MiLo ارسال شده در 8 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 8 ساعت قبل (ویرایش شده) سلام دوستان گل یه انتقادی بکنم از اولویت بندی درخواست عضویت که اگر چیتی زده باشید اولویتت کمتر از بقیه میشه یه مثال بزنم براتون با رسم شکل: من همین چند وقت پیش درخواست عضویت دادم ولی بدلیل چیتی که خیلی قبل ها زدم اولویتم کمتر از بقیه شد حالا من اصلا یادم نمیاد چه داستانی داشتم اون زمان خب بلاخره زمان ها گذشته الان در تاریخ 18-12-2024 هستیم 9 سال و 1 ماه و 23 روز گذشته و حقیقتا اون موقع 10 11 ساله بودم پیشنهاد: یه لیمیتی بذارین برای این موضوع که اولویت بندی مثلا اگه در 6 ماه گذشته چیتی زده باشه یا 1 سال گذشته یه همچین قوانینی اصلاح کنین ویرایش شده 8 ساعت قبل توسط MiLo 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MadFlighT ارسال شده در 8 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 8 ساعت قبل برای un ban چقدر گلد میخواد ؟ 1 نقل قول 𝐈𝐦 𝗟𝗼𝘀 𝗦𝗮𝗻𝘁𝗼𝘀 𝗣𝗼𝗹𝗶𝗰𝗲 𝗗𝗲𝗽𝗮𝗿𝘁𝗺𝗲𝗻𝘁 𝐖𝐨𝐥𝐟 𝐊𝐢𝐧𝐠 𝐖𝐊 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MiLo ارسال شده در 8 ساعت قبل سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 ساعت قبل 1 دقیقه قبل، MadFlighT گفته است: برای un ban چقدر گلد میخواد ؟ نه موضوع تو درخواست عضویت تو دسته متوسط هست لطفا دوباره بخوانید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Destroyer ارسال شده در 8 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 8 ساعت قبل 8 دقیقه قبل، MiLo گفته است: حقیقتا اون موقع 10 11 ساله بودم عالی 9 دقیقه قبل، MiLo گفته است: پیشنهاد: یه لیمیتی بذارین برای این موضوع که اولویت بندی مثلا اگه در 6 ماه گذشته چیتی زده باشه یا 1 سال گذشته یه همچین قوانینی اصلاح کنین خوبه نقل قول Number One Family You can understand the sadness of the night from the look of the morning لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Automat ارسال شده در 8 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 8 ساعت قبل موافقم, ولی خب الانم میشه سابقه رو با گلد پاک کرد برای همین فکر نکنم قبول بشه نقل قول 𝑴𝒚 𝑨𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕 𝑴𝒚 𝑩𝒓𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓'𝒔 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lust ارسال شده در 7 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 7 ساعت قبل درود نظرم من باب پیشنهاد شما [ - / + ] خوبیه این مورد اینه ک شانس افرادی با لول های پایین تر رو کمی بالاتر میبره. نقل قول • .𝑺𝒐𝒐𝒏, 𝒕𝒉𝒆 𝑭𝒍𝒂𝒎𝒆𝒔 𝒘𝒊𝒍𝒍 𝒇𝒂𝒅𝒆, 𝒂𝒏𝒅 𝒐𝒏𝒍𝒚 𝑫𝒂𝒓𝒌 𝒘𝒊𝒍𝒍 𝒓𝒆𝒎𝒂𝒊𝒏 • لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TriGGeR ارسال شده در 7 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 7 ساعت قبل + نقل قول MiparastaN Engar Dine Chun Bazi Ba Ma Wine لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Loner ارسال شده در 6 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 6 ساعت قبل درود (+) نقل قول 𝓝𝓾𝓶𝓫𝓮𝓻 𝓞𝓷𝓮 𝓕𝓪𝓶𝓲𝓵𝔂 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MamadTaj ارسال شده در 5 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 5 ساعت قبل درود موافقم به هر حال گذشته ها گذشته (+) 𝘿𝙤𝙣'𝙩 𝙁𝙞𝙜𝙝𝙩 𝙁𝙤𝙧 𝘼𝙣𝙮𝙤𝙣𝙚, 𝙁𝙞𝙜𝙝𝙩 𝙁𝙤𝙧 𝙔𝙤𝙪𝙧𝙨𝙚𝙡𝙛, 𝙏𝙝𝙚𝙮 𝘿𝙤𝙣'𝙩 𝙉𝙚𝙚𝙙 𝙔𝙤𝙪, برای هیچکس نجنگید، برای خودت بجنگ، او به تو نیاز ندارد 𝐌𝐲 𝐚𝐜𝐜𝐨𝐮𝐧𝐭𝐬 𝑴𝒚 𝒃𝒓𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓𝒔 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpRoaR ارسال شده در 3 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 3 ساعت قبل با قرار دادن لیمیت برای یک سال موافقم (+) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mischievous ارسال شده در 2 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 2 ساعت قبل موافقم نقل قول نفس لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.