AmiNPioneeR ارسال شده در 19 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 19 ساعت قبل • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: تمامی افرادی که توسط بنده اومدن شاهدان قضیه هستند. • توضیحات: با سلام درود مجدد. بنده به رد کردن شکایتم توسط SFC شکایت دارم و ایشون اصلا مدارک ارسالی بنده رو بررسی نکردند. طبق گفته قوانین : شما مجاز به دادن آیپی/لینک/آیدی به سرور/گروه/کانال/صفحه ها در شبکه های اجتماعی (مثل تلگرام، تیم اسپیک، دیسکورد، چت روم و ...) نیستید، البته به اشتراک گذاشتن لینک سایت هایی که معروف هستند (مانند google.com، آپلود سنتر ها و ...) مشکلی ندارد. (مجازات: 14 روز محرومیت) این قوانین اعلام میکنه که بنده باید داخل سرور یا انجمن حرکتی بزنم ایدی یا جایی رو تبلیغ کنم. طبق گفته قوانین : برای شکایت باید حتما سند و مدرک کافی برای اثبات داشته باشید، تمامی مدارک باید شفاف، واضح و دارای تاریخ، زمان، اسم بازیکن و اسم سرور باشند (شکایت به صورت خودکار رد می شود) مدارک حداکثر برای 7 روز معتبر بوده و بعد از آن از اعتبار ساقط می شوند، همچنین مدارک باید توسط فرد شاکی گرفته شده باشد؛ به جز مواردی مانند تقلب، تجارت غیرقانونی و مودهای غیرمجاز (شکایت به صورت خودکار رد می شود) این قوانین اعلام میکنه که بنده در عرض 7 روز قبل از انجام کاری باید شکایت بشه که بنده در تاریخ 08/12/2024 بک دادم و داخل سرور شروع به فعالیت کردم. (مدارکاتی که براتون ارسال شده باید دقیقا 7 روز قبل ورود بنده باشد در غیر این صورت مدارکات رو اعلام میکنیم ساختگی بوده و ادمین مورد نظر با اشخاصی که این زیر اعلام میشوند همکاری میکنند.) طبق گفته قوانین : شما در زمان هاستری مانند دیگر ادمین ها امکان استفاده از CMD های مدیریتی مانند: Ban ,/mute, /ajail/ و ... دارید تا زمانی که مزاحمتی برای دیگران ایجاد نکنید و سواستفاده ای صورت نگیرد. هاستر ها حق زدن Wanted های NG را ندارند. هاسترها حق استفاده از Frisk/ را ندارند. هاستر ها حق استفاده از GetSample/ را ندارند. هاسترها تنها در صورتی میتوانند در یک رقابت شرکت کنند که تمام افراد حاضر در هر دو اقلیت راضی باشند (حتی اگر یک نفر ناراضی بود باید بلافاصله از آن اقلیت خارج شوند) هاستر ها در صورتی که خود را در یک دسته متوسط ML/ کردهاند و در رقابت شرکت کردند، باید با دیگر اعضای آن اقلیت هماهنگ باشند و رقابت را بهم نزنند و به هیچ عنوان زمانی که در یک رقابت خود را در یک اقلیت ML کرده اند در دسته متوسط مقابل در حین رقابت ML/ نکنند. در صورتی که در روز های آخر از دستورات خود سوء استفاده کنید و Days به اندازه کافی برای کم کردن نباشد Permanent Ban و در شرایط خاص Taligh خواهید شد. نکته: هرگونه شکایت و استفاده ی نادرست از این CMD ها و دیگر CMD های موجود، در هر بار 2 الی 10 روز از زمان هاستری شما کم خواهد شد. (در شرایطی مانند تبلیغات جایی یا چیزی که به آرساکیا گیم مربوط نیست Demote کامل صورت می گیرد) قوانینی که راجب هاستری هست کامل رعایت شده و به هیچ وج نباید هاستری بنده گرفته میشد - چون هاستری فقط 3 الی 4 روز بود که فعال شده بود و ربطی به این موضوع نداشت و بنده در زمان هاستری هیچ گونه اقدام به هیچ کار غیر قانونی نکردم. طبق گفته قوانین تیم کارکنان : استفی که مشکوک به یک خاطی که درصد انجامش 50 در 50 هست و معلوم نیست و شخص هنوز هیچگونه دفاعیه نکرده و هاستر لول 6 از استف محسوب میشه باید BanYet میشد تا قضیه کاملا آشکار بشه و بعد مستقیما مجازات اعلام بشه. موضوع بعدی اشخاصی که از بنده شکایت کردند و یکسری موارد و مدارکات مشخص کرد که بنده در این مجموعه شخص خودم تبلیغ نکردم باید تعلیق بشن و مدارکات مجدد به آقایون محترم ارسال شد. اگر شکایت بنده کاملا بررسی کامل و نکته به نکته بررسی میشد بنده به اشتباه بن شدم و مرتکب همچین کاری نشدم و بعد از تایید شکایت و رفع محرومیتی از ادمین مورد نظر به دلیل توهمت به بازیکن - خراب کردن لیست بن UCP - بن اشتباه - عدم بررسی کامل مدارکات بنده شکایت خواهد شد. توجه لطفا قبل از پاسخدهی مدارکات بنده کامل بررسی بشه زیرا اگر مدارک بنده بررسی بشه ۲ نفری که از بنده شکایت کردند و سرور خودشون با مدارک فیک روبیکا ارسال کردند مشخص میشه. ( بنده هیچگونه داخل سرور قبل از هاستریم و بعد از هاستریم تبلیغ نکردم ) مدارکات بصورت مرتب و کامل به اشخاص اعلام شده ارسال شد و بررسی کامل و حتی بررسی اونر محترم رو دارم. • مدارک (فیلم یا عکس): ارسال شده به منیجر محترم @Kamyab ♥ AmiNPioneeR ♥ ♥Game Over♥ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مدیریت Kamyab ارسال شده در 19 ساعت قبل مدیریت اشتراک گذاری ارسال شده در 19 ساعت قبل درود و احترام موضوع شکایت شما بن بیدلیل و اشتباه Amir هست در حالی که توسط Amir بن نشدهاید. شکایت شما رد شد. بسته شد. 1 In my shoes, just to see, what it’s like to be me, I’ll be you, let’s trade shoes لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده