nimaq ارسال شده در December 20, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 20, 2024 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام و خسته نباشید خدمت ادمین مربوطه محترم این اقا بنا به چه دلیل لیدر شدن؟ هیچ کدوم از کار هایی که میکنن باهم نمیخونه ایشون توی نیوز شعر مینویسه تو چت فکشن اهنگ میزاره امروزم که میتینگ نیومد و من اعتراض کردم امروز به دلیل اینکه باید من عکس روزانه 13 ام و 14 ام رو میزاشتم امروز به من به جای av دوتا fw و 1av داد و توی عکسی که به ادمین مربوطه میفرستم مشخصه کاملا بعد توی چت فکشن همه رو تهدید کرده که دیگه کی به رفتار من اعتراض داره این اقا حتی میتینگ نیومده ساب لیدری که گذاشته صلاحیت نداره ساب لیدرشون میخواست یکی رو که skill nr ۴ هست رو رنک اپ کنه من قوانین رو براش بازگو کردم که همچین چیزی نمیشه که اسکیل چیز دیگه ۵ باشه جز nr بتونی رنک اپ کنی برگشته به اون شخص میگه اسکیل یه جای قانونیت ۵ باشه ما میتونیم رنک اپت کنیم لطفا رسیدگی کنید • مدارک (فیلم یا عکس): به ادمین مربوطه بعد از پاسخگوییش در این تاپیک ارسال میشه 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Robert ارسال شده در December 20, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 20, 2024 درود @nimaq لطفا مدارک را تا ۲۴ ساعت اینده ارسال کنید. 『』 C14H22N2O لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
nimaq ارسال شده در December 20, 2024 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 20, 2024 فرستادم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Robert ارسال شده در December 21, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 21, 2024 Pending 『』 C14H22N2O لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
دیدگاه ویژه شده Robert ارسال شده در December 23, 2024 دیدگاه ویژه شده اشتراک گذاری ارسال شده در December 23, 2024 درود @nimaq در ۱۴۰۳/۹/۳۰ در 18:26، nimaq گفته است: این اقا بنا به چه دلیل لیدر شدن؟ شکایت شما رد شد. نقل قول لطفاً از هرگونه توهین، بی احترامی، اسپم، کنایه و موارد اضافی ممنوع خودداری نمایید! (شکایت به صورت خودکار رد خواهد شد) موفق باشید، بدرود. 『』 C14H22N2O لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
ارسال شده توسط Robert،
0 واکنش
رفتن به پست