mahdi1447 ارسال شده در چهارشنبه در 00:08 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 00:08 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: سلام و درود ، همانطور که مشاهده میشود بنده قصد JB از JAIL را داشتم و بنده در حال چک کردن NG های محترم بودم که W6 نشم و نگو این شخص ArShIYaA در حال JB از همان نقطه بوده است و طبق مشاهده این شخص در کنار دیوار ها نبوده و من خبری نداشتم و درحال چک کردن اطراف بودم که NG محترم نبینن تا JB بدم و این شخص عرشیا به هاستر مربوطه aqasaleh کال داده و با هاستر مربوطه مکالمه کرده ، این هاستر مربوطه در فکشن و ML NG بودند و همانطور که مشاهده میشود بعد از GOTO به عرشیا بدون هیچگونه خبردار شدن از چیزی بنده را متحم به کیل دادن شد و طبق مشاهده XP JB FAIL در چت کلن مشاهده میشود . این هاستر مربوطه در اسپکت بنده نبوده و اگر مشاهده کنید در چت نوشتن که ko پس ایشان از هیچی خبر نداشتن و بی دلیل کیل دادن طبق قوانینی که بنده به یاد دارم 1-هاستر مربوطه مجاز به کیل دادن دیگران ندارد! 2-هاستر مربوطه مجاز به Ml در NG و زدن اکتیویتی انهارا ندارد 3-هاستر مربوطه اول باید چک کند و مورد ایجاد مزاحمت یا و.... را تایید کند بعد کیل یا اخطار لفظی یا هرچی 4-در تصویر هم مشاهده میشود که بنده وانتد هم نگرفته بودم که بگن وانتد بودی کیل دادیم! بدرود یا حق • مدارک (فیلم یا عکس): https://uploadkon.ir/uploads/4c4218_24gta-sa-2024-12-17-13-01-19-450.mp4 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان EnDWaY ارسال شده در چهارشنبه در 10:22 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 10:22 با سلام و درود؛ شکایتِ شما تایید شد. +هاسترِ خاطی اَز تیم اخراج شدند. +موفق باشید. +بسته شد! ☠ ☠ ღ ☠ ☠ 𝙸𝚝 𝚒𝚜 𝚎𝚗𝚘𝚞𝚐𝚑 𝚝𝚑𝚊𝚝 𝚠𝚎 𝚍𝚒𝚍 𝚗𝚘𝚝𝚕𝚒𝚟𝚎, 𝚠𝚎 𝚊𝚛𝚎 𝚗𝚘𝚝 𝚊𝚏𝚛𝚊𝚒𝚍 𝚘𝚏 𝚍𝚢𝚒𝚗𝚐 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده