AmirT ارسال شده در September 12, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در September 12, 2018 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: لطفا این عقده ای هارو لیدر نکنین.اول به خاطر اینکه chairst 3/ رو 2 زدم FW داد بعد ازش پرسیدم حقوق میدی در صورتی که اصلا حرف نمیزد FW دوم رو داد و کیک 80 داد اینم شد لیدر؟ • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shawyan ارسال شده در September 12, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در September 12, 2018 (ویرایش شده) بنده به عنوان شاهدی در میتینگ صحبت میکنم ، شما نظم میتینگ رو به هم زدید ، 2 بارلیدر به شما تذکر داد - و بی توجهی کردید 1 fw گرفتید ، بعد در صورتی که لیدر گفته بود chat off شما مجدد تویه /f گفتید " مهم نیس چون میخوام استعفا بدم " وسط میتینگ هم دوباره نظم رو به هم زدید و با لیدر بحث کردید! در همه موارد هم لیدر بهتون تذکر داده بود بنده خواستم به عنوان شاهد از حق لیدر دفاع کنم ک اینطور خرابشون نکنید البته ک ایشون خودشون از تمامی موارد فیلم دارن و ادمین amir هم بودن در جلسه! موفق باشید ویرایش شده September 12, 2018 توسط shayanb 1 Shayan لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirT ارسال شده در September 12, 2018 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 12, 2018 در 3 ساعت قبل، shayanb گفته است: نده به عنوان شاهدی در میتینگ صحبت میکنم ، شما نظم میتینگ رو به هم زدید ، 2 بارلیدر به شما تذکر داد - و بی توجهی کردید 1 fw گرفتید ، بعد در صورتی که لیدر گفته بود chat off شما مجدد تویه /f گفتید " مهم نیس چون میخوام استعفا بدم " وسط میتینگ هم دوباره نظم رو به هم زدید و با لیدر بحث کردید! در همه موارد هم لیدر بهتون تذکر داده بود بنده خواستم به عنوان شاهد از حق لیدر دفاع کنم ک اینطور خرابشون نکنید البته ک ایشون خودشون از تمامی موارد فیلم دارن و ادمین amir هم بودن در جلسه! اول اینکه کسی از شما نظری نخواسته که اینجا چت میدی. دوم هم اینکه FW اول ماله اون بود و FW دوم برای پرسیدن سوال پرسیدن در w/ بود که در عکس هم معلومه. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alperen ارسال شده در September 17, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در September 17, 2018 با سلام خدمت شاکی محترم شکایت شما رد شد، لیدر مورد نظر ساعتی که شما میتینگ داشتید به بنده اطلاع دادند که بیام و نظارت کنم بر روی اعمال شما طبق هماهنگی های ایشون با بنده شما از اقلیت اخراج شدید بسته شد Duygularım ağır yaralı لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده