت قبل 6 ساعت قبل، Teivel گفته است: شرمنده ها ولی ۱۰ ۶ ۱۷ ۱۴ راستی اون ۲ تا دوعل هم که باختی نه cross hair داشتم نه پینگ خوب و اگر نه ۱۷ ۱۰ یا ۱۰ ۲ میخوری راستی اینقد باگم نزن تو دوعل تو که اخر میبازی چرا باگ میزنی کل pb هم شاهده دوعل بودن نیازی به فیلم نیست باگ زدن بده ها حتی پلی دادنتم ضعیف بازیه اینو یبار از من بشنو هیچوقت نیا داخل تاپیک یکی به طرف توهین کنی یا شاخ بازی در بیاری هرکی هم پشتت باشه ولت میکنه شخصیت مکروهی هم میشی اینو نصیحت بگیر کارتم دیگه تکرار نکن نقل قول MiparastaN Engar Dine Chun Bazi Ba Ma Wine لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FesTivaL ارسال شده در 11 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 11 ساعت قبل عشق داداش داداش ما نبودیم دارن دونه ب دونه بن میشن بخاطر چیت درسته داداش؟ 1 نقل قول ۞●•٠ ɪɴ ᴛʜᴇ ɴᴀᴍᴇ ᴏғ ɢᴏᴅ ٠•●۞ ┏━--━━--━--------━━━°❀••❀°━━━----------━-----━━━┓ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AbuSeR ارسال شده در 10 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 10 ساعت قبل در ۱۴۰۳/۱۰/۱ در 11:45، Xanax گفته است: هرچی هستیم حداقل clean پلی میدیم. https://uploadkon.ir/uploads/99da21_24Naas.mp4 @Reptile گاد نقل قول نمیخوام حتی یه مشعلِ کمنور تنهایی میزنم به لشکرِ نمرود My Accounts :My Friend's لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ahuramazda ارسال شده در 10 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 10 ساعت قبل عالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shreder ارسال شده در 9 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 9 ساعت قبل (ویرایش شده) 4 ساعت قبل، TriGGeR گفته است: اینو یبار از من بشنو هیچوقت نیا داخل تاپیک یکی به طرف توهین کنی یا شاخ بازی در بیاری هرکی هم پشتت باشه ولت میکنه شخصیت مکروهی هم میشی اینو نصیحت بگیر کارتم دیگه تکرار نکن فوق تخصص گانری جنابه Timorous Kabir ویرایش شده 9 ساعت قبل توسط Shreder نقل قول Alone :)))) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PrioresS ارسال شده در 8 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 8 ساعت قبل (ویرایش شده) آقا ابول ویفر تکی به مولا ویرایش شده 8 ساعت قبل توسط PrioresS نقل قول ????? ?? ? ???? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mosh ارسال شده در 8 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 8 ساعت قبل 3 ساعت قبل، FesTivaL گفته است: عشق داداش داداش ما نبودیم دارن دونه ب دونه بن میشن بخاطر چیت درسته داداش؟ اره داداش نقل قول ! <ContinueS> ! <TIke TIke Mikonim> <Survival Team> <TK> <ST> لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TriGGeR ارسال شده در 7 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 7 ساعت قبل 1 ساعت قبل، Shreder گفته است: فوق تخصص گانری جنابه Timorous Kabir کبیر نههههه بزرگ نقل قول MiparastaN Engar Dine Chun Bazi Ba Ma Wine لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Teivel ارسال شده در 6 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 6 ساعت قبل 7 ساعت قبل، TriGGeR گفته است: اینو یبار از من بشنو هیچوقت نیا داخل تاپیک یکی به طرف توهین کنی یا شاخ بازی در بیاری هرکی هم پشتت باشه ولت میکنه شخصیت مکروهی هم میشی اینو نصیحت بگیر کارتم دیگه تکرار نکن با ضعیف ترین ورژنم اینو ۱۰ ۶ زدم خواستم بگم که اره خلاصه راستی من برام مهم نی کی پشتمه کی نیست نه رفیق برام مهمه نه رفاقت من خودم یه داداش دارم که هرچیم بشه پشتمه اما این رفیق ها فیکن و کسایی هم که باهاشون حرف یا حالا سلام و علیک دارم هیچکسو بجز داشم و خانواده و خدا قبول ندارم هیچکس ... اینم خواستم بگم که این ادم نیاد تو pb هی بگه فیلمت رفت فروم بلعخره نردبون کاره خودشو میکنه فعلا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mosh ارسال شده در 4 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 4 ساعت قبل 1 ساعت قبل، Teivel گفته است: با ضعیف ترین ورژنم اینو ۱۰ ۶ زدم خواستم بگم که اره خلاصه راستی من برام مهم نی کی پشتمه کی نیست نه رفیق برام مهمه نه رفاقت من خودم یه داداش دارم که هرچیم بشه پشتمه اما این رفیق ها فیکن و کسایی هم که باهاشون حرف یا حالا سلام و علیک دارم هیچکسو بجز داشم و خانواده و خدا قبول ندارم هیچکس ... اینم خواستم بگم که این ادم نیاد تو pb هی بگه فیلمت رفت فروم بلعخره نردبون کاره خودشو میکنه فعلا @EIyas ۱۰ بار بهت میگفتم ادعا نکن نقل قول ! <ContinueS> ! <TIke TIke Mikonim> <Survival Team> <TK> <ST> لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wandy ارسال شده در 4 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 4 ساعت قبل (ویرایش شده) در ۱۴۰۳/۱۰/۱ در 11:45، Xanax گفته است: هرچی هستیم حداقل clean پلی میدیم. https://uploadkon.ir/uploads/99da21_24Naas.mp4 @Reptile به به بنازم کار تمیز و عالی ویرایش شده 4 ساعت قبل توسط Wandy نقل قول سر خم نمی کنم مدال بگیرم... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Teivel ارسال شده در 4 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 4 ساعت قبل 20 دقیقه قبل، Mosh گفته است: @EIyas ۱۰ بار بهت میگفتم ادعا نکن ادعا میکردا قبلا خورده بود منم مثلا تازه از خواب بلند شده بودم گفتم فدایی پلی کن بریم دوعل فکر کن از خواب بلند شی بدون هیچی بری دوعل تازه هم بزنیش اونم بدون crosshair ☠ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Xanax ارسال شده در 3 ساعت قبل سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 ساعت قبل 18 ساعت قبل، EIyas گفته است: خان ابول نیست رو دستت بنازم الیاس جان 16 ساعت قبل، Teivel گفته است: شرمنده ها ولی ۱۰ ۶ ۱۷ ۱۴ راستی اون ۲ تا دوعل هم که باختی نه cross hair داشتم نه پینگ خوب و اگر نه ۱۷ ۱۰ یا ۱۰ ۲ میخوری راستی اینقد باگم نزن تو دوعل تو که اخر میبازی چرا باگ میزنی کل pb هم شاهده دوعل بودن نیازی به فیلم نیست باگ زدن بده ها حتی پلی دادنتم ضعیف بازیه زشته این حرفا اینجا خودتون پیش همدیگه حلش کنین 16 ساعت قبل، ArmouR گفته است: به به آقا ابول چاکریم 9 ساعت قبل، TriGGeR گفته است: اینو یبار از من بشنو هیچوقت نیا داخل تاپیک یکی به طرف توهین کنی یا شاخ بازی در بیاری هرکی هم پشتت باشه ولت میکنه شخصیت مکروهی هم میشی اینو نصیحت بگیر کارتم دیگه تکرار نکن 8 ساعت قبل، FesTivaL گفته است: عشق داداش داداش ما نبودیم دارن دونه ب دونه بن میشن بخاطر چیت درسته داداش؟ عشق داداش والا اره دیگه اروم اروم دیگه مشخصه داستان چیه 7 ساعت قبل، AbuSeR گفته است: گاد نوکرتم داداش 7 ساعت قبل، Ahuramazda گفته است: عالی خودت عالیی داداش 4 ساعت قبل، PrioresS گفته است: آقا ابول ویفر تکی به مولا شما تکی پریز جان 4 ساعت قبل، Mosh گفته است: اره داداش ۱ ساعت قبل، Wandy گفته است: به به بنازم کار تمیز و عالی عزیز دلی داداش نقل قول بهت احترام میزارن, چون با ما دیدنت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shifo ارسال شده در 3 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 3 ساعت قبل 16 ساعت قبل، Teivel گفته است: شرمنده ها ولی ۱۰ ۶ ۱۷ ۱۴ راستی اون ۲ تا دوعل هم که باختی نه cross hair داشتم نه پینگ خوب و اگر نه ۱۷ ۱۰ یا ۱۰ ۲ میخوری راستی اینقد باگم نزن تو دوعل تو که اخر میبازی چرا باگ میزنی کل pb هم شاهده دوعل بودن نیازی به فیلم نیست باگ زدن بده ها حتی پلی دادنتم ضعیف بازیه کی دانلود شدی تو نقل قول Heroes sometimes fail Nigga لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Leaked ارسال شده در 3 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 3 ساعت قبل اینقد سمپ پلی دادید خسته نشدید؟ بس کنید قوی نقل قول *ستادِ مبارزه با ساندیس* لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.