SingleTiger ارسال شده در September 11, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در September 11, 2018 سلام و خسته نباشید خدمت همه کارکنان آرسا • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: شاهد ندارم • توضیحات: ببخشید من امروز 2018/11/9 یه voodoo خریداری کردم از فردی به اسم f0rest_WOW که فکر میکنم مولتی باشه طبق مدارک زیر به من گفت ماشین time destroy صفر داره ولی وقتی sell داد من قبول کردم دیدم که td=50 ازتون میخوام اگه میشه 173k که دادم برا ماشین پس بگیرید برام او ماشینو پس بدم یا اینکه ضرری که کردمو جبران کنید بن شدن یا اخطار به فرد به هیچ درد من نمیخوره ازتون خواهش میکنم که مولتیاشو پیدا کنید و بن کنید که فکر نکنه خیلی زرنگه • مدارک (فیلم یا عکس): در ضمن اینم بگم که لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HosiDark ارسال شده در September 21, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در September 21, 2018 با سلام خدمت شاکي محترم بازيکن مورد نظر از سرور محروم هستند بعد از فعّال شدن ایشون پیگیری کنید. موفق باشيد. HosseinDark لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده