رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

لطفا برسی کنین

AmirT

ارسال‌های توصیه شده

عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: Jorqe.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: PaRaZitE.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری"  از شاهدین از طریق کنترل پنل: 

• توضیحات: لطفا این عقده ای هارو لیدر نکنین.اول به خاطر اینکه chairst 3/ رو 2 زدم FW داد بعد ازش پرسیدم حقوق میدی در صورتی که اصلا حرف نمیزد FW دوم رو داد و کیک 80 داد اینم شد لیدر؟

• مدارک (فیلم یا عکس): bandicam_2018_09_12_16_27_11_878.jpgbandicam_2018_09_12_16_27_16_769.jpg

amirt.png

Andranik.png

Onion.png

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بنده به عنوان شاهدی در میتینگ صحبت میکنم ، شما نظم میتینگ رو به هم زدید ، 2 بارلیدر به شما تذکر داد - و بی توجهی کردید 1 fw گرفتید ، بعد در صورتی که لیدر گفته بود chat off شما مجدد تویه /f گفتید " مهم نیس چون میخوام استعفا بدم " وسط میتینگ هم دوباره نظم رو به هم زدید و با لیدر بحث کردید! در همه موارد هم لیدر بهتون تذکر داده بود 

بنده خواستم به عنوان شاهد از حق لیدر دفاع کنم ک اینطور خرابشون نکنید 

البته ک ایشون خودشون از تمامی موارد فیلم دارن و ادمین amir هم بودن در جلسه! 

موفق باشید 

ویرایش شده توسط shayanb
  • هاها 1

Shayan

UnBleSseD.png

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، shayanb گفته است:

نده به عنوان شاهدی در میتینگ صحبت میکنم ، شما نظم میتینگ رو به هم زدید ، 2 بارلیدر به شما تذکر داد - و بی توجهی کردید 1 fw گرفتید ، بعد در صورتی که لیدر گفته بود chat off شما مجدد تویه /f گفتید " مهم نیس چون میخوام استعفا بدم " وسط میتینگ هم دوباره نظم رو به هم زدید و با لیدر بحث کردید! در همه موارد هم لیدر بهتون تذکر داده بود 

بنده خواستم به عنوان شاهد از حق لیدر دفاع کنم ک اینطور خرابشون نکنید 

البته ک ایشون خودشون از تمامی موارد فیلم دارن و ادمین amir هم بودن در جلسه! 

اول اینکه کسی از شما نظری نخواسته که اینجا چت میدی.
دوم هم اینکه FW اول ماله اون بود و FW دوم برای پرسیدن سوال پرسیدن در w/ بود که در عکس هم معلومه.

• هاها 1

amirt.png

Andranik.png

Onion.png

لینک به دیدگاه

با سلام خدمت شاکی محترم

شکایت شما رد شد،

لیدر مورد نظر ساعتی که شما میتینگ داشتید به بنده اطلاع دادند که بیام و نظارت کنم بر روی اعمال شما

طبق هماهنگی های ایشون با بنده شما از اقلیت اخراج شدید

بسته شد

Duygularım ağır yaralı

Alperen.png

لینک به دیدگاه

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...