رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

توهین به خانواده Routin

shirmoz

ارسال‌های توصیه شده

عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنلSHIRMOZ_Y.png

عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: Routin.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل:

توضیحات: توهین به خانواده در جمع +5

مدارک (فیلم یا عکس): https://uploadkon.ir/uploads/d7a618_24XRecorder-19122024-003939.mp4

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

درود

فکر نمیکنم این موضوع توهین محسوب بشه اگرم بشه شما اولین نفر توهین کردی، این مورد اول!

مورد دوم شما به میزان لازم توهین هات رو کردی و همونجا ادمین مجازاتت کرد اگر منم توهین کرده بودم این موضوع شامل من هم میشد، پس...

باشد تا عاقل و رستگار شوید، آمین!

?BLOOD AGENT
Routin.png

لینک به دیدگاه

داداش شما اول بی احترامی کردی منم آخر جوابتون دادم 

3 ساعت قبل، Routin گفته است:

درود

فکر نمیکنم این موضوع توهین محسوب بشه اگرم بشه شما اولین نفر توهین کردی، این مورد اول!

مورد دوم شما به میزان لازم توهین هات رو کردی و همونجا ادمین مجازاتت کرد اگر منم توهین کرده بودم این موضوع شامل من هم میشد، پس...

خود ادمین تشخیص  میده من درست میگم یا شما

درود

داداش تو اگر توهین نکردی یا کردی  اون ادمین که من دیدم فحاشی میکردی جلوش کاری نمی‌کرد چون رفیقته دیگه

لینک به دیدگاه

شکایتی که شما کردی اصلا به شما مربوط نیست! چون حرفی که زده شده بعد از حرف اکانت _tomato_ هستش! پس یعنی به شما مربوط نمیشه! بدی نیست تاریخچه محرومیت از صحبت شما هم ببینیم تا متوجه بشیم کی بیشتر تو سرور توهین کرده.

?BLOOD AGENT
Routin.png

لینک به دیدگاه

شکایتی که شما کردی اصلا به شما مربوط نیست! چون حرفی که زده شده بعد از حرف اکانت _tomato_ هستش! پس یعنی به شما مربوط نمیشه! بدی نیست تاریخچه محرومیت از صحبت شما هم ببینیم تا متوجه بشیم کی بیشتر تو سرور توهین کرده.

عزیز شما جلو من به رفیقم گفتی خارته منم گذاشتم  فروم الانم‌ مشکلی نی عزیز بعدم این که  به شما مربوط نیست USP من چه خبره فدات شم

درسته من زیاد فحاشی کردم ولی دیگه تمامه داد انشالله کنترل میکنم خودمو 

بعدم زیاد سخت نگیر هیچکی ماندگار نیست ی دسته بای میدن ی دسته تعلق منم مطمئنم با تعلق میرم مهم نیست اگر تعلقم شم باز در میارم

الانم چون من آدمه عقده  ایی نیستم شکایتم پس میگیرم

پس میگیرم شکایتمو

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   بازگردانی قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• اضافه کردن...